2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Sopronban keresek kézápoló-műkörmös állást.
Műkörmös lányt keresek az Allee bevásárlóközpontban lévő körömszalonba. Fix fizetés. Önéletrajzot, képeket a munkádról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Tel: 06705231283 Kelemen Barbara
sziasztok! Műkörmösnek asztal kiadó újpalotai szépségszalonba. Akár váltoba vagy akár egyedül is dolgozhatsz. Vállalkozói nem szükséges ha kell bejelentelek. Hívj bátran ha kezdő vagy de lelkes az sem számít: csendes krisztina 06-70-331-97-93
Engem érdekelne a munka :)
Sziasztok! Augusztusi munkakezdéssel keresem új munkahelyemet.Olyan helyre vágyom,ami szépségszalon/ Nem szolárium stúdió/.Mivel kezdő vagyok,és csak 6hónapja űzöm a szakmát,vendégkörrel nem igazán rendelkezem,ezért is szeretnék még most váltani,most még megtehetem.Én kitartóan végigtudom ülni a 6-8-10órát is,ez nem akadály!Válalkozói engedéllyel rendelkezem,szombat-vasárnap is szívesen dolgozom.A 15kerületben lakom,tehát a vonzáskörzete érdekel....de leginkább a belvároshoz húz a szívem.Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon a 30/414-80-07es telefonszámon. Köszönöm Zsu
Szia! Ugyan olvastam a belvárosba húzz a szíved:-((( Én újpalotai családias szalonba keresek műkörmöst, Igaz nálunk van két szolárium amit a műkörmös kezel, de ezen kivül van nálunk kozmetika masszázs, pedikür fodrászat, és ha minden igaz még bővülünk. Esetleg felkeltettem az érdeklődésed a FB-kon is meg tudsz minket nézni Nádastó szépségszalon néven.
Sziasztok!Szeptember elejétől manikűr-pedikűr állást keresek alkalmazotti munkaviszonyban. 5 éve dolgozom a szakmában,de csak otthoni munkát végeztem eddig,és szeretném ha ez megváltózna:) Elvégeztem 2 éve egy lávaköves masszázs tanfolyamot,és próbálom továbbképezni magam a szakmában. Elérhetőségem:0670/6320295 E-mail:hajnalvarga@freemail .hu
Szia! Én úlpalotai családias szépségszalonba keresek műkörmöst. A részletekben rugalmas vagyok, ha kell be tudlak jelenteni így ha érdekel beszéljünk meg egy időpontot, és gyere el hozzánk, de FB-kon is meg tudsz nézni minket Nádastó szépségszalon néven Köszönöm csendes krisztina
Sziasztok. Budapesten keresnék kézápoló és műkörömépítőként munkát alkalmazottként. kb szeptembertől. Nemsokára a lábápoló szakmám is meglesz. 0630/659-99-26
szia én Újpalotára keresek műkörmöst.
Sziasztok!Októbertől műkörmös és lábkörömdíszítő állást keresek Debrecenben alkalmazotti munka viszonyban.Arc-test-és henna festéssel is szeretném bővíteni szolgáltatásaimat.Munkáim a mukorom.hu oldalon megtekinthetőek. Elérhetőségeim:0630 9022385 vagy t80timea@gmail.com
Szia!Ez a munka mikortól lenne aktuális?Mert én kint lakom még Norvégiába,másfél hét múlva repülök haza és engem érdekelne,persze ha nem késő akkor jelentkezni?!
Sziasztok Bécsbe keresünk fiatal gyakorlott Műkörömépítőt, min. 2 év!!!!Teljes munkaidő, alkalmazotti munkaviszony. Előzetes próbamunka szükséges . Bér megegyezés szerint ( fix+borravaló) Alap német elegendő. Lakás megoldható. Érd. Minden este 21 és 21.30 között +36-30-758-8577
Sziasztok! Meglévő vendégkörrel,vállalkozóival, műkörmös helyet keresek.Zselével dolgozom.