2026. március 20. - Klaudia, Alexandra napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Farkas Adrienn (TrendySalon) - Válaszolok
2012.03.09 - 10:46
Farkas Adrienn (TrendySalon) - törölt felhasználó

Sziasztok! Budapest XV.kerületbe keresek Műkörmöst és Fodrászt! Alacsony bérleti díj. Érd.: fadrienn88@freemail.hu

2012.03.09 - 10:35
Gerhát Mónika

Sziasztok!Kezdő műkörmösként szeretnék elhelyezkedni,mint alkalmazott.Tel.:06203798560

eszt-hair szépségszalon

Álmaim műkörmösét keresem aki szereti a szakmáját,szereti az embereket,szeret dolgozni és megőrzi az általunk kialakított jó hangulatot. tel:06204390413

eszt-hair szépségszalon
Válasz G. Erika - 2012. február 24., péntek 22:12 üzenetére

Sziasztok!Munkahelyet keresek mint végzett műkörmös és lábápoló:)Olyan helyen dolgoznék ahol megbízható a vezetőség,van csapat munka és fontos, hogy mindenki jól érezze magát:)de legfőbb a vendég megelégedettsége!:)Aki tud ilyet írjon:)Köszi Némethné G.Era:)

Van ilyen ember aki ilyen helyet keres? :) Örülök neki nagyon :) El sem hiszem,hogy csapatmunkát említettél....én az ilyen elvem miatt kaptam meg a magamét a leköszönő "műkörmöstől"."Mit gondolok én ,hogy itt rend van,rendszer van és összehangolva dolgozunk,Hozzá ugyan ne szóljon senki egész nap és különben se legyen már munkaidő meg ilyenek." A szalonom igenis kis cuki,klassz és jó helyen van.tel:06204390413

Göncöl Egészségcentrum - Válaszolok
2012.03.05 - 23:39
Göncöl Egészségcentrum - vendég

Sziasztok, Álmaink körmösét megtaláltuk, de nagyon keresünk mellé egy pedikűrös kolléganőt is, a XIII. kerületbe. Szalonunkról bővebb infó itt: www.goncolec.hu Jelentkezni a 06203595525 telefonszámon, vagy az info@goncolec.hu e-mail címen lehet.

2012.03.05 - 20:36
Kazup Eszter

Sziasztok! Kezdő (nem dohányzó), lelkes műkörömépítőként keresek állást Óbudán és környékén. Vállalkozóim nincsen, viszont nagyon szeretnék ezzel foglalkozni, annak is örülnék, ha esetleg tapasztalt kezek egyengetnék az utam/látnának el tanácsokkal :) alapvetően művészi beállítottságú vagyok, így a kézügyességem jó és gyorsan tanulok. E-mail: eszter.kazup@gmail.com

Lászlóczky Éva - Válaszolok
2012.03.05 - 20:00
Lászlóczky Éva - törölt felhasználó

Sziasztok! A II., I., XII., vagy a XI. kerületben keresek félnapos pedikűrös helyet. Hetente 3-4x tudnék dolgozni. Pedikűrös-manikűrös vagyok.

Monica - Válaszolok
2012.03.05 - 16:52
Monica - vendég

Sziasztok! Gyakorlati helyet keresnek Székesfehérvár környékén olyan műkörmös személyében aki szívesen vállalna heti 1-2 alkalommal egy kezdő tanulni vágyó műkörmös palántát. :D Nem rég végeztem el a Crystal nails tanfolyamát de még elég tapasztalatlan vagyok. :) Viszont nagyon szeretnék a szakmában dolgozni. Ha szívesen fogadnál akkor az alábbi e-mail cimre várom a leveled: webcat24@gmail.com Előre is köszönöm.

2012.03.04 - 11:46
Szépségbarlang

Sziasztok!A IX.kerületben masszázs szalonunkba gyógypedikürös-manikürösnek és masszőrnek,egyéni vállalkozóival hely kiadó.Kis nyelvtudás előny.Érdeklődni Lukács Tünde:Tel:0670/5843124

Paróczi Noémi - Válaszolok
2012.03.01 - 12:46
Paróczi Noémi - törölt felhasználó

CORVIN NEGYEDBE SZÁMLAKÉPES(VÁLLALKOZÓI, BT.,KFT.) MŰKÖRMÖS-PEDIKŰRÖS KOLEGINÁT KERESEK, KEDVEZŐ INDULÁS LEHETŐSÉGGEL. AZ ÜZLET A PRÁTER ÉS FUTÓ U. SARKÁN VAN A CORVIN PLÁZÁTÓL ÉS A SÉTÁNYTÓL PÁR MÉTERRE, AMI IGEN FORGALMAS RÉSZ. HÍVJ BIZALOMMAL 30-577-87-91 PARÓCZI NOÉMI

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár