2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.10.10 - 20:22
Tomi
Válasz Osisneg Mónika - 2012. október 10., szerda 12:10 üzenetére

Sziasztok! Szigetszentmiklósra keres körmöst egy 3 hónapja nyitvatartó szalon, a központban, a Bajcsy Zs. u. 26-ban, az üzletház emeletén. BEJELENTETT ÁLLÁS, VÁLLALKOZÓIT NEM KÉRNEK!!! Jelentkezni a 06-20-489-80-78-as számon lehet, Beánál.

Na,ez már valami:-) Felsütött a nap:-)

2012.10.10 - 12:27
Emi
Válasz Tomi - 2012. október 10., szerda 07:09 üzenetére

15 éves korodtól dolgozol ,20 éves korodtól vállalkozó vagy...erre csakis egy zseni vagy egy csodagyerek képes!:-) Ne haragudj,nem bántani akarlak de abszurd dolgokat írsz ide.Ez működhet Nyugat Európában ,de itt Magyarországon vajmi kevés rá az esély.Vagy esetleg úgy tudom elképzelni,hogy semmi kiadásod nincs , mindent a szülők állnak és félre tudsz tenni.Egyébként nem.Csalóka a fotó amit kint van rólam,szerintem fiatalabbnak nézek ki rajta a koromnál ,talán ezért nem hiszek el mindet ,amit ide leírva vagyon:-) Én kérek elnézést. 32 éves vagyok és láttam már ezt-azt ebben a széles nagy világban:-) Még egyszer köszönöm,hogy rám is gondoltál a munkával kapcsolatban , de ha ilyen szinten válogatnak az emberek között ,akkor nekem mennyi lett volna az esélyem?:-)És mindezt úgy,hogy még én fizetnék,hogy ott lehessek!:-) Elképesztő ,de sajnos mindenhol így működik.Voltam olyan helyen , ahol még az asztalt is nekem kellett volna vinni.Nem szégyellem,de felröhögtem abban a pillanatban.Tessék??!!:-D Való igaz,az úgynevezett "iskolában" (ahol semmit nem tanítottak) , említették a vállalkozóit.Csak éppen azt felejtették el mondani , hogy CSAK így lehet belőle megélni! Különben bele sem kezdek az egészbe...van negyedmillió forintért egy szép kék bizonyítványom ,amivel elmehetek segélyért a munkaügyi központba:-)Arra még talán jó.Semmi probléma , visszatérek a régi munkámhoz ,de könyörgöm; KI ÉS MIKOR FOG VÉGET VETNI EBBEN AZ ORSZÁGBAN A SZABAD RABLÁSNAK?:-) Mert ez úgy lehúzás,ahogy van....semmit nem kapsz a pénzedért az ország lakosságának a 80%-a tanfolyamok szervezéséből él.És egyáltalán nem érdekli ,hogy te utána ,hogyan fogsz boldogulni meg egyáltalán.Fizesd be a pénzt a számlájára és takarodj .:-) Ha éhen halsz az út szélén ,nagyjából az sem érdekli.Ennyi mára a politikából:-) Nekem ez a véleményem gyerekek.

Nem vagyok sem zseni, sem csodagyerek és hidd el, hogy nem volt egy sétagalopp, hogy 15 éves koromtól dolgozni kelljen a tanulás mellett, de megtörtént, akár hiszed, akár nem....természetesen 15 éves koromban még volt szülői segítség, azaz nem kellett rezsit fizetnem, de zsebpénzt nem kaptam, aztán szülői beleegyezéssel kóstoltatós, termékbemutatós munkákat csináltam és a közgazdasági szakközépben, ahol tanultam szerencsére kaptunk "leltározós diákmunka" lehetőségeket. Utána a fősuli mellett szintén diákmunka és hostess munka + hallgatói önkormányzatos munka, hogy finanszírozni tudjam a sulit....aztán még a fősuli mellett váltottam ki a vállalkozóit és kezdtem dolgozni vállalkozóként (természetesen nem ment olyan könnyen együtt a munka + tanulás, ezért csúsztam is nem kevés tárgyból)! Ma már nem járok suliba. Mindez nem olyan lehetetlen szerintem....a környezetemben sokan csinálták/csinálják így! Biztos nem vagyunk mind csodagyerekek és nem olyan abszurd ez, talán csak annak, aki nem csinált ilyet! Itt, ebben az országban is van lehetőség, csak vért kell izzadni...ez tény és sajnos egyre kevesebb a lehetőség és egyre nagyobbak az elvárások! De ez már politika és nem szeretek politizálni! Sajnálom, hogy ritkaságszámban megy, amit leírtam, és ez ekkora döbbenetet okoz valakinek! Engem most az lep meg, hogy ugyanott élünk, mégis minden jel szerint teljesen más körökben mozgunk! Igazán sajnálom :( Ebbe bele sem gondoltam....nekem eddig ez volt a természetes: amiben éltem/élek! Külföldön tény, hogy nagyobb lehetőségek vannak, engem is csalogatott egyik vendégem a bajorokhoz, mert a szállodába,a hol dolgozik magyar körmöst szeretnének, de én nem szeretnék innen elmenni! Ha kifelé kacsingattok érdemes nézelődni, mert külföldön szeretik a magyar körmösöket! Na, de ez már tényleg nem ide tartozik!

2012.10.10 - 12:10
Osisneg Mónika

Sziasztok! Szigetszentmiklósra keres körmöst egy 3 hónapja nyitvatartó szalon, a központban, a Bajcsy Zs. u. 26-ban, az üzletház emeletén. BEJELENTETT ÁLLÁS, VÁLLALKOZÓIT NEM KÉRNEK!!! Jelentkezni a 06-20-489-80-78-as számon lehet, Beánál.

2012.10.09 - 21:54
Emi

Műkörmöst keresünk a XVIII kerületbe, forgalmas, jól megközelíthető helyen lévő, családias és kellemes környezetű szalonba. Vendég van, vállalkozói szükséges! Érdeklődni és jelentkezni lehet: Vivien Rácz: 0620/243-20-89

2012.10.09 - 21:53
Emi
Válasz - 2012. október 9., kedd 11:16 üzenetére

Pont erre akarok kilyukadni, hogy ha az embernek 0 ft a bevétele, vagy mondjuk havi 20.000 ft ilyen-olyan körmözésből, akkor egyszerűen nem tud 100.000 ft-ot előteremteni a semmiből, nemhogy még mínuszba menni. Hova mínuszba? Miből? Ezért nem hiszem, hogy tolonganak vállalkozóival. Ezért nem kéne a bejelentettet igénylőket "lenézni" szerintem.

Tény, hogy nem lehet a 0-ról kezdeni, de ezek szerint én megint csak szerencsés voltam, mert tinikoromból (megj.: 15 éves koromtól dolgoztam) és diákmunkás éveimből volt annyi megspórolt pénzem, amivel ki tudtam húzni ezt az átmeneti időszakot! Nem nézek le senkit, egyszerűen azt írtam, hogy nem tudom megérteni....de most már kezdem felfogni a miérteket! De sajnos bejelentett, fix fizetéses helyet nem tudok és, ha van is, akkor tuti, hogy hipp-hopp elkapkodják és rávetik magukat sokan, mert rengetegen keresnek bejelentett helyet! Sok sikert nektek, remélem hamarosan összejön nektek a bejelentett állás!

2012.10.09 - 21:44
Emi
Válasz Gyetvai Szilvia - 2012. október 9., kedd 10:00 üzenetére

Igen én vagyok az aki meglátogatott benneteket :o) nagyon jó lenne, ha tudnál segíteni, mert mennek a napok munka nuku és a járulékokat ugye fizetnem kell. Köszi a segítséget.

Megkérdeztem és annyit mondtak, hogy még nem döntöttek! Kértem, hogy akkor, hogy legyen alapja a döntésnek, akkor beszéljetek meg legalább egy próba napot ti is, mert "lakva ismerszik meg az ember" :) Mondtam, hogy szépen dolgozol, de majd még szólok az érdekedben! Igazából tőlem csak annyit kértek, hogy amíg nincs meg a végleges körmösünk, addig rakjam ki a hirdetést folyamatosan!

Farkas Erika - Válaszolok
2012.10.09 - 11:32
Farkas Erika - vendég

Kedves ügyes pozitiv kitartó körmöst keresek profi fodrász és kozmetikus mellé ZUGLÓ forgalmas helyére ,9 éve bejáratott szalonba. Havi bérlés teljes műszakra rezsivel: 30 ezer Ft. H-p ig. Érd 06302237376

2012.10.09 - 11:16
KÁ
Válasz Tomi - 2012. október 9., kedd 07:49 üzenetére

Senki sem fog megkövezni , örülünk ,hogy ilyen ügyes voltál 20 évesen is.Megjegyzem , nekem is volt anno vállalkozásom és pont ezért nem akarok egy újat.Fizettem már eleget ennek a népnyúzó államnak,nem vagyok kíváncsi rájuk.Az első 2-3 hónap az biztos ,hogy veszteséges lesz,ezt neked is tudnod kell.Na most ha nincs megfelelő anyagi háttered ahhoz,hogy ezt az időszakod átvészeld,már adhatod is vissza a vállalkozásodat. Lehetsz te akármilyen ügyes,okos,szép ,törtető ha a vendég nem így látja .Márpedig ha nincs vendég, nincs pénz sem.Ez egy ilyen szemét dolog.:-)

Pont erre akarok kilyukadni, hogy ha az embernek 0 ft a bevétele, vagy mondjuk havi 20.000 ft ilyen-olyan körmözésből, akkor egyszerűen nem tud 100.000 ft-ot előteremteni a semmiből, nemhogy még mínuszba menni. Hova mínuszba? Miből? Ezért nem hiszem, hogy tolonganak vállalkozóival. Ezért nem kéne a bejelentettet igénylőket "lenézni" szerintem.

2012.10.09 - 10:00
Gyetvai Szilvia

Igen én vagyok az aki meglátogatott benneteket :o) nagyon jó lenne, ha tudnál segíteni, mert mennek a napok munka nuku és a járulékokat ugye fizetnem kell. Köszi a segítséget.

2012.10.09 - 08:47
Emi
Válasz Gyetvai Szilvia - 2012. október 8., hétfő 23:46 üzenetére

Kedves Emi! Én még mindig munkát keresek és nekem megfelelő lett volna a hely. Vállalkozóim van. A hölgy azt mondta sok jelentkező van a helyre. Kérlek akkor segítsél. Szia, Szilvi

Azt en is hallom, hogy van jelentkezo, de azt nem tudom mert nincs meg kormosunk :( Mi talalkoztunk mar, amikor bent voltal? Utanakerdezek, hogy veled kapcsolatban mi ujsag, mert nezem a munkaidat es nekem tetszenek!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár