2025. június 4. - Bulcsú, Kerény, Kerubin napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.07.22 - 11:25
Tóth Beáta

A múltkor egy KÍNAI illatszer és vegyiáru boltban jártam a fodrász kollégámmal, ahol olyan professzionális körmös és fodrászkellékeket találtunk, amit kifejezetten tilos a "sarki boltban árulni"! CN zseléket árultak olyan áron,h csak na! CN Fényzselé 2500.-! A kezembe vettem, mert biztos votam benne,h kamu! Fordítom, és az alján: "CN Hungary, Bp. József körút 44......" Áruljátok el, hogyan lehet a kínai boltban ilyen termékeket kapni?! A fodrász kollégám is látott olyan anyagokat, amiket egyszerűen nem vásárolhat meg olyan, aki nem szakmabeli!

2011.07.20 - 12:26
Paradi Éva

Pesterzsébeten forgalmas lakótelepi részre Műkörmöst keresek!Fodrász és Kozmetikus mellé! Bérleti díj havi:18.000 (fix) Vállakozói előny de nem feltétel! Azonnali kezdéssel! Érdeklődni:06204060418

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.07.19 - 20:35
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Tóth Beáta - 2011. július 19., kedd 09:56 üzenetére

gondoltam erre,de akkor az ő szintjükön lennék, és azt nem szeretném! Ha visszalapozol, láthatod, hogy a napokban egy "munkájára igényes"lánynak én írtam, egy másik pedig arra lelkesen válaszolt! A találkozóra egyik sem jött el! Ja, és saját számomról hívtam őket, amire válaszolhattak volna,h bocs mégse! ez minősíti őket...

Szia...teljesen igazad van... :)

2011.07.19 - 10:27
Tóth Melinda

18.-kerületbe, üzletembe ,okj. vizsgával rendelkező körmöst keresek!!! telefonszámom:203203422

2011.07.19 - 10:17
Tóth Melinda

Műkörmöst keresek okj. vizsgával rendelkező nem pedig gyorstalpalós!!!

2011.07.19 - 09:56
Tóth Beáta
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. július 18., hétfő 19:30 üzenetére

nevezd meg őket, hogy másokat ne tudjanak majd hasonló kellemetlen szituációba hozni! Legyen ez egyfajta körmösök fekete listája :D

gondoltam erre,de akkor az ő szintjükön lennék, és azt nem szeretném! Ha visszalapozol, láthatod, hogy a napokban egy "munkájára igényes"lánynak én írtam, egy másik pedig arra lelkesen válaszolt! A találkozóra egyik sem jött el! Ja, és saját számomról hívtam őket, amire válaszolhattak volna,h bocs mégse! ez minősíti őket...

Borbély Adrienn - Válaszolok
2011.07.19 - 06:34
Borbély Adrienn - törölt felhasználó
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. július 18., hétfő 15:02 üzenetére

szia....a facebookodon nincs engedélyezve az idegenek számára a képeidhez a hozzáférés....gondoltam szólok, mert így hiába nézné meg egy esetleges munkaadó nem találna semmit :S :) De miért nem töltöd fel a munkáid ide???

Szia!Ezt nem tudtam...köszi hogy szóltál!!Akkor töltök is párat :)

2011.07.18 - 19:30
Válasz Tóth Beáta - 2011. július 18., hétfő 18:51 üzenetére

A mai napra 2 találkozót beszéltem meg az itt hirdető pedikűrösökkel! Gondolhatjátok, egyik sem jött el! Ez igazán nagyfokú szakmaiságra utal! "Munkájára igényes..." -jah, persze! A főnököm két fontos találkozót tett át miattuk! Igazán köszi csajok! A leendő kollégáitokat pedig igazán sajnálom!

nevezd meg őket, hogy másokat ne tudjanak majd hasonló kellemetlen szituációba hozni! Legyen ez egyfajta körmösök fekete listája :D

2011.07.18 - 18:51
Tóth Beáta

A mai napra 2 találkozót beszéltem meg az itt hirdető pedikűrösökkel! Gondolhatjátok, egyik sem jött el! Ez igazán nagyfokú szakmaiságra utal! "Munkájára igényes..." -jah, persze! A főnököm két fontos találkozót tett át miattuk! Igazán köszi csajok! A leendő kollégáitokat pedig igazán sajnálom!

2011.07.18 - 15:02
Válasz Borbély Adrienn - 2011. július 15., péntek 18:07 üzenetére

Sziasztok! Március óta van meg a kéz-és lábápoló,műkörömépítő szakmám.Jelenleg pályakezdőként regisztrált munkanélküli vagyok,vállalkozóim nincs.Szeretnék ebben a szakmában elhelyezkedni,érdekelne Pécs-Szigetvár és környékén székbérlés is de az alkalmazotti viszony jobban.Gyakorolgatok itthon műkörömépítést és töltést zselével,manikűrt,pedikűrt..kevés tapasztalom már van.A munkáimról vannak képek a facebookomon.Várom a lehetőségeket!!Üdv:Borbély Adrienn

szia....a facebookodon nincs engedélyezve az idegenek számára a képeidhez a hozzáférés....gondoltam szólok, mert így hiába nézné meg egy esetleges munkaadó nem találna semmit :S :) De miért nem töltöd fel a munkáid ide???

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár