2025. június 6. - Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Varga Zsuzsa vagyok, nemrég végeztem el a Kéz-és Lábápoló, Műkörömépítő tanfolyamot. Pécsen, vagy környékén keresnék olyanokat, akik hajlanának arra, hogy alkalmazásba vegyenek fel kezdő, de nagyon lelkes műkörmöst. Jelenleg otthon gyakorolok olyan hölgyeken, akik nem szívességből jönnek vissza hozzám. Amilyen módon csak tudom, próbálom fejleszteni magam, több Crystalos rendezvényen is jártam, ahol az oktatási bemutatókból sokat profitáltam eddig. Szóval aki egy dolgozni akaró, és tudó munkatársat keres, kérem, jelezze! Addig is mindenkinek jó munkát kívánok. Üdv: Varga Zsuzsa
Sziasztok! Március óta van meg a kéz-és lábápoló,műkörömépítő szakmám.Jelenleg pályakezdőként regisztrált munkanélküli vagyok,vállalkozóim nincs.Szeretnék ebben a szakmában elhelyezkedni,érdekelne Pécs-Szigetvár és környékén székbérlés is de az alkalmazotti viszony jobban.Gyakorolgatok itthon műkörömépítést és töltést zselével,manikűrt,pedikűrt..kevés tapasztalom már van.A munkáimról vannak képek a facebookomon.Várom a lehetőségeket!!Üdv:Borbély Adrienn
Sziasztok! Szombathelyen "házhoz járó" műkörmöst keresek! Köszönöm a válaszokat! Üdv.: Georgina
Óbuda egyik legszebb szépségszalonja keresi műkörmösét válalkozóival, azonnali kezdéssel, fiatalos csapatba. 0630 870 48 77. Fodrászat, kozmetika masszázs, hajhosszabbítás, uh zsirbontás működik üzletünkben.
Újpesti szépségszalonba azonnali kezdéssel vendégkörrel rendelkező műkörmöst, gyógypedikűröst keresek!Érdeklődni:06308354484
Én is keresek pedikűrös állást a Blaha környékén, vállalkozóival.Ha még aktuális akkor az elérhetőségem: 70-773-0626
Aktuális! Holnap felhívlak:)
Én is keresek pedikűrös állást a Blaha környékén, vállalkozóival.Ha még aktuális akkor az elérhetőségem: 70-773-0626
Sziaztok! Munkájára igényes pedikűrös állást keresek alkalmazottként Budapesten.Tel:+3620/3872077
HR Szépségstudióba (1088. Puskin utca 24. Blaha és Astoria közt) keresünk Pedikűrös kolléganőt alkalmazotti viszonyba. Vendégkör előny, de nem feltétel! Kedves kollégák, baráti légkör! Tel.: 30/425-0137
SZiasztok! III. kerületben lévő,színvonalas, szép üzletünkbe keresünk fodrászt, műköröst, pedikűröst kedvező feltételekkel.Jelenleg működik nálunk fodrászat,kozmetika,aromamasszázs, ultrahangos zsírbontás. Műkörmösünk nincs. info: 0630 870 48 77 Timi hétvégén is hívhatsz. www.haj-studio.hu
Szia! Engem érdekelne pedi-mani, műkörmös hely, ha még aktuális! Jelenleg is dolgozom a Blahánál, de jobban ki szeretném tölteni a napom. :) e-mail: feketeedit@upcmail.hu tel.:06-70-773-0626
Sziasztok!Szépségszalont keresek Budapesten,ahol dolgozhatok hosszú távon!Több éve dolgozom a szakmában,szakoktatóként is tevékenykedtem.Júliustól Gyálon lakom,vendégköröm nincs.Egy olyan helyet keresek,ahol ki tudom alakítani a vendégköröm.Minden megoldás érdekel!Elérhetőségem:20/417-5457