2025. június 19. - Gyárfás, Romuald napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Horváth Zsanett - Válaszolok
2012.08.27 - 18:20
Horváth Zsanett - törölt felhasználó

Sziasztok! Én egy olyan embert keresek aki fel tudja helyezni a 3d műszempillát.Mielőtt jelentkeznék bárhová,szeretném kipróbálni,hogy érdemes e időt és pénzt beleáldozzak. Természetesen ezt nem ingyen kívánom! léccy írjatok: gebio@citromail.hu

Horváth Zsanett - Válaszolok
2012.08.27 - 18:16
Horváth Zsanett - törölt felhasználó
Válasz Hornyák Laura - 2012. augusztus 25., szombat 07:52 üzenetére

Kezdők figyelem itt a lehetőség, hogy belerázódj a szakmába és tapasztalatot gyűjtsetek. Most nyíló szalonomba keresek magam mellé váltótársat a 7. kerületben. Írj ha érdekelnek a részletek: larakormok@gmail.com

Szia! érdeklődnék 7 kerben pontosan hol van a szalon? 6 hónapja csinálom,most otthon dolgozom,de szeretnék elhelyezkedni.

Hudra Tímea - Válaszolok
2012.08.26 - 20:20
Hudra Tímea - törölt felhasználó

Sziasztok! A 16.kerületben keresek körmözésre alkalmas helyet. 2 éve körmözöm, dolgoztam szalonban is, jelenleg főállás mellett itthon dolgozok egy külön erre a célre kialakított épületben, így mindenem van amit vinni is szeretnék. (asztal, lámpa, anyagok, eszközök stb) A főállásom megszűnik így teljes műszakban, hétvégén is (vasárnaponként, mivel szombatonként iskolába járok) szeretnék dolgozni. Tiszta, igényes, megbízható vagyok. Minimális vendégköröm van. Képek a galériámban is megtekinthetőek, de a honlapomon is. AIR BRUSH-sal díszitek! Akinek felkeltettem az érdeklődését az kérem írjon e-mailt mert erre ritkán járok. köszönöm Timi / timikormi@gmail.hu

Bartalovicsné Németh Angéla

Pécsett a belvárosban keresek körmözésre és pedikűrözésre alkalmas helyet.Max20000ft ér. angi977@vipmail.hu

aliz - Válaszolok
2012.08.25 - 21:40
aliz - vendég
Válasz aliz - 2012. augusztus 25., szombat 21:38 üzenetére

MUNKÁJÁRA IGÉNYES ÉS GYAKORLOTT MŰKÖRMÖST,AZONNALI KEZDÉSSEL ALKALMAZOTTKÉNT FELVENNÉK.GYŐRIEK ELŐNYBEN..MAGAS KERESETI LEHETŐSÉG!0630 210 72 83

UGYAN IDE FODRÁSZ ALKALMAZOTTAT IS KERESEK.

aliz - Válaszolok
2012.08.25 - 21:38
aliz - vendég

MUNKÁJÁRA IGÉNYES ÉS GYAKORLOTT MŰKÖRMÖST,AZONNALI KEZDÉSSEL ALKALMAZOTTKÉNT FELVENNÉK.GYŐRIEK ELŐNYBEN..MAGAS KERESETI LEHETŐSÉG!0630 210 72 83

2012.08.25 - 15:32
Műkörmös Gyöngyi
Válasz Major Éva - 2012. augusztus 24., péntek 12:42 üzenetére

Szia Gyongyi! Oktobertol magam helyett keresek pedikurozni is tudo mukormos kollegat. termeszetesen egesh heten tudsz dolgozni,en igy dolgoztam. A csapat fiatal,az uzlet komplex. Amennyiben erdekelnek a reszletek kerlek jelezz: 06309487863 Termeszetesen a munkaidat is szeretnem latni:-) legyen szep napod:-)

Köszönöm, hogy jeleztél, de már megtaláltam a szalont, ahol dolgozni fogok! Szép estét!

Majoros Tímea - Válaszolok
2012.08.25 - 14:17
Majoros Tímea - vendég
Válasz Hornyák Laura - 2012. augusztus 25., szombat 07:49 üzenetére

Szia, most nyíló üzletembe keresek műkörmöst 7. kerületbe magam mellé váltóba az nem baj ha kezdő vagy tudok segíteni, ha érdekel a lehetőség írj larakormok@gmail.com

Szia.Igen érdekelne az állás.Írtam e-mailt neked.

2012.08.25 - 07:52
Hornyák Laura

Kezdők figyelem itt a lehetőség, hogy belerázódj a szakmába és tapasztalatot gyűjtsetek. Most nyíló szalonomba keresek magam mellé váltótársat a 7. kerületben. Írj ha érdekelnek a részletek: larakormok@gmail.com

2012.08.25 - 07:49
Hornyák Laura
Válasz Majoros Tímea - 2012. augusztus 9., csütörtök 18:59 üzenetére

Sziasztok!Műkörmös állást keresek Budapesten.van papírom,de mivel csak kezdő vagyok vendégköröm nem igazán van még,de nagyon szeretnék elhelyezkedni ebben a szakmában.Ha valaki tud nekem segíteni kérem írjon az e-mail címemre:timea.majoros@freemail.hu.segítséget előre is köszönöm!

Szia, most nyíló üzletembe keresek műkörmöst 7. kerületbe magam mellé váltóba az nem baj ha kezdő vagy tudok segíteni, ha érdekel a lehetőség írj larakormok@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár