2026. április 21. - Konrád, Zelmira, Anzelm napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm képek fórum
A mukorom.hu -n levő valamennyi műköröm kép hozzászólása jelenik meg itt egy helyen. A fórum felületén hozzászólást nem tudsz indítani, csak reagálni tudsz mások hozzászólására. Ha egy műkörmös képről véleményt szeretnél alkotni, akkor azt a kép adatlapján teheted meg, és véleményed meg fog jelenni a Műköröm Képek fórum felületén is.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 9047 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.800 ,-Ft
11.950 ,-Ft
3.500 ,-Ft

Műköröm képek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Nagyon jól néz ki!:)
hát ezt nem tudom hogy sikerült összehozni....soha egy vendégemnél nem fordult ilyen elő, a fertőtlenítés portalanítás szinte a legfontosabb,ha fertőtlenítesz rendesen, ha fel is levegősödik akkor sem fordulhat ilyen elő!!! ezzel most igazából nem tudsz mit kezdeni,kezelheted mindenféle gombaölő szerrel az talán segít....de az ilyet elég nehéz kikezelni.
Szia! Még nálam sem fordult elő,ez egy mindig levegősödő,nyirkos tapintású vendégem keze a fertőtlenítést minden létező szerrel megteszem minden alkalommal, de a fórumban már megkaptam a választ rá nem gomba hanem alga, nyugodtan olvasd el, remélem soha nem fogsz ilyennel találkozni de ha mégis akkor tudni fogod hogy mitől van!
hát ezt nem tudom hogy sikerült összehozni....soha egy vendégemnél nem fordult ilyen elő, a fertőtlenítés portalanítás szinte a legfontosabb,ha fertőtlenítesz rendesen, ha fel is levegősödik akkor sem fordulhat ilyen elő!!! ezzel most igazából nem tudsz mit kezdeni,kezelheted mindenféle gombaölő szerrel az talán segít....de az ilyet elég nehéz kikezelni.
Ez nagyon ízléses, szép munka... csodásan akvarell... gratulálok!
Szia! Még mindig érdekelne hogy milyen márkával dolgozol, vagy mivel csináltad ezt a körmöt??
Szia! Még mindig érdekelne hogy milyen márkával dolgozol, vagy mivel csináltad ezt a körmöt??
ez is
Ne haragudj, nagyon megeröltető lenne számodra, hogy 10 KÜLÖNBÖZŐ képhez küld el a véleményed? Ez így egy kicsit unalmas és ezzel nem a köröm készítőjét szeretném megsérteni, hanem a TE figyelmedet felhívni, mert úgy emlékszem, ezt már néhány hónapja eljátszottad, akkor is szóltak érte a lányok. Miért kell újra kezdeni? A pontokat akkor is megkapod, ha KÜLÖNBÖZŐ képekhez írod a véleményed. Köszönöm, (szerintem sokan egyetértenek velem,) az ő nevükben is. További szép napot!
ez is
ez is
ez is