2026. március 20. - Klaudia, Alexandra napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Keresztes Gyöngyvér

Sziasztok!Szeptember közepétől műkörmös állást keresek alkalmazotti munkaviszonyba!A 11.kerületben lakom.4 éve vagyok a szakmában,de eddig csak otthon dolgozgattam,így vendégköröm nincs!Folyamatosan járok továbbképzésekre,nemrég megszereztem a Körmös Diplomát.Szeretnék egy olyan szalonban dolgozni(lehetőleg egész műszakban),ahol még dolgozik fodrász és/vagy kozmetikus,így könnyebb lenne kialakítanom a saját vendégkörömet.Pár képet találsz a munkáimról itt az oldalon!Elérhetőségem:0630/283-7211 vagy gtarcsafalvi@gmail.com

2012.07.23 - 14:02
Kiss Eszter

Sziasztok! Győrben érdekelne álláslehetőség, friss kézápoló-műkörömépítő bizonyítvánnyal rendelkezem,akril I. és II. díszítő tanfolyamot is elvégeztem.

2012.07.23 - 10:51
Biró Erzsébet

Sziasztok!Műköröm és pedikűrös állást keresek Dunaújvárosban. Vállalkozóim nincs és vendég köröm sem ezért keresnék alkalmazotti munka viszonyba,mivel most költöztem Rácalmásra.Ha valaki tudna segíteni kérem írjon az e-mail címemre winkyke@gmail.com vagy 0630-557-8912

Noémi - Válaszolok
2012.07.22 - 19:36
Noémi - vendég

Sziasztok. Budapesten keresnék kézápoló és műkörömépítőként munkát alkalmazottként. kb szeptembertől. Nemsokára a lábápoló szakmám is meglesz. 0630/659-99-26

2012.07.21 - 23:49
Nail & Go Kft.

Műkörmös lányt keresek az Allee bevásárlóközpontban lévő körömszalonba. Fix fizetés. Önéletrajzot, képeket a munkádról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Tel: 06705231283 Kelemen Barbara

Lippai Mónika - Válaszolok
2012.07.21 - 22:53
Lippai Mónika - törölt felhasználó

Sziasztok!Műkörmös állást keresek Szombathely és környékén,alkalmazotti munkaviszonyba.Körmös diplomával rendelkezem.Elérhetőségem:lippaimoni@freemail.hu tel:0670/3943763

koromszalon - Válaszolok
2012.07.21 - 15:13
koromszalon - vendég

Újonnan nyíló,forgalmas helyen lévő köröm szalonba keresek műkörmöst. Csak azok hívását várom akik komolyan is gondolják azt hogy dolgoznának.... :-)Esetleg érdekel a lehetőség az alábbi számon elérhető vagyok :06-70-243-0960 Köszönöm!

2012.07.19 - 15:27
Biró Erzsébet

Sziasztok!Műköröm és pedikűrös állást keresek Dunaújvárosban. Vállalkozóim nincs és vendég köröm sem ezért keresnék alkalmazotti munka viszonyba tudnék dolgozni,mivel most költöztem Rácalmásra.Ha valaki tudna segíteni kérem írjon az e-mail címemre winkyke@gmail.com

2012.07.19 - 14:06
Almasi Emese

Sziasztok! Műkörmös állást keresek Újpesten és vonzás körzetében alkalmazotti jogviszonyba, szeptember második felétől. A szakmában kezdőnek számítok de nagyon lelkes vagyok.Munkáim a mukorom.hu oldalon megtekinthetőek Aradvári Emese néven.Elérhetőségeim: 06-30-530-0777 telefonszámon vagy az emese@aradvari.hu email címen.

Beauty Hands Kft. - Válaszolok
2012.07.19 - 09:46
Beauty Hands Kft. - vendég

Újonnan nyíló pécsi üzletünkbe műkörmösöket keresünk! További információ e-mailben! Fényképes önéletrajz: beauty.hands@yahoo.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár