2025. június 4. - Bulcsú, Kerény, Kerubin napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Műkörmösnek, pedikűrösnek hely kiadó Székesfehérvár belvárosában, bérleti díj:az első 3hónapban 18.000ft rezsivel együtt, utána 22.000Ft.Vállalkozói vagy bejelentett jogviszonyban!Tanulási lehetőség kezdőknek!Érdeklődni:20/5272215
Sziasztok! XVI. keruleti szepsegszalonba keresek mukormos kolleganot vallalkozoi vagy bejelentett jogviszonyban. Havi berleti dij 25ezer ft. Tovabbi reszletek; 0670/3146764
Sziasztok! II.kerületi exklúziv szépségszalonba keresünk manikűr-pedikűr-műkörmöst azonali kezdéssel kedvező bérezéssel, alkalmazotti státuszban. Jelentkezni a gnagyszabina@gmail.com vagy a 06-20-253-27-98 számon lehet Gulyás-Nagy Szabinánál
Sziasztok! Kedves, agilis, munkájára igényes kolleganőt keresünk szépségszalonunkba.Üzletünk a rendkívül forgalmas Dózsa György úton található, ahol ingyenesen is parkolhatunk az üzlettel szemben, a felvonulási téren. Légy egy fiatal és sikeres csapat tagja :-) Rólunk többet:http://www.szepsegkozmetika.hu 06303223469
Budapesten a II. kerületben, a Rózsadomb tövénél található szépségszalonba műkörmöst keresünk. Igényes szalon, azonnali kezdési lehetőség. Jelentkezni a 06-30 902-8662-es telefonszámon vagy a kos25@freemail.hu mail címen lehet.
Sziasztok!Mukormos állást keresek Budapest 18-kerben 2004-ben szereztem a Pedi-Sulinal a szakmám 2-évig dolgoztam benne vendég korom kialakult munkám tokeletes aztán gyermekem születése után családban baratoknak készítettem köröket.Gyermekem mámár 2-en maradtunk(elvaltam ..ok )szerék újra szakmamban dolgozni szépeket alkoti újra erezni mint rég munkámban elismernek mert törekszem előre!De sajnos anyagi helyzetem memória engedi meg hogy egy atkepzesen részt vergyek álmaim eleresehez Ebben szeretném kérhni segitsegetek hogy valaki aki ismer olyan személyt aki felkarolna egy hivatasanak eltokelt emberen segítené és adna lehetőséget szoljatk kérlek!Nekem az álmaim az életem a munkám szeretneksueretettel dolgozni ...köszönöm ha olvastad Üdv:Gabi
Sziasztok! Az Illusion Körömszalonban igényesen kialakított helység pedikűrösnek kiadó. A szalonról a www.illusionsalon.hu oldalon találtok képeket. Érdeklődni a 06-30/3907254 számon lehet illetve a szalon Facebook oldalán. https://www.facebook.com/IllusionKoromszalon M. Melinda
Sziasztok! Győrben érdekelne műkörmös állás,vállalkozóival. Június óta csinálom,okj-s bizonyítvánnyal rendelkezem,ezenfelül továbbképzéseken is részt vettem,és még szeretnék is a jövőben.
XV: újpalotai családias szépségszalonba körmöst keresek . Dolgozhatsz egyedül vagy váltóba. Bejelentés megoldható 06-70-33197-93
XV: újpalotai családias szépségszalonba körmöst keresek . Dolgozhatsz egyedül vagy váltóba. Bejelentés megoldható