2026. március 20. - Klaudia, Alexandra napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Szeptember közepétől műkörmös állást keresek alkalmazotti munkaviszonyba!A 11.kerületben lakom.4 éve vagyok a szakmában,de eddig csak otthon dolgozgattam,így vendégköröm nincs!Folyamatosan járok továbbképzésekre,nemrég megszereztem a Körmös Diplomát.Szeretnék egy olyan szalonban dolgozni(lehetőleg egész műszakban),ahol még dolgozik fodrász és/vagy kozmetikus,így könnyebb lenne kialakítanom a saját vendégkörömet.Pár képet találsz a munkáimról itt az oldalon!Elérhetőségem:0630/283-7211 vagy gtarcsafalvi@gmail.com
Sziasztok! Győrben érdekelne álláslehetőség, friss kézápoló-műkörömépítő bizonyítvánnyal rendelkezem,akril I. és II. díszítő tanfolyamot is elvégeztem.
Sziasztok!Műköröm és pedikűrös állást keresek Dunaújvárosban. Vállalkozóim nincs és vendég köröm sem ezért keresnék alkalmazotti munka viszonyba,mivel most költöztem Rácalmásra.Ha valaki tudna segíteni kérem írjon az e-mail címemre winkyke@gmail.com vagy 0630-557-8912
Sziasztok. Budapesten keresnék kézápoló és műkörömépítőként munkát alkalmazottként. kb szeptembertől. Nemsokára a lábápoló szakmám is meglesz. 0630/659-99-26
Műkörmös lányt keresek az Allee bevásárlóközpontban lévő körömszalonba. Fix fizetés. Önéletrajzot, képeket a munkádról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Tel: 06705231283 Kelemen Barbara
Sziasztok!Műkörmös állást keresek Szombathely és környékén,alkalmazotti munkaviszonyba.Körmös diplomával rendelkezem.Elérhetőségem:lippaimoni@freemail.hu tel:0670/3943763
Újonnan nyíló,forgalmas helyen lévő köröm szalonba keresek műkörmöst. Csak azok hívását várom akik komolyan is gondolják azt hogy dolgoznának.... :-)Esetleg érdekel a lehetőség az alábbi számon elérhető vagyok :06-70-243-0960 Köszönöm!
Sziasztok!Műköröm és pedikűrös állást keresek Dunaújvárosban. Vállalkozóim nincs és vendég köröm sem ezért keresnék alkalmazotti munka viszonyba tudnék dolgozni,mivel most költöztem Rácalmásra.Ha valaki tudna segíteni kérem írjon az e-mail címemre winkyke@gmail.com
Sziasztok! Műkörmös állást keresek Újpesten és vonzás körzetében alkalmazotti jogviszonyba, szeptember második felétől. A szakmában kezdőnek számítok de nagyon lelkes vagyok.Munkáim a mukorom.hu oldalon megtekinthetőek Aradvári Emese néven.Elérhetőségeim: 06-30-530-0777 telefonszámon vagy az emese@aradvari.hu email címen.
Újonnan nyíló pécsi üzletünkbe műkörmösöket keresünk! További információ e-mailben! Fényképes önéletrajz: beauty.hands@yahoo.com