2025. június 19. - Gyárfás, Romuald napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Én egy olyan embert keresek aki fel tudja helyezni a 3d műszempillát.Mielőtt jelentkeznék bárhová,szeretném kipróbálni,hogy érdemes e időt és pénzt beleáldozzak. Természetesen ezt nem ingyen kívánom! léccy írjatok: gebio@citromail.hu
Kezdők figyelem itt a lehetőség, hogy belerázódj a szakmába és tapasztalatot gyűjtsetek. Most nyíló szalonomba keresek magam mellé váltótársat a 7. kerületben. Írj ha érdekelnek a részletek: larakormok@gmail.com
Szia! érdeklődnék 7 kerben pontosan hol van a szalon? 6 hónapja csinálom,most otthon dolgozom,de szeretnék elhelyezkedni.
Sziasztok! A 16.kerületben keresek körmözésre alkalmas helyet. 2 éve körmözöm, dolgoztam szalonban is, jelenleg főállás mellett itthon dolgozok egy külön erre a célre kialakított épületben, így mindenem van amit vinni is szeretnék. (asztal, lámpa, anyagok, eszközök stb) A főállásom megszűnik így teljes műszakban, hétvégén is (vasárnaponként, mivel szombatonként iskolába járok) szeretnék dolgozni. Tiszta, igényes, megbízható vagyok. Minimális vendégköröm van. Képek a galériámban is megtekinthetőek, de a honlapomon is. AIR BRUSH-sal díszitek! Akinek felkeltettem az érdeklődését az kérem írjon e-mailt mert erre ritkán járok. köszönöm Timi / timikormi@gmail.hu
Pécsett a belvárosban keresek körmözésre és pedikűrözésre alkalmas helyet.Max20000ft ér. angi977@vipmail.hu
MUNKÁJÁRA IGÉNYES ÉS GYAKORLOTT MŰKÖRMÖST,AZONNALI KEZDÉSSEL ALKALMAZOTTKÉNT FELVENNÉK.GYŐRIEK ELŐNYBEN..MAGAS KERESETI LEHETŐSÉG!0630 210 72 83
UGYAN IDE FODRÁSZ ALKALMAZOTTAT IS KERESEK.
MUNKÁJÁRA IGÉNYES ÉS GYAKORLOTT MŰKÖRMÖST,AZONNALI KEZDÉSSEL ALKALMAZOTTKÉNT FELVENNÉK.GYŐRIEK ELŐNYBEN..MAGAS KERESETI LEHETŐSÉG!0630 210 72 83
Szia Gyongyi! Oktobertol magam helyett keresek pedikurozni is tudo mukormos kollegat. termeszetesen egesh heten tudsz dolgozni,en igy dolgoztam. A csapat fiatal,az uzlet komplex. Amennyiben erdekelnek a reszletek kerlek jelezz: 06309487863 Termeszetesen a munkaidat is szeretnem latni:-) legyen szep napod:-)
Köszönöm, hogy jeleztél, de már megtaláltam a szalont, ahol dolgozni fogok! Szép estét!
Szia, most nyíló üzletembe keresek műkörmöst 7. kerületbe magam mellé váltóba az nem baj ha kezdő vagy tudok segíteni, ha érdekel a lehetőség írj larakormok@gmail.com
Szia.Igen érdekelne az állás.Írtam e-mailt neked.
Kezdők figyelem itt a lehetőség, hogy belerázódj a szakmába és tapasztalatot gyűjtsetek. Most nyíló szalonomba keresek magam mellé váltótársat a 7. kerületben. Írj ha érdekelnek a részletek: larakormok@gmail.com
Sziasztok!Műkörmös állást keresek Budapesten.van papírom,de mivel csak kezdő vagyok vendégköröm nem igazán van még,de nagyon szeretnék elhelyezkedni ebben a szakmában.Ha valaki tud nekem segíteni kérem írjon az e-mail címemre:timea.majoros@freemail.hu.segítséget előre is köszönöm!
Szia, most nyíló üzletembe keresek műkörmöst 7. kerületbe magam mellé váltóba az nem baj ha kezdő vagy tudok segíteni, ha érdekel a lehetőség írj larakormok@gmail.com