2025. július 7. - Apollónia, Vilibald, Bene napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Tábori Beatrix - Válaszolok
2012.03.18 - 15:50
Tábori Beatrix - vendég

Sziasztok!Újpesten, forgalmas helyen lévő Arc és Test kozmetikába keresek manikűr,pedikűr, műkörmöst. A szalonról bővebb információ:www.spiritkozmetika.nethu.net Tel:06/307468244 (Betti)

2012.03.18 - 08:42
Balog Enikő

Sziasztok! Gyakorlott (6 éve)"gyógypedikűrös" (nem podológus), és műkörmös vagyok.Munkát keresek Stuttgart környékén. A párom már kint van Kornwestheimben lakik.Sajnos még nem beszélem a nyelvet, de tanulom.Végleg szeretnénk kinn maradni.A munkáim egy részét és a szalonomat megnézhetitek itt vagy a facebookon Tavirózsa Körömszalon.

2012.03.14 - 15:52
Radas Judit

Műkörmös állást keresek alkalmazottként! judit.radas@vipmail.hu

2012.03.14 - 11:09
 G. Erika
Válasz eszt-hair szépségszalon - 2012. március 11., vasárnap 11:36 üzenetére

A szalon a 6. kerületben van a Jókai utcában (nyugatitól 1 percre). Már 11 éves :)

Köszönöm szépen:))már betöltöttem egy állást:)de további sok sikert kívánok!Erika

HajnalSzimóna - Válaszolok
2012.03.12 - 21:29
HajnalSzimóna - vendég

MŰKÖRÖMÉPÍTŐ CSAJSZIK FIGYELEM! Budapesten IV.kerületben Május elején Újonnan Nyíló Szolárium Stúdiómba felvétel hirdetek műkörmös-manikűrös állásra!Fodrász és kozmetikus mellé keresek önmagára és munkájára igényes kolléganőt! Feltételek:vállalkozói engedély,némi vendégkör,35ezer Ft/hó teljes műszak(rezsivel együtt),1 havi kaució. Amit én kínálok:vendégeim közül vendégek neked,nyomdai szórók és reklám biztosítva,egyedül csak te lennél,nagyon forgalmas hely,modern kialakított szalon!!!!Továbbiakban keress és örömmel válaszolok akár személyes vagy telefonon:) Nyári Szimóna fodrásznő!06205870003 v.06203996608

eszt-hair szépségszalon
Válasz G. Erika - 2012. március 10., szombat 06:28 üzenetére

Örülök hogy írtál:))Szeretném megkérdezni,hogy hol van a ez a cuki szalon:)mert én a xx..kerületben lakom:)Köszi

A szalon a 6. kerületben van a Jókai utcában (nyugatitól 1 percre). Már 11 éves :)

2012.03.11 - 05:11
Molnár Viktória

Sziasztok! Budapesten első sorban 20. vagy 23. kerületben keresek pedikűrös manikűrös helyet egyelőre mellékállásban. E-mail címem: vimolna@gmail.com

Ferenci Barbara - Válaszolok
2012.03.11 - 00:33
Ferenci Barbara - vendég

Sziasztok! Weboldalamon jelenleg három otthon végezhető munkaajánlat található(egy kétkezű munka, másik kettőhöz számítógép szükséges).Mind a három munka 100%-ban valós, működő, teljes egészében előre leinformált és tesztelt. Ajánlataim közt természetesen nem szerepelnek MLM, kattintgatós, házalós és semmi ezekhez hasonló tevékenységek, amellyel csak időt, rosszabb esetben pénzét pocsékol el. Továbbá az oldalon található pár hasznos tanács is, amellyel garantáltan elkerülheti a csalók csapdáit. Amennyiben van egy kis ideje, nézz be hozzám: http://bedolgozas.lapunk.hu

2012.03.10 - 06:28
 G. Erika
Válasz eszt-hair szépségszalon - 2012. március 8., csütörtök 21:26 üzenetére

Van ilyen ember aki ilyen helyet keres? :) Örülök neki nagyon :) El sem hiszem,hogy csapatmunkát említettél....én az ilyen elvem miatt kaptam meg a magamét a leköszönő "műkörmöstől"."Mit gondolok én ,hogy itt rend van,rendszer van és összehangolva dolgozunk,Hozzá ugyan ne szóljon senki egész nap és különben se legyen már munkaidő meg ilyenek." A szalonom igenis kis cuki,klassz és jó helyen van.tel:06204390413

Örülök hogy írtál:))Szeretném megkérdezni,hogy hol van a ez a cuki szalon:)mert én a xx..kerületben lakom:)Köszi

2012.03.10 - 06:27
 G. Erika
Válasz eszt-hair szépségszalon - 2012. március 8., csütörtök 21:26 üzenetére

Van ilyen ember aki ilyen helyet keres? :) Örülök neki nagyon :) El sem hiszem,hogy csapatmunkát említettél....én az ilyen elvem miatt kaptam meg a magamét a leköszönő "műkörmöstől"."Mit gondolok én ,hogy itt rend van,rendszer van és összehangolva dolgozunk,Hozzá ugyan ne szóljon senki egész nap és különben se legyen már munkaidő meg ilyenek." A szalonom igenis kis cuki,klassz és jó helyen van.tel:06204390413

Örülök hogy írtál:)) szeretném megkérdezni, hogy hol van a ez a cuki szalon:)mert én a xx..kerületben lakom:)Köszi

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár