2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Varga Zsuzsa - Válaszolok
2012.01.23 - 11:57
Varga Zsuzsa - törölt felhasználó

Sziasztok, nemrég végeztem, gyarapodó kis vendégkörömmel együtt keresek olyan helyet, ahol szívesen fogadnak egy dolgozni szerető, és akaró, szorgalmas munkatársat Pécsen, vagy környékén. Elsősorban az alkalmazásos munkaviszony érdekelne. Munkáim itt megtekinthetők, ha felkeltettem érdeklődésedet, az nagyon klassz, várom hívásod. Jó munkát, és sok vendéget mindenkinek!!

2012.01.23 - 11:00
Kilián Edit

Sziasztok! 2011-ben végeztem a Crystal Nails-nél, mint Kézápoló és Műkörömépítő. Kezdő műkörmösként keresem vendégeimet gyakorlás szinten! Telefonszámom: 06207762869

2012.01.23 - 10:56
Tóth Alexandra

XX. KERÜLETI SZALONBA KERESEK MŰKÖRMÖSÖKET! ÉRDEKLŐDNI: +36/70-621-52-26

2012.01.23 - 10:48
Tóth Alexandra
Válasz Raffai Adrienn - 2011. december 29., csütörtök 15:02 üzenetére

Sziasztok! Raffai Adrienn vagyok. 2010 októberében végeztem a Fashion Nails-nél okleveles műköröm építőként. Az elmúlt egy évben itthon dolgoztam. Úgy gondolom ez alatt az idő alatt megszereztem a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy immár szalonban dolgozzak. Ezért keresem a XX kerületben és környékén munkahelyemet. Sajnos vállalkozói igazolványom nincs, ezért alkalmazotti munkaviszony érdekel. Ha szeretnél egy kedves, barátságos, munkájára igényes lánnyal együtt dolgozni, aki minden nap bejár, akkor írj bátran! Kérésre el tudok küldeni pár fotót a munkámból! További szép napot! Adri: raffai_adrienn (kukac) yahoo.com

szia! erzsébeti szalonba keresek körmöst. érdekelne még, vagy sikerült azóta találnod?

2012.01.23 - 10:45
Tóth Alexandra
Válasz varga renata - 2012. január 18., szerda 09:25 üzenetére

Sziasztok! Olyan állást keresek 13.k lakós: ahol nem baj, hogy egyedülálló kisgyerekes vagyok (munkaidő miatt, óvihoz igazodva) , bejelentés garantált (akár 4 órában is),nincs asztal pénz. Saját komplett felszerelésem van, minden eszközzel rendelkezem. Porcelán, gél építés egyaránt megy, illetve 3.d is. Referencia munkák, folyamatos továbbképzések az oldalamon meg tekinthetők. Tel:06 30-264-30-65

szia! erzsébet neked nagyon kiesne? körmöst keresek délelőtti váltásba! 9h-15h közöttre... de ha esetleg hamarabb el kell menned, megoldható

2012.01.23 - 10:42
Tóth Alexandra
Válasz Marton Adrienn - 2012. január 20., péntek 21:00 üzenetére

Kiadó helyet keresek, XVIII., XIX., esetleg X. kerületben. 4 éve dolgozom folyamatosan, gyorsan bővülő vendégkörrel! Sajnos 2 évre leragadtam egy nagyon rossz helyen és lecsökkent a vendégeim száma... Olyan helyet keresek, ahol van forgalom, már elég volt a "próbálgatásokból"! Ésszerű ajánlatokat várok (vállalkozóim nincs, nem is lesz). Rugalmas vagyok, szívesen dolgoznék megint napi 12-13 órát!!! :))

szia! erzsébet esetleg ne érdekelne?

2012.01.23 - 10:37
 G. Erika

Sziasztok!Most végeztem CN-nél és modelleket keresek a XX.kerületbe gyakorláshoz,vagy olyan tapasztalt körmösöket akik segítenének a fejlődésben!A moddellektől csak anyagárat kérek!Köszönöm!!E-mail címem:nemethnegerika@freemail.hu

2012.01.22 - 09:04
Juhancsik Bernadett

Szia! Én Gyálra keresek manikűr, pedikűr, műkörmöst. Vállalkozói nem szükséges. Ha esetleg érdekel a 06-30/360-39-20-as számon várom a hívásod és megbeszéljük.

Marton Adrienn - Válaszolok
2012.01.20 - 21:00
Marton Adrienn - törölt felhasználó

Kiadó helyet keresek, XVIII., XIX., esetleg X. kerületben. 4 éve dolgozom folyamatosan, gyorsan bővülő vendégkörrel! Sajnos 2 évre leragadtam egy nagyon rossz helyen és lecsökkent a vendégeim száma... Olyan helyet keresek, ahol van forgalom, már elég volt a "próbálgatásokból"! Ésszerű ajánlatokat várok (vállalkozóim nincs, nem is lesz). Rugalmas vagyok, szívesen dolgoznék megint napi 12-13 órát!!! :))

2012.01.19 - 11:17
Agi   szalon

Kellemes hanglatú, fiatalos környezetbe, modern, bejáratott szalonba a 13. kerületbe, Nyugatihoz közel pedikűrös kollégát felveszek. A vendégek folyamatosan keresik a a pedikűröst, magas, bejáratott áron dolgozhatsz, mert jómódú környezetben helyezkedik el szalon és a vendégek már hozzászoktak a magas árakhoz! Gyakorlat nem feltétel! Vállalkozói szükséges, bérleti szerződést minden esetben írunk! Érdeklődni: 06 70 / 633 3740

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár