2026. március 20. - Klaudia, Alexandra napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Budapest XV.kerületbe keresek Műkörmöst és Fodrászt! Alacsony bérleti díj. Érd.: fadrienn88@freemail.hu
Sziasztok!Kezdő műkörmösként szeretnék elhelyezkedni,mint alkalmazott.Tel.:06203798560
Álmaim műkörmösét keresem aki szereti a szakmáját,szereti az embereket,szeret dolgozni és megőrzi az általunk kialakított jó hangulatot. tel:06204390413
Sziasztok!Munkahelyet keresek mint végzett műkörmös és lábápoló:)Olyan helyen dolgoznék ahol megbízható a vezetőség,van csapat munka és fontos, hogy mindenki jól érezze magát:)de legfőbb a vendég megelégedettsége!:)Aki tud ilyet írjon:)Köszi Némethné G.Era:)
Van ilyen ember aki ilyen helyet keres? :) Örülök neki nagyon :) El sem hiszem,hogy csapatmunkát említettél....én az ilyen elvem miatt kaptam meg a magamét a leköszönő "műkörmöstől"."Mit gondolok én ,hogy itt rend van,rendszer van és összehangolva dolgozunk,Hozzá ugyan ne szóljon senki egész nap és különben se legyen már munkaidő meg ilyenek." A szalonom igenis kis cuki,klassz és jó helyen van.tel:06204390413
Sziasztok, Álmaink körmösét megtaláltuk, de nagyon keresünk mellé egy pedikűrös kolléganőt is, a XIII. kerületbe. Szalonunkról bővebb infó itt: www.goncolec.hu Jelentkezni a 06203595525 telefonszámon, vagy az info@goncolec.hu e-mail címen lehet.
Sziasztok! Kezdő (nem dohányzó), lelkes műkörömépítőként keresek állást Óbudán és környékén. Vállalkozóim nincsen, viszont nagyon szeretnék ezzel foglalkozni, annak is örülnék, ha esetleg tapasztalt kezek egyengetnék az utam/látnának el tanácsokkal :) alapvetően művészi beállítottságú vagyok, így a kézügyességem jó és gyorsan tanulok. E-mail: eszter.kazup@gmail.com
Sziasztok! A II., I., XII., vagy a XI. kerületben keresek félnapos pedikűrös helyet. Hetente 3-4x tudnék dolgozni. Pedikűrös-manikűrös vagyok.
Sziasztok! Gyakorlati helyet keresnek Székesfehérvár környékén olyan műkörmös személyében aki szívesen vállalna heti 1-2 alkalommal egy kezdő tanulni vágyó műkörmös palántát. :D Nem rég végeztem el a Crystal nails tanfolyamát de még elég tapasztalatlan vagyok. :) Viszont nagyon szeretnék a szakmában dolgozni. Ha szívesen fogadnál akkor az alábbi e-mail cimre várom a leveled: webcat24@gmail.com Előre is köszönöm.
Sziasztok!A IX.kerületben masszázs szalonunkba gyógypedikürös-manikürösnek és masszőrnek,egyéni vállalkozóival hely kiadó.Kis nyelvtudás előny.Érdeklődni Lukács Tünde:Tel:0670/5843124
CORVIN NEGYEDBE SZÁMLAKÉPES(VÁLLALKOZÓI, BT.,KFT.) MŰKÖRMÖS-PEDIKŰRÖS KOLEGINÁT KERESEK, KEDVEZŐ INDULÁS LEHETŐSÉGGEL. AZ ÜZLET A PRÁTER ÉS FUTÓ U. SARKÁN VAN A CORVIN PLÁZÁTÓL ÉS A SÉTÁNYTÓL PÁR MÉTERRE, AMI IGEN FORGALMAS RÉSZ. HÍVJ BIZALOMMAL 30-577-87-91 PARÓCZI NOÉMI