2026. március 20. - Klaudia, Alexandra napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
890 ,-Ft
1.200 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia!Érdeklődnék aktuális-e még hirdetés?Most végzem a Perfect-nél és nagyon szeretnék a szakmában dolgozni,folyamatosan képezni magam.
Sziasztok! Eladnánk belvárosi XIII. ker. -i exkluzív szépség szalonunkat. ( West end -hez közel) Az üzlet 5. éve üzemel, 4 fodrász állás, 2 körmös asztal, kozmetika, pedikűr, konyha, öltöző helységek találhatók 102m2 -en. Búra, klimazon, falra szerelt , 2 db fejmosó kiállás, barokk stílusú kanapé és fotelek ékesítik a váró részleget. Többen szülni mentek a jelenlegi csapatból, és a tulajdonos egész más vállalkozásba kezdene.Vendégkör van, a üzletnek jó híre van a környéken. A tágas tér miatt továbbképzésekhez is kiváló, mind körmös, mind fodrász tanfolyamokhoz. Képeket a www.sensationstyling.hu oldalon találtok. Érd. 06 20/ 3144999 Lányi Zsófia
Sziasztok! SIKERÜLT KÖRMÖST TALÁLNUNK! De továbbra is keresünk Újpest Központtól pár percre található Flóra Szépségszalonba munkájára igényes KOZMETIKUS és FODRÁSZ kolléganőt kedvező feltételekkel. Vállalkozóival (NEM alkalmazottat), kedvező székbérrel. Minimális vendégkör előny. Ha kellemes környezetben és családias hangulatban szeretnél dolgozni, akkor nálunk a helyed. Érdeklődj: Andinál a 06-70-318-36-76 telefonszámon. :)
Szia!Én most nyítok a 20. kerületben egy szépségszalont , és körmösre lenne szükségem :)
Szia!!Köszönöm hogy írtál!!meg írom az elérhetőségem nemethnegerika@freemail.hu és mindenképp felhívlak!Köszönöm:Némethné G. Erika
Szia.XX.kerület nem érdekelne?
Szia!Köszönöm hogy rám gondoltál de nekem az nagyon messzi van!
Sziasztok! Masszőr vállalkozót keresünk a Szentkirályi Szépségszalonba ( wwww.szentkiralyiszepsegszalon.hu). Napi 6 órás műszak, szombat megbeszélés alapján. Áprilistól lehetne kezdeni. A szalonban van fodrászat, masszázs, kozmetika, műköröm, manikűr, pedikűr, zsírbontás, jóga, aerobic, karate, intimtorna. Amennyiben hozzánk jössz automatikusan fel is teszünk a honlapunkra. Kezdők is jelentkezhetnek, sőt nekik könnyebb is elindulni egy ilyen szalonban. Kérlek ha tudtok valakit akkor továbbítsátok neki az állást. Jelentkezni: Fürti Gergő 06202738901
Sziasztok! Kelenföldi üzletembe keresek műkörmöst.Kedvező feltételekkel! Érd:06203443320
Szia én érdeklődnék a körmös helyről! Élőrre is köszönöm Orsi
Kivételes lehetőség ! IX. kerület Ráday utcában meglévő nagy vendégkőr átvételére keresek vállalkozóival rendelkező műköröm- manikűröst! Jelenlegi körmösünk babát vár. Sajnos aki átvette volna a vendégkört családi okok miatt ma mondta le , így sürgős, mert elvileg március 1.-ig lenne a jelenlegi körmösünk. A szalonról: www.angyalhaj.hu Érdeklődni lehet: Koltai Zoltán 06202717090
Sziasztok! 2012.szeptembertől szeretnék szalonban dolgozni, akár részmunkaidő, akár teljes munkaidő, elsősorban Budapesten, de külföld is érdekel (angolul, olaszul és kicsi franciául is beszélek). Április végén csinálom a körmös diplomát illetve folyamatosan díszítő továbbképzésekre járok, hamarosan a lábápoló tanfolyamot is szeretném elvégezni (szeptemberig szerintem elvégzem azt is). Dolgozok porcelánnal és zselével is, gél-lakkozok, manikűrözök (klasszikus, francia és japán manikűr is), nagyon szívesen díszítek (zselével, porcelánnal, akrillal, stb...) és extrém körmöket is készítek, bármit amit a vendég elképzel. Érd.:nausica.nails@gmail.com
Sziasztok, körmös állást keresek elsősorban pesti oldalon (alkalmazottként). 2010-ben végeztem el a tanfolyamot, azóta több továbbképzésen is részt vettem. Brillbird-el dolgozom. JB Lashes 3D szempilla felrakással is foglakozom. Olyan szalont keresek ahol bővíthetem a vendégköröm, forgalmas és fiatalos :) email:p.brigi17@freemail.hu