2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

pap juhasz klara - Válaszolok
2012.10.03 - 17:53
pap juhasz klara - vendég

Szép napot mindenkinek! Kézápoló és Műkörömépítő alkalmazotti állást keresek Győr és környékén.Több mint 3 éve csinálom a körmözést, amit idén májusban OKJ-képzésben megerősítettem.Azóta jó pár tanfolyamon részt vettem,akvarell 1-2 porci 1.2.Mindkét anyaggal szívesen dolgozom.Üdv:Klara klarissza06@freemail.hu Tel: 0630/3462250

Varga Zsuzsa - Válaszolok
2012.10.03 - 17:37
Varga Zsuzsa - törölt felhasználó

Te jó ég!!! Azt hittem, itt igazi felnőttek hirdetnek, és keresnek, nem pedig egy ovi hiszti-csoportja gyűlik össze... Ha kezdő vagy, nem kellesz, mert nincs elég tapasztalatod, és lassú vagy. Pont. Ezen nincs mit vitázni. Érezheti magát bárki bármilyen jónak, meg lehet is, de ha eleve úgy álltok hozzá fiúk, hogy nekünk ez úgysem megy, mert eleve elítélnek, meg félnek, az színtiszta bla-bla. Elárulok egy titkot: még a nagyon jók sem jutnak be hamar elit szalonokba, ahol körbeugrálják őket a többiek, mert láthatóan ez lenne a vágyatok, hogy csettintésre ugorjon az egész körmös világ, mert ti méltóztattatok kétszer hirdetni... Ugyan, ugyan, hosszú évek kemény munkája az, amivel elismerést tudtok kivívni, és azt, hogy bárki is visszahívjon, vagy megkeressen. Úgyhogy csak nyugi, és figyelmetekbe ajánlanám, hogy ha a témában többen is ugyanazt javasolják, vagy kifogásolják, hiszen egy fórumon írtok, ami arról szól, hogy bárki látja, és hozzászólhat, akkor lehet, hogy jó szándékból teszi, és tán igaza is van. Szóval ha hisztizni akartok, tegyétek nyugodtan, de akkor annak legyen is szakmai alapja, mert anélkül senki sem fog komolyan venni titeket.

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2012.10.03 - 15:53
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Sziasztok.Körmözik valaki alkalmi munkavállalóiként?? Nem soká megyek úgy szalonba dolgozni és nem tudom hol járhatnék ennek utána pontosan mi hogy működik ilyenkor és mik az én kötelezettségeim?!

Kék Napraforgó - Válaszolok
2012.10.03 - 09:16
Kék Napraforgó - vendég

Budapesten, a Rózsadomb tövében évek óta működő szépségszalonba keresünk lelkes, dolgozni akaró műkörmöst! Ha jó csapatban szeretnél tevékenykedni, ahol jelentős segítséget kapsz annak érdekében, hogy kialakítsd vagy bővítsd vendégköröd, jelentkezz! Tel.: 06-30 902-8662

2012.10.03 - 07:25
Tomi
Válasz csendes krisztina - 2012. október 2., kedd 14:07 üzenetére

Sziasztok! Azonnali kezdéssel műkörmöst kerese újpalotai családias szalonba . 14 e ft az asztal ha váltóban dolgozol, de ha ki tudod tölteni két ember műszakját, és szorgalmas vagy (vagy 2/3-át) akkor 25 e ft rezsivel. Vállalkozói nem szükséges, ha gondolod bejelentelek. Olyan körmöst szeretnék aki tele van lelkesedéssel, és tud csapatban dolgozni. kriszti 06-70-331-97-93

Szia! Én tele vagyok lelkesedéssel ,de még kezdőként.Nem probléma? Tomi

csendes krisztina - Válaszolok
2012.10.02 - 14:07
csendes krisztina - vendég

Sziasztok! Azonnali kezdéssel műkörmöst kerese újpalotai családias szalonba . 14 e ft az asztal ha váltóban dolgozol, de ha ki tudod tölteni két ember műszakját, és szorgalmas vagy (vagy 2/3-át) akkor 25 e ft rezsivel. Vállalkozói nem szükséges, ha gondolod bejelentelek. Olyan körmöst szeretnék aki tele van lelkesedéssel, és tud csapatban dolgozni. kriszti 06-70-331-97-93

2012.10.01 - 21:21
Ginger

Sziasztok!:)Munkáját szerető,ügyes,kedves manikűrös/műkörmös hölgyet keresünk igényes,frekventált helyen lévő III.kerületi szépségszalonba,váltott műszakba.A szalonban fodrászat,kozmetika,pedikűr működik.A bérleti díj rezsivel együtt 35.000 Ft/hó.Vállalkozói igazolvány szükséges.Érdeklődni a +36-30/369-71-14 -es telefonszámon,vagy a hjn0309@freemail.hu -n lehet.

Kurovics-Üveges Erika - Válaszolok
2012.10.01 - 18:05
Kurovics-Üveges Erika - törölt felhasználó

Kéz és -lábápoló műkörömépítőt keresek alkalmazotti munkaviszonyba a IV.kerületi Oxygén Wellness központ szépségszalonjába. Gyakorlott,talpraesett és vendég centrikus ember jelentkezését várom. Jelentkezni lehet az alábbi email címen fényképes önéletrajzzal és néhány fotóval a munkádról. kurovics.uveges.erika@gmail.com

2012.10.01 - 16:35
Kara Tímea

Kedves Pedikűrösök, Műkörömépítők! 11. kerületben található impozáns körmös szalonba keresünk munkájukra igényes vállalkozókat. Vendégkör vár Benneteket nagy szeretettel. Érdeklődni lehet a +36-20/432-22-96 -os telefonszámon.

2012.10.01 - 15:16
Szabó Mónika

Sziasztok! Hosszú távra szeretnék elhelyezkedni Budapesten (esetleg külföldön ), még nem dolgoztam szalonban, eleinte ( 3 hónap) bejelentéssel, leadós rendszer fontos lenne, utána vállalkozóit ki tudnám váltani. Munkáim itt megnézhetők, porcelánnal és zselével egyaránt dolgozom. A minőségi munka híve vagyok! +3620-4953758 szabo.monika@mailbox.hu Szép napot

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár