2025. július 27. - Olga, Liliána, Natália, Pantaleon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok !XI.ker Gazdagrétr keresek egy műkörmös manikűrös ill.pedikűr manikűrös kolléganőt ha mindhármat JÓL tudod az sem gond...Vendégkör van,a lényeg légy igényes és precíz a munkádra.A hely 25ezer/hó az első fél évig.Vállalkozóival lenne a legjobb de ha nincs majd megbeszéljük:-))Nézd meg a szalont a facen Garai-Glamour Szépségstúdió.Ha érdekel a részletekért hívj bátran minden nap mert s.o.s:06-20-381-43-01 Garai Krisztina
Sziasztok!A 13. kerületbe kéz- és lábápoló, műköröm építő munkatársat keresünk akár teljes akár részmunkaidőben akár pályakezdőt.Munkájára, környezetére és önmagára igényes kommunikatív személyt vendégkörrel vagy anélkül. Szalonuk egyik előnye, hogy az irodaház aljában található, melyben 3000 dolgozó van. A http://szepsegszalon.cube.hu/ oldalon megtekinthetőek áraink, szolgáltatásainkat és képek a szalonról. A szalon folyamatos hirdetés alatt van, így munka nélkül nem maradsz. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet várjuk fényképes önéletrajzodat, munkáiddal a szilvia.szilvagyi@gmail.com e-mail címre.
Szia, Elküldtem az Önéletrajzomat a megadott email címre. Amennyiben aktuális még,kérlek tekintsd meg itt a munkáimat. Köszönöm Üdv:Niki
Sziasztok,kedden és csütörtökön 13 és 17 óra között várom Új Vendégeimet a Napszépe Szépségstúdióba,XI.ker.,Budafoki út 51. Mivel most csak 4 órát dolgozom ezért extrém körmöket nem tudok vállalni!Tel:06-30-283-7211
Sziasztok!Heti 2-3 napra keresek forgalmas helyen lévő szalont,ahol műkörmösként dolgozhatnék.nagynikolett0415@freemail.hu
Sziasztok! Szigethalmon, forgalmas szalonba keresünk számlaképes, gyakorlott műkörmös-pedikűrös kollégát!! Érdeklődni lehet: +36303226428
Sziasztok!Műkörmöst keresek csepeli szépségszalonba!Tel:0630/225-08-04
Szia Gigi. Pontosan merre van a szalon? Üdv.Ani
Sziasztok! Még mindig munkát műkörmös állást keresek Budapesten!Bár csak kezdő vagyok,de nagyon szeretnék ebben a szakmában dolgozni.Pedikűrt még nem tudok sajnos vállalni.Jó kedvű,mosolygós,barátságos lány vagyok.Jó alkalmazkodóképességgel rendelkezem,szeretek jó társaságban dolgozni,emberekkel foglalkozni. Elérhetőségeim: timea.majoros@freemail.hu illetve06 30 605 5870.Minden lehetőség érdekel!
Szia! Milyen feltételekkel keresel?Én 20.-tól tudnék menni ,ha férfi körmös is megfelel:-)
Szép napot! Kézápoló és Műkörömépítő alkalmazotti állást, vagy egyszerűsített alkalmazást keresek Győr és környékén, októberi kezdéssel..Több mint 3 éve csinálom a körmözést, amit idén májusban OKJ-képzésben megerősítettem.Azóta jó pár tanfolyamon részt vettem,és novemberben a körmös diplomát is el végzem.Házhoz is el mennék..Üdv:Klara klarissza06@freemail.hu