2025. május 18. - Erik, Alexandra, János napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Sürgősen állást keresek Vas megyében. Főként Sárvár,Szombathely és környékén.Porcelán és zselés technikával dolgozom, mind a kettőt szeretem alkalmazni illetve Pedikűrös végzettségem is van ezek mellett. Ezen a számon elérhető vagyok: 20/94-940-97 Orsi
Sziasztok! Műkörmösnek asztal kiadó, kedvező feltételekkel, vendégkörrel Újpalotán. Érdeklődni: Csendes Krisztina 06703319793
SZiasztok! III. kerületben lévő,színvonalas, szép üzletünkbe keresünk fodrászt, műköröst, pedikűröst kedvező feltételekkel.Jelenleg működik nálunk fodrászat,kozmetika,aromamasszázs, ultrahangos zsírbontás. Műkörmösünk nincs. info: 0630 870 48 77 Timi hétvégén is hívhatsz. www.haj-studio.hu
„Álmodtam egy világot magamnak, Itt állok a kapui előtt.” Álmomban egy szépen berendezett, tiszta szalonban dolgoztam fehér köpenyben egy közeli kisváros főutcáján, Komárom-Esztergom megyében. Hárman voltunk szépítészek, egy fodrász, egy kozmetikus és jómagam manikűr-pedikűr szolgáltatással. Nem csak a saját kis zugomat és vendégkörömet szerettem, örömmel dolgoztam ebben a társaságban. Ébren már azon gondolkodtam, mit tudnék én kezdőként nyújtani egy ilyen szépítész csapatban. Teljes körű manikűr és pedikűr kezelést gyógynövényekkel és gyümölcsös ápolással kiegészítve. Láb- és kézmasszázst. Zselés körömerősítést kézen és lábon. Zselés lakkozást. Zselés műkörömépítést. Hogyan tudnám megvalósítani, hiszen ma még főállású titkárnő vagyok egy vállalatnál? Szeretném először „másodállásban” kipróbálni magam. Az a célom, hogy a jövő év elejétől már főállású mani-pedi szaki lehessek, ha megfelelek annak a kisvárosi szalonnak és ki tudom alakítani a vendégkört. Segítsetek nekem, mielőtt még bilibe lóg a kezem. Szóljatok, ha szükség van rám valahol Komárom-Esztergom megyében.
Sziasztok! Budapesten 14.kerületben (zugló) működő szalonba sürgősen keresek műkörmös lányt megüresedett asztalunkra. Bérleti díj: 22000Ft, rezsiköltség nincs. Várunk szeretettel lelkes kedves csapatunkba. üzletünkben Fodrászat, Műkörmö, Kozmetika, illetve szolárium működik. Elérhetőség: +3630/407-12-91 Csertoszepsegsziget@gmail.com
Sziasztok! Sűrgősen állást keresek Fejér megyében Főként Dunaújváros és környéke vagy Sárbogárd-Székesfehérvár,vállalkozóim nincs,de minden megoldás érdekel.Főként porcelánozok de zselét is vállalom,Pedikürözök is.2010.szeptembere óta dolgozom a szakmában.Az oldalamon megnézhetitek a képeimet.Ezen elérhető vagyok:06-30-557-8912
Sziasztok!Újonnan nyílt szépségszalonba, hely kiadó fodrász, műkörmös bérlőnek a 13 kerületi 470 lakásos Kleopátra társasház komplexumában. Amit kínálunk: Könnyű megközelíthetőség ( Metróval, busszal) autóval (parkolás az üzlet előtt). igényesen berendezett szép új üzlet jó csapat honlapon, szórólapon megjelenés kedvező feltételek munkájára igényes, gyakorlott megbízható vendégkör pozitív gondolkodás Érdeklődni: Badó Regina + 36 205-298-454 Honlap: www.reginabeauty.hu
de jó:D kicsi a világ! Össze kéne futnunk vmikor!!:D
Szia! Persze, te melyik szalonban vagy? Nincs honlapotok? Ki tudja lehet veled fogom elkészíttetni az akril mintákat a körmömre, mert azt én már nem tudom a jobb kezemre:)
Igen, megnéztem tényleg ott vagy mellettem:)
de jó:D kicsi a világ! Össze kéne futnunk vmikor!!:D
Szilvi, Te a Szentkirályi utcában dolgozol??? Én meg a Puskin utcában! Épp a szomszédban!:D
Igen, megnéztem tényleg ott vagy mellettem:)