2025. június 19. - Gyárfás, Romuald napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Mindenem van a felsoroltak közül!:) Igen. lesz kezdési akció is, ékszereket készítek majd:)
Esetleg adhatsz fel már most hirdetést, hogy tudják az emberek, hogy ott leszel. Vagy csinálhatsz néhány szórólapot, amit ott hagysz az üzletben, és a többiek (már ha lesz ott rajtad kívül más) az ő vendégeiknek adhatnak belőle. Bocsi, kicsit furán fogalmaztam... :D A munkáidat kirakhatod, hogy a vendégek lássák, miket tudsz csinálni, én pl. kitaláltam nyárra akciós csomagokat, azokat ajánlgathatod, vagy reklámozhatod is. Most hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Akkor gratula,Te már találtál munkát!De jó Neked!:)Sok sikert!!! Meg van mindened a kezdéshez,anyagok,több féle szines zselé,porci,diszítők? gel lac (szalonba nem árt),akril,coverből lehet nem árt két féle,clearből sűrű és híg,előkészítő folyadék,fertőtlenítők. kb.két zselés ecset,egy mozdulat,díszítő ecset eszközök: csiszigép,UV lámpa,reszelők tömkelege,sok sablon,hajlítócsipesz. Nem tudom hogy ilyenkor jó ötlet-e kezdési akciót csinálni..?!pl.aki hoz magával plusz vendéget neked akkor az a következő körméből kap pl.10%kedvezményt!:)Vagy nem jó ötlet?:S
Mindenem van a felsoroltak közül!:) Igen. lesz kezdési akció is, ékszereket készítek majd:)
Nem, az egy vidéki, olcsóbb ugyan, de a közlekedés megoldhatatlan! Ez egy pesti szalon, május közepétől ott fogok dolgozni, és már nagyon várom! Ha van valami jó tippetek a kezdéssel kapcsolatban, szívesen várom:)
Akkor gratula,Te már találtál munkát!De jó Neked!:)Sok sikert!!! Meg van mindened a kezdéshez,anyagok,több féle szines zselé,porci,diszítők? gel lac (szalonba nem árt),akril,coverből lehet nem árt két féle,clearből sűrű és híg,előkészítő folyadék,fertőtlenítők. kb.két zselés ecset,egy mozdulat,díszítő ecset eszközök: csiszigép,UV lámpa,reszelők tömkelege,sok sablon,hajlítócsipesz. Nem tudom hogy ilyenkor jó ötlet-e kezdési akciót csinálni..?!pl.aki hoz magával plusz vendéget neked akkor az a következő körméből kap pl.10%kedvezményt!:)Vagy nem jó ötlet?:S
Egy éve végeztem, most fogok szalonban körmözni! Mi a tapasztalatotok a kezdéssel kapcsolatban, esetleg valami jó tanács?:) Előre is köszi:)
Szia Bea! Ez az az üzlet amit egyszer kérdeztél a bérleti díjjal kapcsolatban? Akkor sikerült és ott fogsz dolgozni??!
Nem, az egy vidéki, olcsóbb ugyan, de a közlekedés megoldhatatlan! Ez egy pesti szalon, május közepétől ott fogok dolgozni, és már nagyon várom! Ha van valami jó tippetek a kezdéssel kapcsolatban, szívesen várom:)
S.o.S.Keresünk műkörmöst,fodrászt zuglói szépségszalonba,ingyenes parkolási lehetőséggel,akár alkalmazotti jogviszonyba is... www.olcsonszepet.eoldal.hu
Köszönöm, sokat jelent az elismerésed!:) a hónap közepétől végre azt fogom csinálni, amit igazán szeretek, és ez a legfontosabb!
Szia Bea! Ez az az üzlet amit egyszer kérdeztél a bérleti díjjal kapcsolatban? Akkor sikerült és ott fogsz dolgozni??!
Sziasztok! Vendégkörrel rendelkező, műkörmöst keresek a Ráday utcánál elhelyezkedő újonnan nyílt forgalmas szalonba székbérlésre. Várom a jelentkezéseket a következő számon:06 20 9365 821 Üvdvözlettel:Ildiko
Ja, Bea! Megnéztem a munkáidat, amiket ide töltöttél fel. Te csak ne keseregj! Nagyon szépen dolgozol, sok szalon össze tenné a kezét a kreativitásodért. Az ízlésed is a helyén van. Neked sikered lesz! Az a szalon meg csak "puccoljon" tovább. :D
Köszönöm, sokat jelent az elismerésed!:) a hónap közepétől végre azt fogom csinálni, amit igazán szeretek, és ez a legfontosabb!
Pedikűr/gyógy/-manikűr-műkörmös állást keresek, XX.ker. és környéke vagy ahol ingyenes parkolási lehetőség van, bejelentett munkaviszonyban, természetesen a járulékokat én fizetem. Magamról bővebben: http://www.andikoromkozmetika.hu