2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.10.05 - 23:07
FeryCsaby

Nem tudom csajok mire ez az egész... szinte mindenki küzd ... kicsit már már vicces nekem :) De ettől még nem adom fel én sem! Szeretem csinálni és szerencsére a vendégek is hálásak, sőt...szájról szájra terjed, hogy pasi a műkörmösöm ;) stb. Na de hozzászólásképp :) ne vitafórum legyen... de bevallom őszintén, ha mégsem tudnék elhelyezkedni én sem, vállalkozói nélkül, akkor természetesen ha már kiváltom, akkor ink. saját szalonnal ;) hiszen ahogyan korában írták már, egy műkörmös elég sok bevételt szerezhet, és bocsi a nagy arcért, de pasikánt még kuriózumnak is számíthat :) Peace / ;)

Kála Szépségstúdió - Válaszolok
2012.10.05 - 20:54
Kála Szépségstúdió - vendég

VIII. kerületben lévő szalonba, még mindig keresünk 1fő műkörmöst aki tud porcelánozni, vagy csak azt tud. (váltott műszakban) Illetve 2 fő ügyes kezű fodrászt, aki akar,és tud is dolgozni. Vállalkozóival, vagy "bejelentett" munkaviszonyban. 0630-931-6556

2012.10.05 - 17:03
Tomi

Tisztelt mindenki:-) Ha valaki tud alkalmazotti viszonyban foglalkoztatni,kérem keressen meg:-) A vállalkozóis megoldás azért nem érdekel,mert nem tudok annyit termelni , hogy fizessem a járulékokat a székbérletet , az anyagokat,stb...mi maradna?:-)Először bele kéne jönnöm egy olyan szalonban ,ahol nem a manikűrös tartja el az egész üzletet,hanem mondjuk a fodrászat a fő profilja ,de ha kell akkor van műkörmös is.Én így képzelem ,persze lehet ,hogy ilyen hely nem is létezik , de azért én reménykedek!:-) Bevallom őszintén ,ha így nem fog menni ,akkor nem is érdekel tovább az egész.Eladom az összes cirkuszt amit megvettem a főcirkuszhoz és annyi:-) Nehogy már vállalkoznom kelljen rögtön,ahogy kijöttem a suliból!Még meg sem száradt a tinta a bizonyítványomon!:-)Bizonyos szakmákhoz ,ki sem tudod váltani a vállalkozóit csak miután letettél egy mestervizsgát ,ami mondjuk 5 év! Hol élünk már?Ne már! Kuncsorogni bejelentett állásért??!!Neked a fő állásod az nem bejelentett véletlenül?Majd ha nekem is lesz fő állásom , lehet ,hogy kiváltom rá a vállalkozóit mert a bukta esélye elég alacsony:-) Vagy legalábbis le van védve a seggem ....különben én is az mellett lennék,hogy vállalkozói meg saját üzlet ésatöbbi,de addig életveszélyes ,ameddig nincs legalább 1 év rutinja az embernek a szakmában.És utána akár ott adott helyen is maradhatsz ,csak kiváltod a vállalkozóit! Ennyit szerettem volna hozzáfűzni :-) Egyébként már készítem a szórólapokat;-) Ha más nem,majd itthon belejövök ,aztán saját szalon.Ennyi. Köszi mindenkinek és Emi: köszönöm az ajánlatodat ,de egyrészt messze vagytok nekem (bár ez áthidalható) ,másrészt a vállalkozói.A normaidőm nem engedi ezt meg egyelőre:-)

2012.10.05 - 15:29
KÁ
Válasz Emi - 2012. október 5., péntek 14:20 üzenetére

Megjegyzem: én kínáltam lehetőséget a fiúknak is és lányoknak is! A fiúk közül a Tomi legalább visszajelzett, a másik úr még azt sem! A lányok közül meg a kezdők legtöbben bejelentettet akarnak vagy egyedül dolgozni, váltós hely nem jó, pedig én csak két napot vagyok... Őszintén megmondom: nemhogy kezdő, de gyakorlott műkörmösnek sem adnék fix fizetést vagy bejelentett állást, mert ez az a szakma úgy gondolom, ahol a suliban is felkészítenek rá, hogy leginkább vállalkozónak kell lenned! Nekem tavaly kezdőként eszembe sem jutott bejelentett állásért kuncsorogni, hanem bebizonyítottam, hogy valóban dolgozni akarok ebben a szakmában: nem válogattam a helyekben és az ajánlatokban és kiváltottam szépen a vállalkozóit! Még mindig keresünk mellém váltót, a feltételek csak annyi, hogy vállalkozói kell, minőségi munka és kölcsönös szimpátia legyen (nem, kor, gyakorlat nem számít)!

Egy hozzászólásom hadd legyen azért. Én is rendkívül szívesen lennék vállalkozó, és szívesen rendelkeznék a saját bevételemmel-kiadásommal, de sajnos nem mindenkinek van a körmözés mellett főállása. Rajtam kívül álló okok miatt váltam munkanélkülivé fél éve, és mivel a szakmában kezdő vagyok, az a kb 8 vendég, akit csinálok, nem elég ahhoz, hogy kitermeljem a vállalkozóihoz szükséges kb 60.000 ft-ot, az asztalbérletet, az rezsi rám eső részét, PLUSZ itthon a rezsit, meg az egyéb kiadásokat. Úgyhogy nem biztos, hogy azért akar valaki fix fizetést, mert az a "jobb", hanem azért, mert nem tudja megengedni magának a vállalkozóit, és inkább megelégszik a minimálbérrel a munkájáért cserébe, amíg össze nem szed annyi vendéget, amiből már meg tudja engedni magának. Ez egyáltalán nem kuncsorgás! Ráadásul a legtöbb bejelentett helyen - szerintem - a munkaadó jár jobban.

2012.10.05 - 14:28
Emi

Megjegyzést: nem azért keresek váltót, hogy elvegyem a vendégeit, hanem azért, mert én már nem tudok új vendégeket vállalni (mivel a főállásom mellett nem tudok több napot vállalni), így a váltómhoz irányítanánk azokat is, akik már hozzám nem férnek be + segítek a vendégkör kialakításában, bővítésében és szívesen átadom a jelenlegi tudásom minden részletét is!

2012.10.05 - 14:25
Emi

Műkörmöst keresünk a XVIII kerületbe, forgalmas, jól megközelíthető helyen lévő, családias és kellemes környezetű szalonba. Vendég van, vállalkozói szükséges! Érdeklődni és jelentkezni lehet: Vivien Rácz: 0620/243-20-89

2012.10.05 - 14:20
Emi
Válasz Varga Zsuzsa - 2012. október 3., szerda 17:37 üzenetére

Te jó ég!!! Azt hittem, itt igazi felnőttek hirdetnek, és keresnek, nem pedig egy ovi hiszti-csoportja gyűlik össze... Ha kezdő vagy, nem kellesz, mert nincs elég tapasztalatod, és lassú vagy. Pont. Ezen nincs mit vitázni. Érezheti magát bárki bármilyen jónak, meg lehet is, de ha eleve úgy álltok hozzá fiúk, hogy nekünk ez úgysem megy, mert eleve elítélnek, meg félnek, az színtiszta bla-bla. Elárulok egy titkot: még a nagyon jók sem jutnak be hamar elit szalonokba, ahol körbeugrálják őket a többiek, mert láthatóan ez lenne a vágyatok, hogy csettintésre ugorjon az egész körmös világ, mert ti méltóztattatok kétszer hirdetni... Ugyan, ugyan, hosszú évek kemény munkája az, amivel elismerést tudtok kivívni, és azt, hogy bárki is visszahívjon, vagy megkeressen. Úgyhogy csak nyugi, és figyelmetekbe ajánlanám, hogy ha a témában többen is ugyanazt javasolják, vagy kifogásolják, hiszen egy fórumon írtok, ami arról szól, hogy bárki látja, és hozzászólhat, akkor lehet, hogy jó szándékból teszi, és tán igaza is van. Szóval ha hisztizni akartok, tegyétek nyugodtan, de akkor annak legyen is szakmai alapja, mert anélkül senki sem fog komolyan venni titeket.

Megjegyzem: én kínáltam lehetőséget a fiúknak is és lányoknak is! A fiúk közül a Tomi legalább visszajelzett, a másik úr még azt sem! A lányok közül meg a kezdők legtöbben bejelentettet akarnak vagy egyedül dolgozni, váltós hely nem jó, pedig én csak két napot vagyok... Őszintén megmondom: nemhogy kezdő, de gyakorlott műkörmösnek sem adnék fix fizetést vagy bejelentett állást, mert ez az a szakma úgy gondolom, ahol a suliban is felkészítenek rá, hogy leginkább vállalkozónak kell lenned! Nekem tavaly kezdőként eszembe sem jutott bejelentett állásért kuncsorogni, hanem bebizonyítottam, hogy valóban dolgozni akarok ebben a szakmában: nem válogattam a helyekben és az ajánlatokban és kiváltottam szépen a vállalkozóit! Még mindig keresünk mellém váltót, a feltételek csak annyi, hogy vállalkozói kell, minőségi munka és kölcsönös szimpátia legyen (nem, kor, gyakorlat nem számít)!

2012.10.05 - 11:01
Gyetvai Szilvia

Sziasztok! Kezdő műkörmösként helyet keresek, ahol dolgozhatnék. Vállalkozói engedélyem van. Különböző technikai tanfolyamokkal képzem magam. Munkahelyemen mint körmös egyedül szeretnék dolgozni. 06304274911

2012.10.05 - 08:14
Nagy Károlyné

Sziasztok!Költözés miatt műkörmös állást keresek Burgerland-i tartományban,vagy a határhoz közel magyar oldalon.Februártól.Tel:20/580-5938

2012.10.03 - 19:48
FeryCsaby
Válasz Varga Zsuzsa - 2012. október 3., szerda 17:37 üzenetére

Te jó ég!!! Azt hittem, itt igazi felnőttek hirdetnek, és keresnek, nem pedig egy ovi hiszti-csoportja gyűlik össze... Ha kezdő vagy, nem kellesz, mert nincs elég tapasztalatod, és lassú vagy. Pont. Ezen nincs mit vitázni. Érezheti magát bárki bármilyen jónak, meg lehet is, de ha eleve úgy álltok hozzá fiúk, hogy nekünk ez úgysem megy, mert eleve elítélnek, meg félnek, az színtiszta bla-bla. Elárulok egy titkot: még a nagyon jók sem jutnak be hamar elit szalonokba, ahol körbeugrálják őket a többiek, mert láthatóan ez lenne a vágyatok, hogy csettintésre ugorjon az egész körmös világ, mert ti méltóztattatok kétszer hirdetni... Ugyan, ugyan, hosszú évek kemény munkája az, amivel elismerést tudtok kivívni, és azt, hogy bárki is visszahívjon, vagy megkeressen. Úgyhogy csak nyugi, és figyelmetekbe ajánlanám, hogy ha a témában többen is ugyanazt javasolják, vagy kifogásolják, hiszen egy fórumon írtok, ami arról szól, hogy bárki látja, és hozzászólhat, akkor lehet, hogy jó szándékból teszi, és tán igaza is van. Szóval ha hisztizni akartok, tegyétek nyugodtan, de akkor annak legyen is szakmai alapja, mert anélkül senki sem fog komolyan venni titeket.

Nem sok hozzáfűzni valóm van, de ne használj többes számot elsőre... másodszor meg olvass végig mindent értelmesen és legfőképp figyelmesen! 3.* pedig köszönöm a felvilágosítást nagyon tanulságos volt..de semmi olyasmit nem írtál amit eddíg ne tudtam volna :) hogy miért vettem magamra... ? fiúk... itt láthatóan kettő van ... :) És közel sem panaszkodom ;) egyszerűen megoldom! saját szalonnal :) Engem nem a pénz része érdekeltt legfőképp! meg hát reklám képpen is azt hiszem még ki is tudom élni magam, ... :) Köszöntem a figyelmet!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár