2025. június 20. - Rafael, Dina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Ma kezdek körmösként pesten a Puskin utca 24-ben! Szurkoljatok!:) Vééégreeee! :)
Szia! Húúú de jóóó.Sok-sok sikert!Sok vendéget!:) Majd mesélj légyszi mi volt hogy sikerült!!!!!!!
Ma kezdek körmösként pesten a Puskin utca 24-ben! Szurkoljatok!:) Vééégreeee! :)
Szia Kriszta! Ha más szalonjában kezdesz dolgozni, akkor csak a bizonyítványodra és esetleg vállalkozói igazolványra van szükséged. Ha saját szalont szeretnél nyitni (hivatalosan), akkor vállalkozói + önkormányzati engedély + ÁNTSZ engedély kell, én úgy tudom. A helyedben bemennék a helyi önkormányzathoz, és bővebb tájékoztatást kérnék tőlük. Sok sikert!
Sziasztok! Segítsetek lécci! Pedikűr-manikűr-műkörömhöz kell működési engedély vagy ÁNTSZ engedély? Külön bejáratú kis üzletben csinálnám... Vagy milyen hatósági engedélyek (papírok) kellenek hozzá? Köszönöm szépen!
Sziasztok! Magántanárt keresek Kaposvárról! Még kezdő vagyok és most járok tanfolyamra. Szeretném a lehető legjobban elsajátítani az alapokat, de úgy érzem,hogy az itthoni gyakorlás és a heti egyszeri oktatás nem elég. Akit érdekelne a dolog és szívesen segítene az kérem írjon! email: beaegri@gmail.com
Sziasztok ! Az Árpád-híd metromegállónál lévő ültembe keresek kedvező feltételek mellett vendégkörrel rendelkező műkörmöst. Ugyanitt oktatásra megfelelő helyiség is van. 30/21-51-630 karpati.andrea.email@gmail.com
Sziasztok ! Újonnan nyíló üzletembe nagyon kedvező feltételekkel keresek vendégkörrel rendelkező szépségipari tevékenységgel (fodrász, kozmetika, pedikűr, műkörmös……………)foglalkozó szakembereket. Ugyanitt tanfolyamok/csoportterápiák/bemutatók tartásához is van alkalmas helyiség. Az üzlet a XIII. ker.-ben az Árpád-híd metrómegállónál található. Ha az ismeretségi körötökben van, aki keres ilyen tevékenységre helyiséget..... nagyon megköszönném… Ha érdekel, vagy szívesen eljönnél megnézni, hogy miről lenne szó kérlek a: karpati.andrea.email@gmail.com címre írj, vagy a 06/30-21-51-630-as számon tudsz elérni. Szeretettel: Kárpáti Andi
SWISSNAILS SCHWEIZ IN ZÜRICH SUCHT NAILDESIGNERIN ! Wir sind eine junges und dynamisches Team. Nur Deutschsprechende Naildesigner mit sehr guten Berufserfahrungen werden berücksichtigt. Wenn du Interesse hast melde dich bei uns mit den allen nötigen Bewerbungsunterlagen. Wir erwarten deine Referenzen unter: swissnails7@gmail.com
Köszönöm, igazán aranyosak vagytok!:)
Nincs mit :) Valahol mindenkinek el kell indulnia, és szerintem mindenki örül a segítségnek.
Esetleg adhatsz fel már most hirdetést, hogy tudják az emberek, hogy ott leszel. Vagy csinálhatsz néhány szórólapot, amit ott hagysz az üzletben, és a többiek (már ha lesz ott rajtad kívül más) az ő vendégeiknek adhatnak belőle. Bocsi, kicsit furán fogalmaztam... :D A munkáidat kirakhatod, hogy a vendégek lássák, miket tudsz csinálni, én pl. kitaláltam nyárra akciós csomagokat, azokat ajánlgathatod, vagy reklámozhatod is. Most hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Köszönöm, igazán aranyosak vagytok!:)