2025. július 25. - Kristóf, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Több éve működő, XV. kerületi kozmetikába (Pólus Centernél) keresek, Gyakorlott Manikűr, Pedikűr, Műköröm építő Hölgyet vállalkozóival teljes műszakba, aki precíz, rugalmas, megbízható és szeret-akar dolgozni. Vendégkör előny, de nem feltétel. Novemberi kezdéssel. Amit biztosítok: manikűr asztal, szekrénnyel, székekkel. Jelentkezés kizárólag email-ben fényképes önéletrajzzal. Bérleti díj: 25.000 Ft + rezsi (a rezsi nem magas.) angelfacekozmetika@gmail.com
sziasztok! Decembertől pedikűr hely kiadó vállalkozónak a Szentkirályi Szépségszalonban. A szalon frekventált helyen található, a közelben több iskola, éttermek, sétálóutca, nagyobb terek, metró 5 percre. Szolgáltatásaid között szerepelhetnek:minden ami láb illetve a sima manikűr, a többivel én foglalkozom. Napi 6 órás műszakra,de csúszhatsz is, szombat igény szerint akár egész nap, 35.000ft fix bérleti díjjal. A szalon egyéb szolgáltatásai:fodrászat, masszázs, műköröm, kozmetika, kavitációs zsírbontás, a tornateremben joga, karate, tánc. Érd:nálam vagy 06202738901
Szia!Engem nagyon érdekelne a hirdetés,váltott műszakos állást keresek jelenleg!Köszönöm
Szia! El kellene jönni személyesen egy megbeszélésre. Hívj fel kérlek, vagy írj emailt a kalaszepsegstudio@freemail.hu email címre. Köszönöm!
Több éve működő, XV. kerületi kozmetikába (Pólus Centernél) keresek, Gyakorlott Manikűr, Pedikűr, Műköröm építő Hölgyet vállalkozóival teljes műszakba, aki precíz, rugalmas, megbízható és szeret-akar dolgozni. Vendégkör előny, de nem feltétel. Novemberi kezdéssel. Amit biztosítok: manikűr asztal, szekrénnyel, székekkel. Jelentkezés kizárólag email-ben fényképes önéletrajzzal. Bérleti díj: 25.000 Ft + rezsi (a rezsi nem magas.) angelfacekozmetika@gmail.com
Ügyes műkörmöst keresek forgalmas üzletbe Zuglóba havi 30/bérleti,rezsi együtt. Teljes műszak h-p ig. Érd 06302237376
Budapesten, a Rózsadomb tövében évek óta működő szépségszalonba keresünk lelkes, dolgozni akaró műkörmöst! Ha jó csapatban szeretnél tevékenykedni, ahol jelentős segítséget kapsz annak érdekében, hogy kialakítsd vagy bővítsd vendégköröd, jelentkezz! Tel.: 06-30 902-8662
Szia!Ha aktuális a hirdetés engem érdekelne az állás!Köszönöm
Sziasztok !XI.ker Gazdagrétr keresek egy műkörmös manikűrös ill.pedikűr manikűrös kolléganőt ha mindhármat JÓL tudod az sem gond...Vendégkör van,a lényeg légy igényes és precíz a munkádra.A hely 25ezer/hó az első fél évig.Vállalkozóival lenne a legjobb de ha nincs majd megbeszéljük:-))Nézd meg a szalont a facen Garai-Glamour Szépségstúdió.Ha érdekel a részletekért hívj bátran minden nap mert s.o.s:06-20-381-43-01 Garai Krisztina
Kedves Krisztina!Érdeklődnek h aktuális e meg a hirdetés?Ha igen engem érdekelne! Köszönöm
Sziasztok! Keresünk 1 fő műkörmöst, váltott műszakba. bérleti díj: 17.000ft/hó + rezsi. 0630-931-6556 Vendégkört mi biztosítunk,mert folyamatosan kuponoztatunk! http://www.facebook.com/Kalaszepsegstudio
Szia!Engem nagyon érdekelne a hirdetés,váltott műszakos állást keresek jelenleg!Köszönöm
Sziasztok! Keresünk 1 fő műkörmöst, váltott műszakba. bérleti díj: 17.000ft/hó + rezsi. 0630-931-6556 Vendégkört mi biztosítunk,mert folyamatosan kuponoztatunk! http://www.facebook.com/Kalaszepsegstudio