2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
III. Keruletben 10 eve mukodo szalonban mukormosnek asztal kiado! Bejaratott vendegkorrel rendelkezo szolarium-flabelos studio es szepsegszalon! Kezdok is jelentkezhetnek, ugyanis itt biztosan hamar kialakul a varva vart vendegkor! Havi berleti dij 40 ezer ft/ ho, ami tartalmazza a rezsit,a rendszeres takarítást, a honlapon valamint a havonta keszitett szorolapon valo megjelenest! Jelentkezeseket varom telefonon vagy emailen! 06-20/273-7701 kiraldiklementina@gmail.com Királdi Klementina
Sziasztok ! Műkörmös manikűrös hölgyet keresek s.o.s a körömszalonomba magam mellé kéréseim: szeresse munkáját, némi vendégköre legyen, vállalkozói nem kell, a munka feltételeket személyesen megbeszélnénk. Sziastok : Kriszti Tel 06-70-771-2585
Sziasztok,pedikürös,mükörmös àllàst keresek a 15.ker.-ben.2007-ben vegeztem az alfa-kapos kepzöben, de eddig csak itthon dolgoztam, leginkàbb a csalàdnak.Egyelöre kezdönek érzem magam,de nagyon szeretem a szakmàt.egyelöre alkalmazotti àllàs èrdekelne. tel:06 70 775 6342
Sziasztok!manikuros,mukormos allast keresek budapesten alkalmazottkent.A crystal nailsnel vegeztem 1,5 eve.hosszutavra gondolkodom:) 06309010799 anita_jkb@yahoo.com
Sziasztok! Manikűrös, műkörmös állást keresek. Gyakorlatom még nem nagyon van, de nagyon szeretnék ezzel foglalkozni. Először alkalmazottként, később vállalkozóként. Minden megoldás érdekel. Üdv: Kata! Elérhetőség: voros.kata89@gmail.com.
Én újpalotai szalonba keressek körmöst 06-70-331-9793 kriszti
Sziasztok! Újpalotai családias szépségszalonba körmöst keresek.Dolgozhatsz váltóban vagy egyedül. 14 ft/ hó 25ft/ hó Vállalkozói nem szükséges. Olyan körmöst szeretnénk a csapatunkba aki hosszútávon gondolkozik, elhívatott és nem egy két nap után várja a csodát. Hiszen csodák nincsenek, ahhoz TE is kellesz:-))) 06-70-331-97-93
Sziasztok ! Műkörmös manikűrös hölgyet keresek magam mellé nyugodt barátságos tecnukailag teljesen felszerelt körömszalonomba SÜRGŐSEN aki gyakorlattal és némi vendégkörrel rendelkezik. A munka anyagi hátterét és feltételeket személyesen megbeszélnénk. Kérem hívjatok bátran Krisztina pilleszalon@gmail.hu tel: 06-70-771-2585 HÉTVÉGÉN IS HÍVHATTOK
Sziasztok! December elejétől igényes szalonban manikűrösnek hely kiadó. A szalon 2 éve teljes mértékben fel lett újítva. A IX. kerületben van, a Ferenc körúttól 3 perc sétára. A szalonban egyenlőre kozmetika működik. Vállalkozói szükséges. Bérleti díj: 35.000Ft + rezsi Kérésre tudok a szalonról képet küldeni. Érdeklődni: e-mailen: kruchio.szilvia@gmail.com ,vagy telefonon lehet: 06303940740
Győri bejáratott kozmetikába műkörmöst keresek akár alkalmazotti munkaviszonyben is!!!Érdeklődni 305523109
Szia Ide kerestek Műkörmöst,van telefonszám az oldalukon.szia https://www.facebook.com/pages/Pretty-WoMAN-Studio/364744716889108?fref=ts
Azt nem ajánlanám neki....2 hónapnál tovább ott nem marad meg körmös és már megfordultak ott egy páran. Engem is hívtak, de áldom az eszem hogy nem mentem....Tudnék mesélni...:)