2025. május 17. - Paszkál, Ditmár, Rezeda napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! IV. kerületi szépségszalonba keresünk Fodrászt kedvező bérleti díjjal (1.hónap 25.000,-, 2.hónap 30.000,- 3.hónaptól fix 38.000,-/ hónap. Ha családias környezetben szeretnél dolgozni, akkor nálunk a helyed, sok szeretettel várunk! Bővebb infóért keresd Lackóné Pintér Andit a 06-70-318-36-76
Sziasztok! Én egy olyan körmöst keresek Budapesten aki elvállalná,hogy megtanít mindenre ami a körömmel,a körömépítéssel és a körömdíszítéssel kapcsolatos. Azért írok ide mert még nem vagyok 18 éves és nem jelentkezhetek tanfolyamra. Nem ingyen kívánom! e-mail: gebio@citromail.hu
Újpesten az Árpád úton lévő,7 éve működő üzletünk pedikűrrel szeretné bővíteni meglévő szolgáltatásait,ehhez keresünk egy kedves,vendégszertő kollégát.Hívj bizalommal!Amsbacher Erika06209466399
Sziasztok! Alkalmazott körmös állást keresek, elsősorban Budán. pecsikorom@gmail.com
Sziasztok! Júniusban Újpesten nyíló üzletbe műkörmöst keresek teljes munkaidőben. Jelentkezni emailben a dina.mukorom@gmail.com címen. Feltételekről megegyezünk. Dina
Sziasztok!Pécset a Rókus utcában egy szépségszalonban Műkörmös társat keresünk júniusi kezdéssel.Továbbá még egy fodrász szék kiadó azonali kezdésel.Érdeklődni 20-922-3533 számon lehet!
Bejelentett állást keresek.2007óta vagyok műkörmös.5.-6.-7.-11.kerületekben
Szia. Aktuális még a munkahely keresésed? Nekem nagy szükségem lenne a corvin negyedbe egy kolleginára!Bejelentés nem gond. Írj ha érdekelnek a részletek.
sos!15 kerületbe ,ujpalotára Körmös társat keresünk.A Mostani körmösünk szülni megy juniusba!Asztal bérlése 15000ft!tel:Csendes Krisztina:06703319793 köszönöm
Sziasztok! Állást keresek alkalmazottként Budapesten a XI. kerületben vagy a belvárosban. Érden is elhelyezkednék! Munkáim megtekinthetőek a www.facebook.com/koromdesign oldalon. Elérhetőségem.: 0630-863-1023
Sziasztok! Több mint egy éves szakmai tapasztalattal főállást keresek.Munkám során manikűrt,műkörmöt és pedikűrt gyorsan,precízen végzek. Vállalkozóival, lehetőség szerint százalékos jogviszont keresek.(főleg XI. érdekel) Munkáim megtekinthetőek itt az oldalon, avagy a mukorom.hu honlapon. 30/276-8273 jessi.kovacs@indamail.hu