2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szép napot mindenkinek! Kézápoló és Műkörömépítő alkalmazotti állást keresek Győr és környékén.Vagy délutáni másod állást.Több mint 3 éve csinálom a körmözést, amit idén májusban OKJ-képzésben megerősítettem.Azóta jó pár tanfolyamon részt vettem.Mindkét anyaggal szívesen dolgozom.Nagyon szeretem a szakmám,és az embereket..Üdv:Klara klarissza06@freemail.hu Tel: 0630/3462250
Sziasztok! Eléggé elkeserítő-és már sok-ami kb:2 hete itt zajlik...ez egy munka kereső/ajánló fórum,nem pedig a vitáé! Senki sem mondta,hogy könnyű lesz...ha valakiben igazán megvan a kitartás,munka szeretete és az az iránti alázat,akkor el fog tudni helyezkedni vagy így-vagy úgy...senki sem mondta,hogy kezdőként tolongani fognak a munkaadók! ...és már elnézést Tomi: de ha én munkaadó lennék,biztosan nem alkalmaználak és nem azért,mert férfi vagy,hanem mert a szóhasználatod úgy gondolom nem ide való!-és maradjunk a földön: ha te szeretnéd kifestetni a lakásod,vagy szerelőhöz vinni az autód és egy nő fogad,te nem furcsállnád??? Ha csak fele annyi időt töltenél munkakereséssel mint az itteni hisztizéssel,talán több sikerrel járnál.Részemről ennyi...írj egy emailt az oldal szerkesztőségének,hogy ajánlod egy vita-fórum megnyitását,de többed magammal azt hiszem egyet értünk abban,hogy elég volt!!! Szép napot mindenkinek és sok vendéget
Kiadó fodrász széket keresek Pesten, akár fél műszakban is a lányom részére. Alkalmazotti jogviszony lenne előnyös, de vállalkozóival is megoldható. Frissen végzett fodrász és 3D-s szempillaépítéshez is ért. Ha valamit tudtok, kérlek, segítsetek: Köszönöm Anita 06-70-2474849
Sziasztok! Győrben érdekelne műkörmös állás,vállalkozóival. Június óta csinálom,okj-s bizonyítvánnyal rendelkezem,ezenfelül továbbképzéseken is résztvettem,és még szeretnék is a jövőben.
MUNKALEHETOSEG! Budaorson nagyon jo helyen, felujitott kozmetikaban szabad egy kormos asztal!!! Budapestrol tomegkozlekedessel is gyorsan es kenyelmesen megkozelitheto! Rendszeresen bejaratott vendegkorrel rendelkezik a szalon! Rugalmas, baratsagos hely! Asztal es szekrenyek biztositva! Akar kezdok is jelentkezhetnek! Kezdes november 10.-tol! Berleti dij havi 35.000 Ft,ami tartalmazza a rezsit is! Egy havi kaucio szukseges! Tel: 06-70/556-7442 Sziman Claudia Ha valakinek van ismerose, akit erdekelhet, kerlek osszatok meg!!!!
Ha nem teheted meg, hogy szalonba dolgozz, akkor ne tedd! Próbálj meg otthon dolgozni, ennyi!! Valaki meg teheti, hogy szalonba menjen valaki nem. Nem kell azért mérgesnek lenni valakire mert ő teszem azt évekig arra spórolt, hogy dolgozhassaon egy szalonba! Te ne azt nézd hogy hova keresnek vállakozót és mérgelődj! Hetekig fenn volt az újpesti oxigén hirdetése is, ahova alkalmazottat kerestek, vagy a köki terminálba is, nem lehetetlen ilyen helyet találni csak várni kell rá! Mit adnak neked az asztalért csereébe: mondjuk asztalt!! székeket, por elszívót, asztali lámpát ... és még lehetne sorolni pár dolgot ( tény. hpgy nem mindenhol egyforma színvonalon) De megmondom őszíntén, hogy ha én most munkaadó lennék és itt hirdetnék, ezek után nem hogy alkalmatottnak nem vennélek fel még akkor sem kellenél ha fizetsz! Senki szalonját nem kell leminősíteni hiszen kemény munkával dolgozott meg érte mindeni!!!!!!!!!!
Újpalotai családias szalonba Műkörmöst keresek egész műszakra ha gondolod váltó nélkül. Bejelentés megoldható, de azt neked kell fizetni. 06-70-331-97-93
Tisztelt Erika! Műkörmös állást keresek. Olyan helyre szeretnék jelentkezni ahol porcelánnal is dolgozhatok. Idén végeztem a Darabos Évinél. Különböző tanfolyamokra járok, hogy képezzem magam. / porcelán alap technikai, különleges körömformák/ stiletto, pipe, orosz mandula/ Még a munkában lassú vagyok, de igyekszem szép körmöket kiadni a kezem közül. Vállalkozói engedélyem van. Üdv. Gy. Szilvi
sziasztok! Decembertől pedikűr hely kiadó vállalkozónak a Szentkirályi Szépségszalonban. A szalon frekventált helyen található, a közelben több iskola, éttermek, sétálóutca, nagyobb terek, metró 5 percre. Szolgáltatásaid között szerepelhetnek:minden ami láb illetve a sima manikűr, a többivel én foglalkozom. Napi 6 órás műszakra,de csúszhatsz is, szombat igény szerint akár egész nap, 35.000ft fix bérleti díjjal. A szalon egyéb szolgáltatásai:fodrászat, masszázs, műköröm, kozmetika, kavitációs zsírbontás, a tornateremben joga, karate, tánc. Érd:nálam vagy 06202738901
Székesfehérváron kezdő műkörmösnek hely kiadó, vendégkör kialakításában segítek!Oktatásban is segítek!