2025. június 5. - Fatime, Fatima, Bonifác napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Varga Krisztina - Válaszolok
2011.10.27 - 14:51
Varga Krisztina - vendég

Sziasztok! A 3. kerületben új, hamarosan nyitó kozmetika és körömszalonba keresek manikűr-pedikűröst ill. manikűr-pedikűr-műkörömépítőt! Egyéni vállalkozóival ha rendelkezel ill. környékbeli vagy nagy előny! Részletekért (pontosan hol van, bérletidíj, stb) keress a 06 30 / 8 569 269-es telefonszámon vagy a kozmetikus.kriszti@gmail.com -on.

2011.10.26 - 07:57
Deák Andrea

Műkörmös és svéd masszőrként keresek Pesten a IX. VII.Kerület és környékén szalont másodállásban délutánonként 15.30-tól. Egyenlőre bejelentett részmunkaidőben. A járulékot fizetem magam után. Olyan helyet keresek ahol igény van a körömre vagy masszázsra vagy mindkettőre. Mert a mostani helyemen sajnos nincs egyikre sem igény és így nem tudok fejlődni sem keresni. 06-70-429-1531

2011.10.25 - 20:06
Kovács Jessica
Válasz Kovács Jessica - 2011. október 22., szombat 15:42 üzenetére

Sziasztok! Minden szombatra és vasárnapra (hétköznaponként esetleg fél napokra is) pedikűrös,manikűrös,műkörmös állást keresek a XI, XII,V, esetleg VI. kerületbe. Vállalkozóim, tapasztalatom és felszerelésem van! Csak kiváló,amerikai,megbízható anyaggal dolgozom. Százalékrendszeres megoldás érdekel csak! 30/276-8273 Reggel 8tól este 10ig hívható vagyok

Már nem aktuális! :)

2011.10.25 - 15:37
Anda Andrea
Válasz Anda Andrea - 2011. október 25., kedd 15:36 üzenetére

Sziasztok!nem probáltam de szeretnék gel-lacra akrillal festeni ,probálta már valaki,hogy kell csinálni?

Bocs nem ide akartam írni!

2011.10.25 - 15:36
Anda Andrea

Sziasztok!nem probáltam de szeretnék gel-lacra akrillal festeni ,probálta már valaki,hogy kell csinálni?

2011.10.25 - 08:32
Emi

Munkájára és önmagára igényes, vállalkozóival rendelkező kézápoló vagy kéz- ás lábápoló váltótársat keresek a XVIII. kerületbe igényes, forgalmas helyen lévő szalonba, kedd és szombat kivételével a többi napokra. Érdeklődni: allas.hudak@gmail.com, tel: 06308594038

Brezniczki Gáborné - Válaszolok
2011.10.24 - 21:26
Brezniczki Gáborné - vendég

VII.kerületben jó helyen bejáratott Jázmin szalon üzletembe keresek kedves munkáját szerető műkörmöst pedikűröst,fodrászt.Vendégkör előny. Hívj bátran 20/411-6442 Gabriella.

2011.10.22 - 15:42
Kovács Jessica

Sziasztok! Minden szombatra és vasárnapra (hétköznaponként esetleg fél napokra is) pedikűrös,manikűrös,műkörmös állást keresek a XI, XII,V, esetleg VI. kerületbe. Vállalkozóim, tapasztalatom és felszerelésem van! Csak kiváló,amerikai,megbízható anyaggal dolgozom. Százalékrendszeres megoldás érdekel csak! 30/276-8273 Reggel 8tól este 10ig hívható vagyok

2011.10.21 - 15:02
Fabian Zsuzsa

Sziasztok!Műkörmöst keresek,váltótársként Újpest Központnál,novemberben nyíló szépségszalonba.Fontos hogy számlaképes legyél! Jelentkezni: Stiller Nagy Anita (Ő a főbérlő):30/456-59-99

Csillám Szilvia - Válaszolok
2011.10.21 - 06:48
Csillám Szilvia - törölt felhasználó
Válasz K. Timea - 2011. október 12., szerda 08:42 üzenetére

Keressük ügyes, műkörmösünk!!!!!! Vendégeink már nagyon várják hogy egy igazán ügyes, kedves lány szép körmöket varázsoljon kezükre. Csapatunk fiatalos, üzletünk szép, letisztult külsejű,igényes.Beosztás: rugalmas. Vendégkör: igényes. Jelenleg fodrászat, hajhosszabbítás, kozmetika, masszázs, testkezelés van nálunk körmösünk még nincs. Bérleti díj: 30.000ft. további info: 0630 870 48 77

Kedves Tímea! A műkörmös állás után szeretnék érdeklődni, ha aktuális még. Csillám Szilvia vagyok és kb. 3 éve foglalkozom műkörmözéssel mellékállásban. Jelenleg a 3. kerületben, de novembertől másik helyet keresek, mert elköltöztem a környékről. A helyzetem annyiban speciális, hogy a körmözést egy főállás (ami a 11.kerben van) mellett csinálom és szeretném továbbra is. Így hétfőtől csütörtökig kb fél5-5-től, pénteken kb fél 3-3-tól tudok a vendég kezéhez látni. Eddig kéthetente dolgoztam egy szalonban, de felmerült hétfő-szerda-péntek variáció is, az sem okoz gondot. A bérleti díjat ennek megfelelően arányosan számoltuk ki, eddig 15 ezer forintot fizettem havonta. A vállalkozóit ebben a hónapban váltom ki. Anyagokkal (főként Crystal-os) és eszközökkel rendelkezem. Zselés műkörmöket készítek(1,5-2 óra alatt), de csinálok zselés lakkozást, japán manikűrt is. Kb. 8 fix vendégem volt, akik talán még Óbudáról is utánam jönnének. Képeket a munkáimról a nevemre keresve a nails.hu -n és a csillszi.mukorom.hu -n is lehet találni, de szívesen küldök e-mailben is. Örülnék,ha ilyen feltételekkel is megfelelnék. Várom mielőbbi válaszát!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár