2025. szeptember 23. - Tekla, Líviusz, Ila napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Műkörmös állást keresek Budapesten, alkalmazotti jogviszonyban, vállalkozói engedély megoldható. 2012. februárjában végeztem el a Studio Flash műkörömépítő tanfolyamát, az egyetem mellett otthon hobby szinten foglalkoztam eddig a körmözéssel (barátoknak, családtagoknak), most viszont elérkezettnek látom az időt, hogy komolyabban is foglalkozzak a körmözéssel. Vállalkozó kedvű vagyok, szívesen dolgozom csapatban, szeretem a jókedvet, és az új kihívásokat. Teljes állást keresek, de 4-6 órás munkát is szívesen vállalok! Ha felkeltettem érdeklődésed keress! Csapó-Horváth Bernadett:0630/2877015, bejnike@gmail.com
XXkerületbe forgalmas lakótelepi részre Fodrász és Kozmetikus mellé műkörmöst keresek! AKCIÓS bérleti díj havi.20.000ft (rezsivel együtt) Érdeklődni:0620-406-04-18
Szia! Aktuális még a hirdetésed? Ha igen akkor mennyi lenne az összköltség, amit ki kell neked fizetnem?? köszönöm
II. kerület forgalmas részén 7 éve működő fodrász üzletbe Műkörmöst keresek, vállalkozói igazolvánnyal.Az üzlet felújítás alatt van, ezért december 1.-i kezdéssel, mely megkönnyítése érdekében a bérleti díh december hónapban 15.000, januárban 20.000 és februártól 25.000 Ft. Érdeklődni: 06-20-489-4049 diamondnailkupon@gmail.com
Székesfehérváron keresek műkörmös állást. Elérhetőség: orsikorom23@gmail.com
Sziasztok! Győrben érdekelne műkörmös állás,vállalkozóival. Június óta csinálom,okj-s bizonyítvánnyal rendelkezem,ezenfelül továbbképzéseken is résztvettem,és még szeretnék is a jövőben.
Ügyes műkörmöst keresek forgalmas üzletbe Zuglóba havi 30/bérleti,rezsi együtt. Teljes műszak h-p ig. Érd 06302237376
Szia,Niki vagyok,es engem erdekelne hogy mit jelent az nalad hogy forgalmas az üzlet,mennyire keresik a körmözest,mert nekem van egy bizonyos vendegköröm,de bővíteni szeretném,és mikor ment el a körmösöd es vitte.e magaval a köret vagy nem.köszi
Sziasztok! Kulfoldi allaslehetoseg! Gyakorlattal rendelkezo mukormost keresek Muscat-ba (Oman) mukodo szepsegszalonba. Alapszintu angol nyelvtudas szukseges. zanyus@hotmail.com-ra varom az oneletrajzokat refenciamunkakkal. koszonom Eva Gluck
szia,Niki vagyok.Erdekelnenek a reszletek,mikor kene indulni,mennyit lehetne keresni,es van e ott meg barmilyen munkalehetőseg ha esetleg nem egyedül menne az ember.köszönöm,
Sziasztok! Műkörömépítő állást keresek alkalmazotti jogviszonyban Budapesten. Telefonszámom : 06 30 654 88 26
Műkörmöst keresünk a XVIII kerületbe, forgalmas, jól megközelíthető helyen lévő, családias és kellemes környezetű szalonba: hétfő, kedd, szerda és csütörtöki napokra (igény szerint vasárnap is lehet dolgozni). Vendég van, vállalkozói szükséges! Vendégkör bővítésében és szakmailag is tudunk segíteni! Érdeklődni és jelentkezni lehet: Vivien Rácz: 0620/243-20-89
Szia Emi! 2012.08 hóban végeztem az Elite Cosmetix-nél műkörmös-kézápolóként.Nagyon szeretnék a szakmában dolgozni,azóta folyamatosan járok továbbképzésekre és tanulok.A legjobb akarok lenni,jelenleg itthon dolgozom.Ha felkeltettem érdeklődésedet,kérlek válaszolj.