2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Senki sem fog megkövezni , örülünk ,hogy ilyen ügyes voltál 20 évesen is.Megjegyzem , nekem is volt anno vállalkozásom és pont ezért nem akarok egy újat.Fizettem már eleget ennek a népnyúzó államnak,nem vagyok kíváncsi rájuk.Az első 2-3 hónap az biztos ,hogy veszteséges lesz,ezt neked is tudnod kell.Na most ha nincs megfelelő anyagi háttered ahhoz,hogy ezt az időszakod átvészeld,már adhatod is vissza a vállalkozásodat. Lehetsz te akármilyen ügyes,okos,szép ,törtető ha a vendég nem így látja .Márpedig ha nincs vendég, nincs pénz sem.Ez egy ilyen szemét dolog.:-)
Megjegyzem: én kínáltam lehetőséget a fiúknak is és lányoknak is! A fiúk közül a Tomi legalább visszajelzett, a másik úr még azt sem! A lányok közül meg a kezdők legtöbben bejelentettet akarnak vagy egyedül dolgozni, váltós hely nem jó, pedig én csak két napot vagyok... Őszintén megmondom: nemhogy kezdő, de gyakorlott műkörmösnek sem adnék fix fizetést vagy bejelentett állást, mert ez az a szakma úgy gondolom, ahol a suliban is felkészítenek rá, hogy leginkább vállalkozónak kell lenned! Nekem tavaly kezdőként eszembe sem jutott bejelentett állásért kuncsorogni, hanem bebizonyítottam, hogy valóban dolgozni akarok ebben a szakmában: nem válogattam a helyekben és az ajánlatokban és kiváltottam szépen a vállalkozóit! Még mindig keresünk mellém váltót, a feltételek csak annyi, hogy vállalkozói kell, minőségi munka és kölcsönös szimpátia legyen (nem, kor, gyakorlat nem számít)!
Kedves Emi! Én még mindig munkát keresek és nekem megfelelő lett volna a hely. Vállalkozóim van. A hölgy azt mondta sok jelentkező van a helyre. Kérlek akkor segítsél. Szia, Szilvi
Műkörmöst keresünk a XVIII kerületbe, forgalmas, jól megközelíthető helyen lévő, családias és kellemes környezetű szalonba. Vendég van, vállalkozói szükséges! Érdeklődni és jelentkezni lehet: Vivien Rácz: 0620/243-20-89
Segítség azoknak, akik fix fizetést és bejelentett állást keresnek: általában plázákban található gyors köröm pultok vagy most már van olyan Bio Hair szalon, ahová vesznek fel körmöst, bár csak manikűr és gél-lakkra (műkörmöt elvből nem építtetnek) és még elvétve van egy-két ilyen Frenchise elven működő hely, ahová ugyan próbamunkával, de be lehet kerülni alkalmazottként! (és tényleg mielőtt megköveznétek: a főállásom nem bejelentett, én ott is vállalkozó vagyok 20 éves korom óta, csak nekem az a fura, hogy nekünk a körmös suliban külön felhívták rá a figyelmünket tavaly az oktatásokon, hogy ha tényleg dolgozni akarsz és helyet akarsz, akkor bizony vállalkozónak kell lenni :()
Egy hozzászólásom hadd legyen azért. Én is rendkívül szívesen lennék vállalkozó, és szívesen rendelkeznék a saját bevételemmel-kiadásommal, de sajnos nem mindenkinek van a körmözés mellett főállása. Rajtam kívül álló okok miatt váltam munkanélkülivé fél éve, és mivel a szakmában kezdő vagyok, az a kb 8 vendég, akit csinálok, nem elég ahhoz, hogy kitermeljem a vállalkozóihoz szükséges kb 60.000 ft-ot, az asztalbérletet, az rezsi rám eső részét, PLUSZ itthon a rezsit, meg az egyéb kiadásokat. Úgyhogy nem biztos, hogy azért akar valaki fix fizetést, mert az a "jobb", hanem azért, mert nem tudja megengedni magának a vállalkozóit, és inkább megelégszik a minimálbérrel a munkájáért cserébe, amíg össze nem szed annyi vendéget, amiből már meg tudja engedni magának. Ez egyáltalán nem kuncsorgás! Ráadásul a legtöbb bejelentett helyen - szerintem - a munkaadó jár jobban.
A főállásomban is egyéni vállalkozó vagyok pályakezdésem(20 éves korom) óta, úgyhogy sajnos még mindig nem bírom megérteni a másik oldalt, sajnálom! Nekem is marha rossz volt mínuszba menni, de megvolt a motiváció, hogy minél előbb fejlődjek és haladjak! Vendégkört egy évnyi kuponozással, szórólapokkal, akciózással építettem ki, amiből volt annyi bevételem, hogy a járulékaimat kifizessem és megvegyem az anyagot + bérleti díj meg itthon a rezsik...viszont laza egy év alatt sikerült eljutni odáig, hogy megélek a vállalkozásaimból és "luxusra" is futja! A bejelentett se sokkal jobb, mert ahogy mások is írták: általában ott is ki kell fizetni magad után a járulékokat, de aki be is tudna jelenteni az azért nem teszi, mert sokszor átverik őket, akiket bejelentenek, mert a "bejelentett" személy mondjuk úgy lép le az utolsó hónapban, hogy nem fizet ki maga után a járulékot és a munkáltató még attól ki kell fizesse vagy azért nem éri meg fizetést adni, mert a bejelentett személy (mivel nem a saját malmára hajtja a vizet és minimálbérért dolgozik)trehány, minőségen aluli munkát ad ki a kezéből és nem is törekszik a minőségre, mert nem érdekli, hogy megmarad-e a vendég: lásd Nail&Go vagy a kökiben lévő másik hasonló "körmös pult" (csomó vendégem panaszkodni milyen rossz minőségű és ronda körmöt csináltak ott nekik)! Sajna nekem is volt egyszer szerencsém, mert nem volt magamra időm és beültem egy ilyen helyre.....hát no comment, hogy mit kaptam! Ez a másik oldal, amit a bejelentettet igénylők nem gondolnak át :(
A legtöbb helyte úgy keresnek fodrászt, műkörmöst..stb, hogy ha be is jelentenek a járulékokat nrkrd kell fizetni ( csak papíron nem vagy vállalkozó)! kb 100 ból 1 helyre keresnek úgy embert, hogy ténylegesen alkalmazott lesz...
Lányok...és fiúk...ez azért eléggé elkeserítő, hogy úgy jelentenek be egy alkalmazottat, hogy annak a járulékait maga után a munkavállalónak kell befizetnie! Ez természetesen törvényellenes, semmiképp ne vállaljatok ilyen helyen munkát!
Idézőjel bejelentett....ez mit jelent? Nem azért kérdezem mert oda akarok menni,csak általános kíváncsiság:-) T
A legtöbb helyte úgy keresnek fodrászt, műkörmöst..stb, hogy ha be is jelentenek a járulékokat nrkrd kell fizetni ( csak papíron nem vagy vállalkozó)! kb 100 ból 1 helyre keresnek úgy embert, hogy ténylegesen alkalmazott lesz...
VIII. kerületben lévő szalonba, még mindig keresünk 1fő műkörmöst aki tud porcelánozni, vagy csak azt tud. (váltott műszakban) Illetve 2 fő ügyes kezű fodrászt, aki akar,és tud is dolgozni. Vállalkozóival, vagy "bejelentett" munkaviszonyban. 0630-931-6556
Idézőjel bejelentett....ez mit jelent? Nem azért kérdezem mert oda akarok menni,csak általános kíváncsiság:-) T
Szép napot mindenkinek! Kézápoló és Műkörömépítő alkalmazotti állást keresek Győr és környékén.Több mint 3 éve csinálom a körmözést, amit idén májusban OKJ-képzésben megerősítettem.Azóta jó pár tanfolyamon részt vettem,akvarell 1-2 porci 1.2.Mindkét anyaggal szívesen dolgozom.Üdv:Klara klarissza06@freemail.hu Tel: 0630/3462250
Zuglóban,Jerney J.utca 72.szám alatt található szalonunkba ,vállalkozóival rendelkezö mükörmöst keresünk.Székbérlet 25000Ft/hó,rezsivel együtt.www.szepsegszalonboszik.hu,Hajdú Kati 06209317909