2025. szeptember 23. - Tekla, Líviusz, Ila napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Homolya Kriszti - Válaszolok
2012.10.20 - 15:13
Homolya Kriszti - törölt felhasználó

Sziasztok! Műkörmös állást keresek Egerben :) Eddigi munkáim egy része megtekinthetők az albumomban. Elérhetőségem: homolyakrisztina@gmail.com

AngelFace Kozmetika - Válaszolok
2012.10.20 - 14:43
AngelFace Kozmetika - vendég

Több éve működő, XV. kerületi kozmetikába (Pólus Centernél) keresek, Gyakorlott Manikűr, Pedikűr, Műköröm építő Hölgyet vállalkozóival teljes műszakba, aki precíz, rugalmas, megbízható és szeret-akar dolgozni. Vendégkör előny, de nem feltétel. Novemberi kezdéssel. Amit biztosítok: manikűr asztal, szekrénnyel, székekkel. Jelentkezés kizárólag email-ben fényképes önéletrajzzal. Bérleti díj: 25.000 Ft + rezsi (a rezsi nem magas.) angelfacekozmetika@gmail.com

2012.10.19 - 13:28
KÁ
Válasz Smidt Éva - 2012. október 19., péntek 08:55 üzenetére

Az én stócom nagyjából 7 cm magas. Egyszer kell kinyomtatni és lerakni valahová a szalonban, mert balesetnél szükséged lesz rá, ellenőrzésnél pedi az egyik olyan pont, amibe beleköthetnek és büntethetnek érte. Azt hiszem, a papír és a toner olcsóbb, mint a bünti.

Az igaz :( Köszönöm, akkor én is nekiállok nyomtatni.

Hudra Tímea - Válaszolok
2012.10.19 - 12:47
Hudra Tímea - törölt felhasználó

Sziasztok! S.O.S. keresem új helyem NEM alkalmazotti jogviszonyban, reális max 30.000.- 35.000.- bérleti díjért rezsivel együtt ! Elsősorban a 14., 16.kerületben esetleg a 15., 17. kerületben keresek körmözésre alkalmas helyet. Lehetőleg "teljes" szépségszalonban. 2 éve körmözöm, dolgoztam szalonban is, jelenleg itthon dolgozok egy külön erre a célra kialakított épületben, így mindenem van amit ha nem gond vinni is szeretnék. (asztal, szék, lámpa, anyagok, eszközök stb) Teljes műszakban, hétvégén is szeretnék dolgozni. Tiszta, igényes, megbízható vagyok. Minimális vendégköröm van. Képek a galériámban is megtekinthetőek, de a honlapomon is. AIR BRUSH-sal díszítek! Akinek felkeltettem az érdeklődését az kérem írjon e-mailt vagy hívjon fel +3630/929-25-04 mert erre ritkán járok. köszönöm Timi / timikormi@gmail.hu

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2012.10.19 - 11:06
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Köszönöm szépen a segítségeteket!!! Moyra és Cn amit használok. Itt nincs pl. Cn-t körmös futár hozza. Moyrát néztem a honlapjukon de sajna nem találtam.kellékestől veszem az anyagokat remélem ott is tudnak adni!

Smidt Éva - Válaszolok
2012.10.19 - 08:55
Smidt Éva - törölt felhasználó
Válasz - 2012. október 19., péntek 07:59 üzenetére

Volt olyan valaha, hogy ezt bárkinek ellenőrizték? Nekem olyan irreálisnak tűnik ennyi mindent tartani 1-1 anyagról, ez legalább egy könyvnyi papír lenne :S

Az én stócom nagyjából 7 cm magas. Egyszer kell kinyomtatni és lerakni valahová a szalonban, mert balesetnél szükséged lesz rá, ellenőrzésnél pedi az egyik olyan pont, amibe beleköthetnek és büntethetnek érte. Azt hiszem, a papír és a toner olcsóbb, mint a bünti.

2012.10.19 - 07:59
KÁ

Volt olyan valaha, hogy ezt bárkinek ellenőrizték? Nekem olyan irreálisnak tűnik ennyi mindent tartani 1-1 anyagról, ez legalább egy könyvnyi papír lenne :S

2012.10.19 - 06:13
Móni
Válasz Juhász Erzsébet - 2012. október 19., péntek 05:51 üzenetére

Köszönöm.Ezt mind külön-külön hol tudom beszerezni?

ha cn.es termékeket használsz, akkor szólj a boltban, felírják az e-mail címed és átküldik. Ha BB terméket használsz, akkor ott is a lányoknak szólj, ők is átküldik. Legyen sok papírod és sok festéked, mert 1-1 termék biztonsági adatlapja átlagosan 5-6 oldal. :)

2012.10.19 - 06:04
Ladorján Szilvia
Válasz Juhász Erzsébet - 2012. október 19., péntek 05:51 üzenetére

Szia! Amelyik márkát használod,azon a websiteon ott kell lennie a biztonsági a.l.-nak,onnan le tudod tölteni+kinyomtatni,vagy bent az üzletben,ahol vásárolsz.

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2012.10.19 - 05:51
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó
Válasz Móni - 2012. október 18., csütörtök 13:55 üzenetére

minden anyagról kell, külön-külön, kinyomtatva

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

Ajánlott termékek

0 ,-Ft