2025. július 8. - Ellák, Edgár, Eperke napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Kezdő műkörmösként elhelyezkednék a belvárosban.:) mesy830@gmail.com néhány munkám itt megtekinthető.
Sziasztok! Nos senkit nem érdekel egy férfi műkörmös? :-) Szomorú vagyok lányok, vissza is adom az ipart:-D Nem hogy előnyöm,de már már úgy néz ki ,hogy hátrányos helyzetben vagyok a női kollégáimmal szemben!Csak zárójelben említeném meg ,hogy Angliában már évek óta divat a férfi körmös is! Amerikáról meg ne is beszéljünk...szóval ha trendi akarsz lenni keress engem és a többi férfi kollégámat;-) Mi nem fogunk lebeszélni irigységből egy neked jól álló színről vagy stílusról...;-)
Sziasztok Érden és környékén szeretnék pedikűrös műkörmös állást találni jelenleg itthon dolgozom de szeretnék szalonba menni, ha valaki tud valamit kérem jelezze 06-20-232-1574. Köszönöm
Hello Mindenki! Nemrégiben adtam fel hirdetést itt, azzal, hogy műkörmös állást keresek ! Nos ez még mindíg nem változott, hiszen azóta köszönet azoknak akik hívtak, és legfőképp Hajninak, amiért nem hívott vissza Nos A lényeg, hogy szeretnék még mindíg elhelyezkedni a szakmában, ugyan csak egy műköröm építői papírom van amit a Fashion Nails nél végeztem el, ám annál több fantáziám,és munkám van már! Tehát várom még mindíg azokat a biztos ajánlásokat, amely kicsit eltér a megszokottól, hogy női műkörmös kollégája legyen,avagy alkalmazotja! Szeretnék olyan munkahelyet találni, ahol bejelentve dolgozhatnék,+ %-os fizetéssel, avagy minimális bérleti hely, aminek esetleg vendégköre is van, mert sajnos még ugyan kezdő vagyok ,de mint említettem seretem csinálni! Telefonon non-stop elérhető vagyok: 0630 680 5811 avagy mailben : ferycsaby@diabloradio.hu Elöre is mindenkinek köszönöm Hajrá csajok .
XIV. kerületi zuglói szépségszalonba keresek műkörmös hölgyet. A szalonban, Kozmetika, Fodrászat, Masszázs, és Szolárium üzemel. Bérleti díj: 22.000Ft/Hó Érdeklődni: Kovács Viktor 0630/407-12-91
Sziasztok! Manikűrös, műkörmös állást keresek vállalkozói igazolvány nélkül. Bármilyen megfizethető megoldás érdekel.
Szia! Pomázra keresünk műkörmöst,vendégkör van! T:+36203148870
Érdeklődnék milyen feltételekkel keres műkörmöst, vállalkozói szükséges-e vagy alkalmazotti munkaviszonyba? Rész vagy teljes munkaidőbe? Köszönöm
Manikűr, pedikűrben is jártas, műkörömépítő kolléganőt keresek alkalmazotti jogviszonyba, napi 4-8 órában. (forgalom függő) Elsősorban tatabányai lakost keresek. A szalont most, októberben nyitom. Jó munkafeltételeket tudok biztosítani. Megfelelés esetén, hosszútávra számítok a jelentkezőre. Minden érdeklődőt szeretettel várok.
Október elején nyíló szépségstúdiónkba keresünk: -Műkörmöst-váltott műszak-bérleti díj:17.000ft/fő+rezsi -Fodrászt- váltott műszak-bérleti díj:17.000ft/fő+rezsi -Kozmetikust- váltott műszak-bérleti díj:17.000ft/fő+rezsi Budapest, VIII. kerület, a Ruttkai Éva színház mögött található stúdiónkba várjuk olyan személyek jelentkezését,akik munkájukra igényesek,és szeretnének egy fiatalos csapatban, egy kellemes környezetben dolgozni. Nagyon kedvező bérleti díj! Vállalkozóival előnyben,de ha nincs megbeszéljük. Vendégkörrel rendelkezők előnyben,de folyamatos kuponakciókkal mi is hozzájárulunk a vendégkör bővüléséhez. Jelentkezni napközben: 0630-931-6556 vagy 0670-673-5103 vagy email-ben: kalaszepsegstudio@freemail.hu
A szalont a facebookon tudjátok megnézni: http://www.facebook.com/Kalaszepsegstudio
Október elején nyíló szépségstúdiónkba keresünk: -Műkörmöst-váltott műszak-bérleti díj:17.000ft/fő+rezsi -Fodrászt- váltott műszak-bérleti díj:17.000ft/fő+rezsi -Kozmetikust- váltott műszak-bérleti díj:17.000ft/fő+rezsi Budapest, VIII. kerület, a Ruttkai Éva színház mögött található stúdiónkba várjuk olyan személyek jelentkezését,akik munkájukra igényesek,és szeretnének egy fiatalos csapatban, egy kellemes környezetben dolgozni. Nagyon kedvező bérleti díj! Vállalkozóival előnyben,de ha nincs megbeszéljük. Vendégkörrel rendelkezők előnyben,de folyamatos kuponakciókkal mi is hozzájárulunk a vendégkör bővüléséhez. Jelentkezni napközben: 0630-931-6556 vagy 0670-673-5103 vagy email-ben: kalaszepsegstudio@freemail.hu