2025. július 28. - Szabolcs, Alina, Ince, Győző napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Dacziné Farkas Viktória
Válasz Goth Eszter - 2012. augusztus 8., szerda 11:31 üzenetére

Sziasztok! Most kaptam egy külföldi álláslehetőséget. Mit nem adnék egy magyar-német//magyar-angol körmös szótárért, komplett szakkifejezések, társalgási szituációk fordításáért (A munkáltatóval való társalgástól elkezdve a vendéggel való párbeszédig, anyaghasználat, stb.). Nagyon hiányzik egy ilyen, akár fizetnék is érte. Sokan kint kapunk / szerzünk magunknak állást. De úgy is előfordul, ha olyan helyen van az üzletünk, ahol megfordulnak a városban külföldi turisták, hogy nem csak magyar vendég jön be az üzletünkbe. Hasznos lenne egy ilyen kéz-lábápoló, műkörömépítő kisokos. Nagyon sok embernek jönne ez jól, mihamarabb! Várható ilyen kiadás? Vagy már létezik valahol? Neten nem sokat találtam erről. Mindenféle segítséget szívesen fogadok ezzel a témával kapcsolatban. Köszi! gotheszter@gmail.com

Szia! Sajna nekem ilyenem nincs, de ha kapsz vmi infót erről akkor én is szívesen venném mert Németországba szeretnék munkát vállalni és a szakmai német nekem sem az erősségem. Köszi

Dacziné Farkas Viktória

Sziasztok! Én a segítségeteket szeretném kérni. Németországban szeretnék körmösként elhelyezkedni januártól. Ha valaki tudna nekem munkában segíteni vagy egy megbízható oldalt ajánlani akkor kérem írjon. Illetve szívesen felvenném a kapcsolatot olyan körmösökkel is akik Németországban dolgoznak, tapasztalatcsere szempontjából. Köszönöm!

Kurovics-Üveges Erika - Válaszolok
2012.08.20 - 11:41
Kurovics-Üveges Erika - törölt felhasználó

Kéz és -lábápoló műkörömépítőt keresek alkalmazotti munkaviszonyba a IV.kerületi Oxygén Wellness központ szépségszalonjába. Gyakorlott,talpraesett és vendég centrikus ember jelentkezését várom. Jelentkezni lehet az alábbi email címen fényképes önéletrajzzal és néhány fotóval a munkádról. kurovics.uveges.erika@gmail.com

2012.08.18 - 08:37
Pécsi Kriszta

Sziasztok!műkörmös állást keresek,8 éve foglalkozom körmözéssel,airbrush tecnikával dolgozom.14.,16. esetleg a 17.kerületben szeretnék elhelyezkedni. Pécsi Kriszta:0670539-1471

Kovács Viktor - Válaszolok
2012.08.18 - 07:00
Kovács Viktor - vendég

Kedvező áron műkörmös asztal kiadó, 14 kerületben lévő szépségszalonba. A szalon 7 éve üzemel jelentős vendégkörrel. Szolgáltatásaink: Kozmetika, szolárium, Műköröm, Fodrászat, Masszázs. Érdeklődni:0630/407-12-91 (Kovács Viktor)

2012.08.15 - 20:32
Durucz zsuzsanna

Mükörmösnek sürgösen asztal kiadó reális áron nagy vendégkörrel rendelkezö XIII. kerületi szépségszalonban! Érd.: 70/612-0530 (Zsuzsi)

2012.08.15 - 19:11
Onódi Réka

Sziasztok! Stuttgart közelében szeretnék műkörömépítő és pedikűrösként elhelyezkedni. Nyelvtudásom van. Októberben költözök. Aki tud segíteni kérem írjon: reka.onodi@gmail.com

2012.08.15 - 16:59
berecz anita

Sziasztok. Bécsi szalonba keresünk mükörmös lányokat. Gyakorlat és legalább alapfokú német nyelvismeret feltétel. Hivatalos bejelentett munka. Jelentkezni német nyelven a Nageldesing Ivana facebook oldalon vagy a +436803255153-as telefonszámon.

Paragi Zoltan - Válaszolok
2012.08.14 - 21:10
Paragi Zoltan - vendég

Wir suchen zur sofortigen Festanstellung eine Fußpflegerin Für unsere Fußpflegepraxis in der wunderschönen Lutherstadt Wittenberg und in Elsler/Elbe der schönen Elbelandschaft. Sie sind aufgeschlossen! teamfähig und freuen sich auf eine interessante und vielseitige Arbeit in unserer Firma dann warten wir gespannt auf Ihre Bewerbung. Bei der Zimmer- bzw. Wohnungssuche sind wir gern bereit Sie zu unterstützen. Führerschein ist Voraussetzung. Bewerbung bitte schriftlich oder telefonisch z. H Hern Bergholz in Deutsch. Postanschrift: Bergholz Orthopädie-Schuhtechnik OT Elster/Elbe Karlstraße 4 06895 Zahna-Elster info@orthopaedie-bergholz.de www.orthopaedie-bergholz.de Telefon: 0353831/20346 A német nyelv tudás fontos

Paragi Zoltan - Válaszolok
2012.08.14 - 21:04
Paragi Zoltan - vendég

Üdv mindenkinek! Pediküröst (Fußpflegerin , Lábápolót) keresek Németországba. Nyelvtudás szükséges.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár