2026. február 1. - Ignác, Brigitta, Kincső napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
255 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Igényesen kialakított XIV. Kerületi szépségszalonunkba műkörmös pedikűrös kolleganőt, és kozmetikust alkalmazotti munkaviszonyba vagy vállalkozói munkaviszonyba keresünk. Érdeklődni lehet: Tel:06209882211
Sziasztok! 2007ben végeztem a Crystal Nailsnél azóta egy munkahelyen dolgozom.Nekem ez a szakma nem csak munka hobby is nagyon szeretem mint a mankikűrt-pedikűrt-műkörmöt:) Bejelentett állást keresek minden megoldás érdekel.Munkáimrol képeket tudok küldeni. email címem:trudy13@citromail.hu 06/20-9914994
Sziasztok! Műkörmös állást keresek Miskolcon!vállalkozoival két éve dolgozom körmösként!kicsieszti89@freemail.hu 30/7359280
Sziasztok! Számlaképes ,ügyes műkörmöst és pedikűröst keresünk II.kerületi exkluzív szépségszalonba.Fényképes szakmai önéletrajzot szeretnénk kérni az elérhetőség megjelölésével az alábbi címre : complexvital@gmail.com
Szia. Szeretnék Bécsben dolgozni,mint műkörmös. Hova tudok írni privátban a részletekért? Az én emailom: szilvia.d@citromail.hu Köszönöm.
SZERETNÉK PRIVÁTBAN ÉRDEKLŐDNI A MUNKÁRÓL!HOL TUDOK ÉRDEKLŐDNI NÁLAD?AZ E-MAILEM LASKAI.IMRENE@FREEMAIL.HU
Sziasztok! Műkörmös állást(asztalt)keresek Miskolcon!Vállalkozni az elején nem szeretnék! Másfél éve végeztem ,Crystal nails termékekkel dolgozom. :-) Tel:06205834479
Műkörmös ,pedikűrös kolléganőt keresünk SZÉKESFEHÉRVÁRON a Beautyfull Szépségszalonba. Érdeklődni lehet: Zángóné Edit számán:06 30 235 3757
Sziasztok!Győrben keresek kiadó helyet. Számom:20/354-98-61
Sziasztok! Bp., XXI. kerületi szépségszalonba, azonnali kezdéssel keresünk műkörmöst. Érdeklődni a szalon tulajdonosánál lehet a további részletekért a 06 20 251 3670-es telefonszámon.
Sziasztok!Műkörmös,pedikűrös állást keresek!Számom:06/30/730 6772