2025. július 8. - Ellák, Edgár, Eperke napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Nagykanizsa forgalmas központi részre kedves, ügyes műkörmöst keresek. Jelentkezhet, kezdő műkörmös is. Felvenném magam mellé 4-5 hónap betanulás, gyakorlás. Később alkalmazotti munkaviszony. Jelentkezni lehet : 06305441433
Ha nagykanizsai lennék, biztosan élnék ezzel a szuper lehetőséggel. Sajnos messze vagy tőlem...... BUÉK!
Sziasztok! Nagykanizsa forgalmas központi részre kedves, ügyes műkörmöst keresek. Jelentkezhet, kezdő műkörmös is. Felvenném magam mellé 4-5 hónap betanulás, gyakorlás. Később alkalmazotti munkaviszony. Jelentkezni lehet : 06305441433
Sziasztok! Raffai Adrienn vagyok. 2010 októberében végeztem a Fashion Nails-nél okleveles műköröm építőként. Az elmúlt egy évben itthon dolgoztam. Úgy gondolom ez alatt az idő alatt megszereztem a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy immár szalonban dolgozzak. Ezért keresem a XX kerületben és környékén munkahelyemet. Sajnos vállalkozói igazolványom nincs, ezért alkalmazotti munkaviszony érdekel. Ha szeretnél egy kedves, barátságos, munkájára igényes lánnyal együtt dolgozni, aki minden nap bejár, akkor írj bátran! Kérésre el tudok küldeni pár fotót a munkámból! További szép napot! Adri: raffai_adrienn (kukac) yahoo.com
Sziasztok! Gyálra keresek forgalmas helyen levő üzletbe kozmetikus mellé ügyes, munkájára igényes műköröm-manikűr-pedikűröst kedvező bérleti díjjal. Ha valakit érdekel, írjon a betti0127@citromail.hu-ra vagy hívjon a 06-30/360-39-20-as számon.
FELHÁBORÍTÓ ! : Tegnap állás ügyben elmentem szépségszalonokba. Elvárás: Barbi baba külső, trendi ruha (nem fehér munkaruha, papucs - magassarkú csizma egész napra) és erős trendi smink, 3 D szempillák. Még , ha ezeknek meg is felelnék , sajna 35 évesen kiöregedtem mindebből ! Mire elgondolkodtam, sok 20 évessel nem cserélnék fejre biztos, a többi meg pénztárca kérdése !!! Keresek tovább.....
Kedves Renáta! Ne keseredj el!!! Sajnos ilyen a vlág, de jó szakember tudja, hogy nem minden a külsőség! Nem tudom merre fele keresgélsz, de a 3. kerületben, Békásmegyeren van egy szabad körmös asztal. Nézd meg a szalont a www.beautycorner.hu -n és a fényképes önéletrajzodat küld el az info@beautycorner.hu -ra ha érdekel az állás! KITARTÁST!
FELHÁBORÍTÓ ! : Tegnap állás ügyben elmentem szépségszalonokba. Elvárás: Barbi baba külső, trendi ruha (nem fehér munkaruha, papucs - magassarkú csizma egész napra) és erős trendi smink, 3 D szempillák. Még , ha ezeknek meg is felelnék , sajna 35 évesen kiöregedtem mindebből ! Mire elgondolkodtam, sok 20 évessel nem cserélnék fejre biztos, a többi meg pénztárca kérdése !!! Keresek tovább.....
Szia, nehogy elkeseredj,az igazán jó törzsvendégeket a mi korosztályunk alkotja, dolgoznak, rendszeresen jönnek, pontosak, nem vándorolnak ha a minőség szupi, hálásak, és nem " barbibabák", mint ahogy mi sem.Persze a tinik is szupi vendégek, de a tinikhez mennek szívesebben-ők a barbibabák.Más korosztály, más igény, de ez a világ rendje. Keress még, és biztos megtalálod a helyed, sok sikert hozzá!!!
Sziasztok! A III. kerületben, Békásmegyeren forgalmas szépségszalonban körmös asztal kiadó! 25.000.- + rezsi / hó! Váltó műszak nincs, mivel CSAK 1 körmösnek kiadó a hely (váltótársa nem is lesz!). Fényképes Önéletrajzotokat küldjétek az info@beautycorner.hu -ra. Ha érdekel, hogy hogyan néz ki a szalon nézzétek meg a www.beautycorner.hu -n. Paizs Regina 06 30 / 560 57 99
Sziasztok! Körmöst, körmösöket(műköröm, manikűr, pedikűr)keresünk 2012 februári kezdéssel 5. kerületi, Bohém Art hotel szomszédságában működő szalonunkba! Érdeklődni lehet: Szabó Péter +36309332579, vagy emailben az etalon.hajstudio@gmail.com címen web: www.etalon.tk
VI. kerületi szépségszalonba keresünk műkörmöst, bejelentett munkaviszonyba. Munkaidő a bejelentkezések alapján kerül beosztásra. Fizetés megegyezés alapján. Érdeklődni: 06/30-4621-008 telefonszámon Vikinél lehet.