2026. március 20. - Klaudia, Alexandra napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.05.27 - 07:27
Tőzsér Beáta

Sziasztok! Július 1éve,(megszűnik a szalonunk) keresek helyet a XIV.kerület Erzsébet királyné útja és környékén, pedikűr, manikűr,és műkörmösi munkakörben,7 éves tapasztalat, nagyon sok továbbképzés, a tegnapi naptól szakoktató lettem, és nem utolsó sorban nagyon sok vendég álla hátam mögött! Ha valaki tud kiadó helyet, és jelezne, itt, emailben, vagy telefonon, azt megköszönném! Tel.:06/20-5-471-911 betty-love@freemail.hu tozserbeata@gmail.com

Kovács Zsuzsanna - Válaszolok
2012.05.26 - 15:12
Kovács Zsuzsanna - törölt felhasználó
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2012. május 18., péntek 21:17 üzenetére

Szia ezt a hirdetést találtam Pécsre!!!!!! Sziasztok!Pécset a Rókus utca 3/a-ba a Zéé Hair Club szépségszalonba forgalmas helyen körmöstársat keresünk június 1.-i kezdéssel (kolleginám külföldre megy).Érdeklődni személyessen az üzletben vagy telefonon lehet 20-922-3533

Köszönöm!!!!

2012.05.25 - 11:06
Nail & Go Kft.

Műkörmös lányt keresek az Europark bevásárlóközpontban lévő szalonba. Önéletrajzot, képeket a munkádról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Tel: 06705231283 Kelemen Barbara

2012.05.25 - 07:31
Sz.Andrea

Sziasztok!Műkörmös állást keresek Győrben,alkalmazottként.2004ben végeztem el a szakmát és azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal dolgozom.Körmös diplomával is rendelkezem.

Lakatosné M. Krisztina - Válaszolok
2012.05.25 - 06:46
Lakatosné M. Krisztina - törölt felhasználó

Sziasztok!Kézápoló,műkörmös helyet keresek Budapesten, a belváros közelében.Februárban végeztem el az iskolát,de azóta szalonban dolgozom és igyekszem folyamatosan tovább képezni magam.Gyógymasszőr a másik szakmám,amit 8 éve csinálok.Vállalkozóim nincs.Várom a lehetőségeket.

2012.05.25 - 00:39
Sz.Andrea

Sziasztok!Műkörmös állást keresek Győrben,alkalmazottként.Körmös képek az adatlapomon megtekinthetőek.

2012.05.24 - 10:40
Horváth Andrea

Sziasztok! Manikűrös-műkörmös-pedikűrös helyet keresek vállalkozóival a VI. VII. IX. XI. kerületben, illetve Pesterzsébeten, vagy esetleg metróval könnyen megközelíthető egyéb városrészben. Mindenképpen szeretném, ha pedikűrözni is lehetne. Várom esetleges javaslataitokat. Előre is köszönöm!

2012.05.23 - 15:21
Weisz Mónika

Sziasztok! Műkörmös helyet keresek egyenlőre heti 1 napra szalonban a Déli pu. környékén.Várom a lehetőségeket(-: Képeket a munkáimról az oldalon találtok.

Csizmadiáné Gyenei Krisztina

Sziasztok!Pécset a Rókus utcában forgalmas helyen a Zéé Hair Club szépségszalonban körmöstársat keresünk.Érdeklődni telefonon és személyessen az üzletben lehet 20-922-3533

Machon Melinda (Illusion Körömszalon)

Második kerületi körömszalonba keresek munkájára igényes, nem dohányzó műkörmöst akár azonnali kezdéssel is. A szalon környékén ingyenes a parkolás, de tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Minimális vendégkör előny. Érdeklődésedet a 06-30/3907254 számon vagy itt várom. M. Melinda

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár