2026. március 20. - Klaudia, Alexandra napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
1.950 ,-Ft
1.800 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Manikűr-pedikűr-műkörmös állást keresek, alkalmazotti jogviszonnyal, Veszprém megyében, esetleg Székesfehérváron. Másfél éves gyakorlatom van.
Sziasztok!Szeptember közepétől műkörmös állást keresek alkalmazotti munkaviszonyba!A 11.kerületben lakom.4 éve vagyok a szakmában,de eddig csak otthon dolgozgattam,így vendégköröm nincs!Folyamatosan járok továbbképzésekre,nemrég megszereztem a Körmös Diplomát.Szeretnék egy olyan szalonban dolgozni(lehetőleg egész műszakban),ahol még dolgozik fodrász és/vagy kozmetikus,így könnyebb lenne kialakítanom a saját vendégkörömet.Pár képet találsz a munkáimról itt az oldalon!Elérhetőségem:0630/283-7211 vagy gtarcsafalvi@gmail.com
Sziasztok, 9 kerületben Ráday utcába keresünk 2 fodrászt és kozmetikust! Tudom, itt körmösöket kerestek de hátha tud valaki segíteni! www.marinet.hu Fiatalos, barátságos csapatba most kedvezményes bérleti díjjal. Érd: Földi Marcsi 70/7733089
Sziasztok!1éve körmözök itthon,de szeretnék szalonba dolgozni!Tatabányán lakom.Olyan hely érdekelne,ahova alkalmazottként vennének fel!Ha esetleg valaki keres kéz-lábápolót,műkörömépítőt a szalonjába,írjon vagy hívjon!:) kittycicuska19@freemail.hu vagy 06309440773
Műkörmös lányt keresek az Europark bevásárlóközpontban lévő körömszalonba. Fix fizetés. Önéletrajzot, képeket a munkádról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Tel: 06705231283 Kelemen Barbara
Sziasztok ! Jelenleg OKJ tanulmányaimat folytatom a Pedi-Suliban , és szeptemberre lesz meg a bizonyítványom, szeretnék akkor már szalonba dolgozni, teljes műszakban, de csak bejelentett munkaviszonyban.Mivel most kezdtem sajnos még kialakult vendégköröm nincsen .Amennyiben van rá lehetőség most is szívesen vállalnék akár alkalmi, akár részmunkaidőben körmözést. Ha ebben tudtok segíteni akkor megköszönöm. vicgassss@gmail.com
Váltótársat keresek 8.ker.,Baross u. 41. szám alatti Era banya fodrász tanya üzletbe.Fiatalos,vidám csapat vár.Hétfőtől péntekig 8-18-ig vagyunk nyitva.Napi váltásban dolgoznánk,páros héten kedd,csütörtök,páratlan héten hétfő,szerda,péntek.Napi leadó 1.200 Ft. Bejelentésre nincs lehetőség. Érdeklődni a szalon számán,Eránál lehet a 0620/322-0568-as számon vagy nálam a 0620/558-4244-es számon.
Szia. Érdeklődnék, hogy van már kialakult vendégkör???
Műkörmös állást keresek Budapesten. 28 éves, kezdő vagyok, vendégköröm nincs. Folyamatosan képzem magam, hogy profi és esztétikus körmöket készítsek. Váltott és teljes műszak is érdekel. Saját anyagaimmal szeretnék dolgozni. Minőségi munkára törekszem, porcelán és zselé technikában is. Elérhetőségem: tothmartina@gmail.com, +36304420868
Váltótársat keresek 8.ker.,Baross u. 41. szám alatti Era banya fodrász tanya üzletbe.Fiatalos,vidám csapat vár.Hétfőtől péntekig 8-18-ig vagyunk nyitva.Napi váltásban dolgoznánk,páros héten kedd,csütörtök,páratlan héten hétfő,szerda,péntek.Napi leadó 1.200 Ft. Bejelentésre nincs lehetőség. Érdeklődni a szalon számán,Eránál lehet a 0620/322-0568-as számon vagy nálam a 0620/558-4244-es számon.
Sziasztok! Győrben érdekelne álláslehetőség, friss kézápoló-műkörömépítő bizonyítvánnyal rendelkezem,akril I. és II. díszítő tanfolyamot is elvégeztem.