2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szép napot mindenkinek!Manikűrös ,műkörmös állást keresek Oberwart városban ,vagy akár a hozzá közel eső magyar oldalon. Januári kezdéssel. Tel:20-580-5938
Sziasztok! Körmöst keresünk a Peacock Szépítő Stúdióba (Budapest,XIII. ker Visegrádi u. 4. 20 méterre a körúttól) lehetőleg teljes műszakra. Amit biztosítunk: új körmös asztal, székek, beépített porelszívó, asztali lámpa, üveges vitrin, két rakodó gurulós szekrény. Az üzletről néhány kép megtalálható itt a facebookon is. Az üzletben pedikűrös, 3D szempilla készítő és jómagam dolgozom körmösként. Mivel nem vállalok új vendéget ezért szükségünk van valakire, aki az ajánlásból érkező vendégeket és a bejövő vendégeket is vállalná. Hosszútávra keresünk olyan vállalkozót, aki ügyes, kedves, tapasztalt, csapatban jól dolgozó szakember, nyelvtudás és vendégkör előny, de nem feltétel. Próbamunkát, referencia anyagot kérünk. Jelentkezni telefonon a 0670/525-20-63-as telefonszámon.
Még kiadó 1 hely műkörmösnek, váltott műszakban! :)
Vállalkozóival? :)
Szép napot mindenkinek! Kézápoló és Műkörömépítő alkalmazotti állást keresek Győr és környékén.Több mint 3 éve csinálom a körmözést, amit idén májusban OKJ-képzésben megerősítettem.Azóta jó pár tanfolyamon részt vettem,és novemberben a körmös diplomát is el szeretném végezni.Üdv:Klara klarissza06@freemail.hu Tel: 0630/3462250
Műkörmöst,pedikűröst keresek Lőrincre /XVIII.-ker/ 6 éve működő fodrászatba.Vendégkörrel előnyben.Azonnal kezdhetsz fiatalos csapatba kerülsz. Érdeklődni: 06-20-36-433-77
Az egész szövegét lájkolnád? Annál rosszabb......
Persze,mert ugyanezt gondolom,de teljesen mindegy. :)) Amúgy ez egy fórum,ide bárki leírhatja a véleményét,legyen az bármilyen kritika. További jó keresgélést!
Még kiadó 1 hely műkörmösnek, váltott műszakban! :)
Sziasztok! Műkörmös állást keresek Ausztriában :Oberdorf,Oberpullendorf környékén január-februári kezdéssel. Ha valaki tud valami lehetőséget kérem jelezzen!! Köszönöm.
Kedves Tomi! Nem a Pomáz-Csepel távot lájkolom,hanem az egész szöveget amit a lány írt. Én is hirdetek,és egyikőtök sem jelentkezett. Senkinek nem repül a sültgalamb a szájába, tenni is kell érte. Akkor inkább dolgozz otthonról minimális vendégkörrel, hiszen Pomáztól minden messze van. Jó éjt! :)
Az egész szövegét lájkolnád? Annál rosszabb......
Ha gondolod, leírom neked a címet, hogy lásd, nem a metró mellett laktam, és nem is ez a lényeg! Hanem, hogy ha dolgozni akarsz, tapasztalatot szerezni, akkor nem panaszkodni kell, hogy nem hívnak vissza, mert sajnos a mai világban 90%-ban nem hívnak vissza, ha interjúra mész, vagy állásra jelentkezel. Arra próbálok rávilágítani, hogy ha az embert elutasítják, akkor nem le kell állni problémázni, meg a fórumban név szerint emlegetni, hogy ki nem hívott vissza, hanem elgondolkodni azon, hogy mi a hiba. Nem a Csepel-Pomáz távra hegyeztem ki a mondandómat, hanem arra, hogy ne a fórumon töltse ki valaki a dühét, mert nem hívják vissza.
Különben semmi baj nem is lenne azzal,hogy leírod ide a véleményed......ha kérdeztelek volna.De nem kérdeztelek,ezért szerintem legközelebb tartsd meg magadnak;-) Megint egy huszonéves sokat megélt bölcs hozzászólóval van dolgunk!Ejha! Tényleg nem hívnak vissza a mai világban?Nem mondod!:-) Na,ezennel ÉN befejeztem a "fórumozást" , mondjuk nem is én nyitottam meg , de ez már tökmind1.:-) Mindenkinek nagyon sok szerencsét kívánok!