2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

AngelFace Kozmetika - Válaszolok
2012.10.18 - 19:48
AngelFace Kozmetika - vendég

Több éve működő, XV. kerületi kozmetikába (Pólus Centernél) keresek, Gyakorlott Manikűr, Pedikűr, Műköröm építő Hölgyet vállalkozóival teljes műszakba, aki precíz, rugalmas, megbízható és szeret-akar dolgozni. Vendégkör előny, de nem feltétel. Novemberi kezdéssel. Amit biztosítok: manikűr asztal, szekrénnyel, székekkel. Jelentkezés kizárólag email-ben fényképes önéletrajzzal. Bérleti díj: 25.000 Ft + rezsi (a rezsi nem magas.) angelfacekozmetika@gmail.com

2012.10.18 - 15:55
Móni
Válasz Juhász Erzsébet - 2012. október 18., csütörtök 12:57 üzenetére

Sziasztok.megyek nem soká dolgozni szalonba és az lenne a kérdésem hogy minden egyes anyagról kell biztonsági adatlap amit használok? vagy elég esetleg a fertőtlenítőimről??

minden anyagról kell, külön-külön, kinyomtatva

2012.10.18 - 14:03
Sissi
Válasz Osisneg-Kajtár Mónika - 2012. október 18., csütörtök 11:04 üzenetére

Szia Sziszi! Én csak a hirdetést adtam fel, mert regisztrált körmös vagyok, de a tel. számon tud a Bea felvilágosítást adni mindenről. Fordulj hozzá, kérlek. Móni

Köszönöm!

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2012.10.18 - 12:57
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Sziasztok.megyek nem soká dolgozni szalonba és az lenne a kérdésem hogy minden egyes anyagról kell biztonsági adatlap amit használok? vagy elég esetleg a fertőtlenítőimről??

2012.10.18 - 11:53
Kiss Fanni

Sziasztok! Kézápoló-Műkörmös állást keresek Budapesten hétvégi műszakban (p-sz-v), vállalkozói igazolvánnyal! Elérhetőségem: funny.a.22@freemail.hu, 06-30/685-5723

Osisneg-Kajtár Mónika - Válaszolok
2012.10.18 - 11:04
Osisneg-Kajtár Mónika - törölt felhasználó
Válasz Sissi - 2012. október 16., kedd 20:54 üzenetére

Szia! Érdeklődnék, h pontosan hova keresel körmöst, mennyi tapasztalattal; fix netto? ha igen mennyi?; vállalkozói(gondolom az így nm szükséges)?vendégkör van? és milyen időbeosztásban? Köszönöm válaszod, üdv!

Szia Sziszi! Én csak a hirdetést adtam fel, mert regisztrált körmös vagyok, de a tel. számon tud a Bea felvilágosítást adni mindenről. Fordulj hozzá, kérlek. Móni

2012.10.16 - 20:54
Sissi
Válasz Osisneg-Kajtár Mónika - 2012. október 16., kedd 09:42 üzenetére

Sziasztok! Szigetszentmiklós forgalmas helyen lévő üzletébe keresünk műkörmöst, alkalmazotti jogviszonyba. Tel:06204898078 Domokos Bea

Szia! Érdeklődnék, h pontosan hova keresel körmöst, mennyi tapasztalattal; fix netto? ha igen mennyi?; vállalkozói(gondolom az így nm szükséges)?vendégkör van? és milyen időbeosztásban? Köszönöm válaszod, üdv!

Szalay Brigitta - Válaszolok
2012.10.16 - 19:25
Szalay Brigitta - vendég

Sziasztok! A VI-kerben az oktogontól 3 perce lévő szépségszalonban tulajdon jogomat bérbe adnám!Munkájára igényes , hosszú távra tervező műkörmös jelentkezését várom !Bérleti díj 35000Ft+rezsi, mivel tulajdon jogról van szó ezért, két havi kaució is szükséges! A szalon 2005-óta folyamatosan üzemel, vendégkört nem tudok adni , de két fodrász és két kozmetikus jelenleg is dolgozik, meglévő stabil vendégkörrel ,akik nagyon várják, hogy legyen ismét manikűr-pedikűr ,műköröm az üzletben :)! Jelentkezéseteket várom a 0630-9779-138-as tel.számon Szalay Brigitta

Osisneg-Kajtár Mónika - Válaszolok
2012.10.16 - 09:42
Osisneg-Kajtár Mónika - törölt felhasználó

Sziasztok! Szigetszentmiklós forgalmas helyen lévő üzletébe keresünk műkörmöst, alkalmazotti jogviszonyba. Tel:06204898078 Domokos Bea

2012.10.15 - 22:26
Emi

Műkörmöst keresünk a XVIII kerületbe, forgalmas, jól megközelíthető helyen lévő, családias és kellemes környezetű szalonba. Vendég van, vállalkozói szükséges! Vendégkör bővítésében és szakmailag is tudunk segíteni! Érdeklődni és jelentkezni lehet: Vivien Rácz: 0620/243-20-89

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár