2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Gazdáné Pozsár Krisztina

Sziasztok! Sopronban keresek kézápoló-műkörmös állást.

2012.08.02 - 12:39
Nail & Go Kft.

Műkörmös lányt keresek az Allee bevásárlóközpontban lévő körömszalonba. Fix fizetés. Önéletrajzot, képeket a munkádról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Tel: 06705231283 Kelemen Barbara

2012.08.02 - 10:12
Ady Klaudia
Válasz csendes krisztina - 2012. augusztus 1., szerda 16:13 üzenetére

sziasztok! Műkörmösnek asztal kiadó újpalotai szépségszalonba. Akár váltoba vagy akár egyedül is dolgozhatsz. Vállalkozói nem szükséges ha kell bejelentelek. Hívj bátran ha kezdő vagy de lelkes az sem számít: csendes krisztina 06-70-331-97-93

Engem érdekelne a munka :)

csendes krisztina - Válaszolok
2012.08.02 - 08:58
csendes krisztina - vendég
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. július 2., hétfő 13:42 üzenetére

Sziasztok! Augusztusi munkakezdéssel keresem új munkahelyemet.Olyan helyre vágyom,ami szépségszalon/ Nem szolárium stúdió/.Mivel kezdő vagyok,és csak 6hónapja űzöm a szakmát,vendégkörrel nem igazán rendelkezem,ezért is szeretnék még most váltani,most még megtehetem.Én kitartóan végigtudom ülni a 6-8-10órát is,ez nem akadály!Válalkozói engedéllyel rendelkezem,szombat-vasárnap is szívesen dolgozom.A 15kerületben lakom,tehát a vonzáskörzete érdekel....de leginkább a belvároshoz húz a szívem.Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon a 30/414-80-07es telefonszámon. Köszönöm Zsu

Szia! Ugyan olvastam a belvárosba húzz a szíved:-((( Én újpalotai családias szalonba keresek műkörmöst, Igaz nálunk van két szolárium amit a műkörmös kezel, de ezen kivül van nálunk kozmetika masszázs, pedikür fodrászat, és ha minden igaz még bővülünk. Esetleg felkeltettem az érdeklődésed a FB-kon is meg tudsz minket nézni Nádastó szépségszalon néven.

2012.08.02 - 08:42
Válasz varga hajnal - 2012. július 14., szombat 10:07 üzenetére

Sziasztok!Szeptember elejétől manikűr-pedikűr állást keresek alkalmazotti munkaviszonyban. 5 éve dolgozom a szakmában,de csak otthoni munkát végeztem eddig,és szeretném ha ez megváltózna:) Elvégeztem 2 éve egy lávaköves masszázs tanfolyamot,és próbálom továbbképezni magam a szakmában. Elérhetőségem:0670/6320295 E-mail:hajnalvarga@freemail .hu

Szia! Én úlpalotai családias szépségszalonba keresek műkörmöst. A részletekben rugalmas vagyok, ha kell be tudlak jelenteni így ha érdekel beszéljünk meg egy időpontot, és gyere el hozzánk, de FB-kon is meg tudsz nézni minket Nádastó szépségszalon néven Köszönöm csendes krisztina

2012.08.02 - 08:32
Válasz Noémi - 2012. július 22., vasárnap 17:36 üzenetére

Sziasztok. Budapesten keresnék kézápoló és műkörömépítőként munkát alkalmazottként. kb szeptembertől. Nemsokára a lábápoló szakmám is meglesz. 0630/659-99-26

szia én Újpalotára keresek műkörmöst.

Török Tímea "Kyméra" - Válaszolok
2012.08.02 - 06:32
Török Tímea

Sziasztok!Októbertől műkörmös és lábkörömdíszítő állást keresek Debrecenben alkalmazotti munka viszonyban.Arc-test-és henna festéssel is szeretném bővíteni szolgáltatásaimat.Munkáim a mukorom.hu oldalon megtekinthetőek. Elérhetőségeim:0630 9022385 vagy t80timea@gmail.com

Balogh Hani - Válaszolok
2012.08.01 - 22:00
Balogh Hani - vendég

Szia!Ez a munka mikortól lenne aktuális?Mert én kint lakom még Norvégiába,másfél hét múlva repülök haza és engem érdekelne,persze ha nem késő akkor jelentkezni?!

2012.08.01 - 19:52
simon nikoletta

Sziasztok Bécsbe keresünk fiatal gyakorlott Műkörömépítőt, min. 2 év!!!!Teljes munkaidő, alkalmazotti munkaviszony. Előzetes próbamunka szükséges . Bér megegyezés szerint ( fix+borravaló) Alap német elegendő. Lakás megoldható. Érd. Minden este 21 és 21.30 között +36-30-758-8577

2012.08.01 - 18:15
Illefalvi Katalin

Sziasztok! Meglévő vendégkörrel,vállalkozóival, műkörmös helyet keresek.Zselével dolgozom.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár