2025. június 6. - Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kezdő körmösként állást keresek,alkalmazottként,sürgősen! 30/603-82-04
én nem műkörmös vagyok hanem könyvelő. Aki könyvelőt keres, keressen meg nyugodtan. donnertkft@gmail.com üdv!
11. kerületbe forgalmas központi részre kedves, fiatal, ügyes műkörmöst keresünk akár vállalkozói, akár bejelentett jogviszonnyal. Érdeklődni lehet: emcsiga@gmail.com
Kezdő műkörmöst felvennék magam mellé Érdre! 4-5 hónap betanulás, gyakorlás. Később alkalmazotti munkaviszony. Legyél fiatal, ápolt, ügyes! Szeresd a munkát és akarj dolgozni! +36203/643-508
Szia! Még él a hirdetésed?Én nem vagyok kezdő de az akril tecnikám még gyakorlásra szorul! 30 506-4676 Vecu
Sziasztok! A 14. Kerületi Szalonba Műköröm-manikűr-pedikűr munkakörbe vállalkozó kollégát keresünk. Érdeklődni a 0620988-22-11 számon! Bíró Éva
Sziasztok A 15.ker forgalmas helyen lévő Szépségszalonba GYAKORLOTT műkörmös végzettséggel rendelkező munkatársat keresünk, műköröm-manikűr-pedikűr munkakörbe.Szeptemberi kezdéssel, alkalmazotti munkaviszonyba.Heti 3-4 munkanapra. Érdeklődni a 0620 971 7768 számon! Keresd Ildikót
Szeptemberben nyíló Budapest XV.kerületi üzletbe keresek fodrászt és műkörmöst! (Az üzlet Crystal Nails referenciaszalonként fog működni, ami a mukorom.hu-n is meg lesz hírdetve!) Műszakok napi váltás szerint. Bérleti díjas rendszerben dolgozunk. Foglalkoztatás módja: -Számlaképes vállalkozó Ha a leírtak tetszenek, kérlek emailben jelentkezz, adj meg elérhetőséget, írj magadról, vagy küldj önéletrajzot, és ha mindenben egyeznek elképzeléseink, visszahívlak! Várom jelentkezésed! Farkas Adrienn Tel.: +36 30/ 649-74-31 e-mail: fadrienn88@freemail.hu
Szeptembertől elsősorban alkalmazotti, körmös állást keresek Budán. 6 éve foglalkozom körömépítéssel és 2 éve pedikűrrel is. Munkáimról szívesen küldök képet e-mailben. Az ajánlatokat a pecsikorom@gmail.com e-mail-re várom!
Sziasztok! Budaörsi szépségszalonba műkörömépítőt keresek vállalkozóival! www.claudiakozmetika.hu
0630 870 4877 es számon tudtok érdeklődni.