2025. június 5. - Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Keressük ügyes, műkörmösünk!!!!!! Vendégeink már nagyon várják hogy egy igazán ügyes, kedves lány szép körmöket varázsoljon kezükre. Csapatunk fiatalos, üzletünk szép, letisztult külsejű,igényes.Beosztás: rugalmas. Vendégkör: igényes. Jelenleg fodrászat, hajhosszabbítás, kozmetika, masszázs, testkezelés van nálunk körmösünk még nincs. Bérleti díj: 30.000ft. további info: 0630 870 48 77 Timi
Frissen végzett műkörmös, pedikűrös vagyok és helyet bérelnék, ahol mindkét tevékenységet tudom végezni. Saját eszközeim vannak és folyamatosan járok továbbképzésekre. Vállalkozói kiváltása folyamatban van. Abban is benne vagyok, hogy együtt béreljünk helyet másik kolleginával. Budapest XXI. kerületben lakom, de nem feltétlenül itt keresem a megfelelőt. Elérhetőségeim: +36 20 262 8330 vagy marosvari@windowslive.com
Leendő munkahelyemet keresem,alkalmazotti munkaviszonyban.Egy hónapja végeztem a crystal nails-nél jeles bizonyitvánnyal.Még teljesen kezdő vagyok de profivá szeretnék válni:-))Eddigi munkáimat megnézheted az adatlapomon.Főként a 6,7,13 kerületkben keresem szalonomat:-))Elérhetőségem:devilishbaby@freemail.hu
Budapesten az Oktogontól párpercre, forgalmas utcában lévő Szolárium és Műköröm stúdióba hosszútávra, Munkájára és környezetére igényes, precizen dolgozó, gyakorlott (vagy ügyes kezdő) Műkörmöst keresünk Havi 30e /hó- rezsivel együtt!!! kaukció NINCS!!! (pedikűrözésre is van lehetőség) Vendégkör és vállalkozói előny, de nem feltétel... További részletekről érdeklődj a 06705838124 telefon számon
SZÉPSÉGSZALON költözés miatt,novembertől új bérlőjét keresi:) Budapesten van a 18. kerületben, én 10 éven át dolgoztam ott, és nagyon kedvező feltételekkel lehetne tovább bérelni. Másfél éve lett felújítva, ha bárkit érdekelnek a részletek keressen meg engem. arekan@freemail.hu vagy FB:)Schmidt Réka
Sziasztok! Alexandra vagyok, nem rég fejeztem be a Crytal Nails Kézápoló és műkörömépítő tanfolyamot, kiváló eredménnyel. Az egyetem mellett szeretnék dolgozni, imádom ezt a mesterséget. Szeretem fokozni az ismereteimet, így a továbbképzések híve vagyok. Rendszeresen szeretnék rajtuk részt venni, hogy eleget tehessek a vendégek kívánságainak és az üzlet jó hírnevének. Elérhetőségeim: email:jakab.alexandra93@gmail.com telefon: 06/20-434-60-80
Pedikűr/gyógy/-manikűr- műkörmös másodállást keresek 20.ker és környéke, ahol ingyenes a parkolási lehetőség, bejelentett munkahelyem van.Elmult időszak rossz tapasztalatai miatt, olyan helyet keresek ahová csak előre bejelentkezett vendégeket fogadok, és első hónapban 10,000. bérleti díjat tudok adni, a későbbiek megeggyezés tárgya. A vanból tudok többet adni, a nincsből nem..Elnézést a kissé arogánsnak tűnő sorokért, de elegem van a sok átverésből. 30-463-5588 Bővebben magamról:www.andikoromkozmetika.hu --facebook:Andi Körömkozmetika
teljesen megértelek, sajnos én is jártam hasonlóképpen egy állítólag forgalmas, sok vendéggel rendelkező szalonban, ami kiderült h rányitott egy már 5éve működő körmösre aki két ajtóval odébb dolgozott, a vége az lett hogy 3 hónapig szinte én fizettem rá, hogy dolgozhassak...
Lábatlani szépségszalonba kozmetikust keresünk fodrász, masszőr és mani-pedi szolgáltatás mellé. Kedvező bérleti feltételek, jó csapat, önállóság a szalonon belül. Azért teszem fel ide, hogy ha tudtok valakit Komárom-Esztergom megyében, aki helyet keres, szóljatok neki. Érdeklődni a koromhaz.orsi@gmail.com címen lehet. :)
Bevezetett 12. kerületi Szépségszalon gyakorlott műkörmöst keres, heti 2 napra. Jelentkezés az alábbi email címen vagy telefonszámon! mukorom1121@freemail.hu 06704554224
Sziasztok! Bp. I.-kerületi szépségszalonba (Krisztina térhez közel) keresünk műkörös kolléganőt napi váltásba! Érdeklődni Shillerné Mártinál: 06/30-949-66-79