2025. augusztus 28. - Ágoston, Mózes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Fiúk! ezer éve keresek körmöst pomázi forgalmas szalonba,akár bejelentve is!Egyikőtök sem tolongott érte!ill:ugy emlékszem Csabival beszéltem telefonon,csak elfelejtett visszaszólni! ha nem éltek e lehetősséggel kár arról beszélgetni mily sanyarú a pasi sors!
Egyetértek Tomival... bár nekem semmi bajom nem lenne külföldel! :) sőt.... de én még nem adom fel! Szeretem csinálni, és azt hiszem egészen jól is megy, mint látható a munkáimból! Sőt... múltkor képzeljétek el ,benn voltam egy nagyobb bevásárló központban, és ilyen látványkörmös... hát komolyan amit láttam hogy hogyan fogadják a vendéget, és hogy bánnak velük vagy mit tesznek ,égnek állt a hajam! az a kevés is :D És hogy mik ezek? pl. Jön egy vendég és kérdez... azt hiszem az a dolga, dolgunk hogy mosolyogva vidáman elmondjuk a szolgáltatást és felelni a kérdésére, hogy elnyerjük a tetszését! Ezáltal máskor is hozzánk fordúlna! Ehelyetta a kiscsaj : ott van oldalt a kis papíros tessék elolvasni mit mennyiért nyújtnk... hát naneeeeeeeeeeee, majd a másik, figyeltem, már 2 órája csinálta a körmét ey hölgynek, ami sima egyszerű manikűrből francia zselé... ez még nem is lenne akkora gond na de mikor reszelés kzben össze vssza beszélgget a másikkal, vagy oda sem néz a vendég meg elrátja a kezét stb... mert véresre vágja na de kérem... új reszelőnél legalább az oldalán lévősorját szedjük már le! És legalább az újjunkal támasszuk ki a reszelőt véletlen se vágjunk bele a vendégbe! Szegényazt várta mikor szabadul és megnéztem a munkája végét! Szín kireszelve a mosolyvonal egyenlő a nullával, hát még a stresszpont kialakítása.. és akkor komolyan az ilyenek mehetnek mert nők vagy mert protekció 0 tudással vagy csak megvett oklevéllel, aki meg odafigyel a vendégre csak mert pasi viszlát! Kérem de komolyan csajok hölgyek... akik legalább nem rosszat akarnak hallani a kollegájukról, vagy munkásukról, legalább ne bénákat vagy nem törőzömökkel foglalkozzon, hanem aki adi s a munkájára és igenis odafigyel arra, hogy a vendé az első, amíg előtte van vele kell törődni ! Csak ennyit akartam kommentelni! Akit esetleg sértene, annak ajánlom gondolkodjon el miért :) valószínű ebbe a kategóriába tartozik! Béke Peace! ░░░░░░░░▓██▓ ░░░░░░░██▓█▓█ ░░░░░░█▓▓█▓█▓█ ░░░░░ █▓▓▓██▓▓█ ░░░░░█▓▓▓██▓▓▓█ ░░░░░██▓▓██▓▓██ ░░░░░░████████░▄ ░░░░░░░██████░██ ░░░░█▄░░██ █░████ ░░░░███░░██░██ ██ ░░░░░░███ ██ ████ ░░░░░░░/░_)██ ░░░░░░ /░ /██ ________/░(____) ░░░░░░░░(____) ░░░░░░░░(____) ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯(____) ░░░░░░░░██ ░░░░░░░░██
Eddig is hozzászólhattál volna!:-) Szívesen meghallgatunk mindenkit.Amikor belekezdtem ebbe az egészbe (kellett hozzá másfél év) ,mire meggyőztem saját magamat ,hogy ettől még férfi maradok:-) Szóval amikor belekezdtem,sokan mondták,hogy tök jó lesz és biztosan tele leszek melóval mert különleges dolog egy férfi jelenléte egy alapvetően nőknek kitalált szakmában!A statisztika azóta azt mutatja,hogy ez teljesen tökmindegy.Mármint az ,hogy férfi vagy vagy nő.Van vállalkozóid vagy nincs? Ha van jöhetsz,ha nincs mehetsz.És innentől kezdve lehetsz te nő,férfi,transzvesztita,lyuktévesztő,albínó akármi!Sajnos ezek a tények és számomra is most vált ez világossá.Nemcsak ti nők vagytok többen,hanem az egész szakmában rengetegen vagyunk!És ez a fő probléma!Alkalmazottként pedig nem nagyon lehet elhelyezkedni ,gyanítom nem is éri meg.Úgyhogy most a c verzió lép hatályba,itthon fogok dolgozni ,másodállásban , félárért:-) Ezek szerint akkor te sem nagyon élsz meg ebből ,ha már a jó öreg labancok felé kacsingatsz!:-)Nekem is megfordult a fejemben, de engem kiver a víz a külföldiektől. Tomi
Most már muszáj hozzá szólnom a fiúk kommentjeihez. Őszinte leszek veletek. Én is hirdetek egy lehetőséget, de egy pasi sem jelentkezett rá, pedig őszintén nem zárnám ki a lehetőségét, hogy pasi jöjjön a helyemre, sőt tisztelem amit ebben a szakmában elértek és elérnek. Ennek ellenére nem gondolnám azt hogy csajként könnyebb lenne, csak többen vagyunk. Én pl már többször hirdettem, hogy szeretnék Ausztriában munkát vállalni, 1 db választ sem kaptam. Pedig már decemberben költöznék. Az itteni állásomra az utódomat keresem, kinti állásom meg még nincs, annak ellenére, hogy sok hirdetésre jelentkeztem. De válsz sosem érkezik. Legalább elutasítanák az embert, akkor tudnám, hogy mi a gond. Higgyétek el, nekünk sem könnyebb! :(
Manikűr, pedikűrben is jártas, műkörömépítő kolléganőt keresek alkalmazotti jogviszonyba, napi 4-8 órában. (forgalom függő) Elsősorban tatabányai lakost keresek. A szalont most, októberben nyitom. Jó munkafeltételeket tudok biztosítani. Megfelelés esetén, hosszútávra számítok a jelentkezőre. Minden érdeklődőt szeretettel várok.
Szia! Érdeklődnék, hogy meg van-e még az állás vagy találtál már valakit? Ha nem esetleg valamelyik nap találkozhatnánk személyesen. Köszi Krisztina
Sziasztok! Biztos már egy sokat emlegetett témát hozok fel,de nagyon megköszönném,ha valaki felhomályosítana...tehát...mifelénk (de gondolom ez máshol is így van) csak egyéni vállalkozóival lehet életben maradni vagy egyáltalán belefogni valamibe...akinek van ebben tapasztalata,elmondaná nekem,hogy kell ennek nekiszaladni?Ha bemegyek az önk.-ba,ott segítenek? mert nem nagyon akarok bénázni a mo.hu-n...van egy gyermekem,mennyi adókedvezmény jár? vagy van valamilyen "kezdő vállalkozó támogatás" vagy bármi ilyen kütyü? Előre is köszönöm a segítséget! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!Zuglóban a Mandalakert lakóparkban forgalmas bevezetett üzletembe keresek gyakorlott műkörmöst váltótársamnak!!!Érd:Domaraczki Alz 06 20 448 11 63
Gyakorlott,precíz műkörmös,állást keres Győrben vagy Ausztriában,ha lehet alkalmazotti viszonyban. nakamura81@freemail.hu
Gyakorlott,precíz műkörmös állást keres Győrben vagy Ausztriában,ha lehet alkalmazotti viszonyban.nakamura81@freemail.hu
Sziasztok! Gyakorlott, megbízható műkörmöst keresek belvárosi szalonba, alkalmazotti munkaviszonyba. Önéletrajzot és munkákról képeket a nopi@freemail.hu-ra tudtok küldeni.