2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Több éve működő, XV. kerületi kozmetikába (Pólus Centernél) keresek, Gyakorlott Manikűr, Pedikűr, Műköröm építő Hölgyet vállalkozóival teljes műszakba, aki precíz, rugalmas, megbízható és szeret-akar dolgozni. Vendégkör előny, de nem feltétel. Novemberi kezdéssel. Amit biztosítok: manikűr asztal, szekrénnyel, székekkel. Jelentkezés kizárólag email-ben fényképes önéletrajzzal. Bérleti díj: 25.000 Ft + rezsi (a rezsi nem magas.) angelfacekozmetika@gmail.com
Sziasztok.megyek nem soká dolgozni szalonba és az lenne a kérdésem hogy minden egyes anyagról kell biztonsági adatlap amit használok? vagy elég esetleg a fertőtlenítőimről??
minden anyagról kell, külön-külön, kinyomtatva
Szia Sziszi! Én csak a hirdetést adtam fel, mert regisztrált körmös vagyok, de a tel. számon tud a Bea felvilágosítást adni mindenről. Fordulj hozzá, kérlek. Móni
Köszönöm!
Sziasztok.megyek nem soká dolgozni szalonba és az lenne a kérdésem hogy minden egyes anyagról kell biztonsági adatlap amit használok? vagy elég esetleg a fertőtlenítőimről??
Sziasztok! Kézápoló-Műkörmös állást keresek Budapesten hétvégi műszakban (p-sz-v), vállalkozói igazolvánnyal! Elérhetőségem: funny.a.22@freemail.hu, 06-30/685-5723
Szia! Érdeklődnék, h pontosan hova keresel körmöst, mennyi tapasztalattal; fix netto? ha igen mennyi?; vállalkozói(gondolom az így nm szükséges)?vendégkör van? és milyen időbeosztásban? Köszönöm válaszod, üdv!
Szia Sziszi! Én csak a hirdetést adtam fel, mert regisztrált körmös vagyok, de a tel. számon tud a Bea felvilágosítást adni mindenről. Fordulj hozzá, kérlek. Móni
Sziasztok! Szigetszentmiklós forgalmas helyen lévő üzletébe keresünk műkörmöst, alkalmazotti jogviszonyba. Tel:06204898078 Domokos Bea
Szia! Érdeklődnék, h pontosan hova keresel körmöst, mennyi tapasztalattal; fix netto? ha igen mennyi?; vállalkozói(gondolom az így nm szükséges)?vendégkör van? és milyen időbeosztásban? Köszönöm válaszod, üdv!
Sziasztok! A VI-kerben az oktogontól 3 perce lévő szépségszalonban tulajdon jogomat bérbe adnám!Munkájára igényes , hosszú távra tervező műkörmös jelentkezését várom !Bérleti díj 35000Ft+rezsi, mivel tulajdon jogról van szó ezért, két havi kaució is szükséges! A szalon 2005-óta folyamatosan üzemel, vendégkört nem tudok adni , de két fodrász és két kozmetikus jelenleg is dolgozik, meglévő stabil vendégkörrel ,akik nagyon várják, hogy legyen ismét manikűr-pedikűr ,műköröm az üzletben :)! Jelentkezéseteket várom a 0630-9779-138-as tel.számon Szalay Brigitta
Sziasztok! Szigetszentmiklós forgalmas helyen lévő üzletébe keresünk műkörmöst, alkalmazotti jogviszonyba. Tel:06204898078 Domokos Bea
Műkörmöst keresünk a XVIII kerületbe, forgalmas, jól megközelíthető helyen lévő, családias és kellemes környezetű szalonba. Vendég van, vállalkozói szükséges! Vendégkör bővítésében és szakmailag is tudunk segíteni! Érdeklődni és jelentkezni lehet: Vivien Rácz: 0620/243-20-89