2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
48.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Bocsánat, még az előzőhöz: szombat-vasárnap 10-16 óráig várjuk a jelentkezőket!
Ügyesen és gyorsan dolgozó műkörmösöket keresünk Villám Manikűr pultunkba alkalmazotti státuszba! A jelentkezőket szombat-vasárnap várjuk egy rövid beszélgetésre és max 1-2 óra próbamunkára! Cím: Bp. 1097 Könyves Kálmán körút 12-14, Lurdy Ház: földszinten a mozival szemben
Azt nem ajánlanám neki....2 hónapnál tovább ott nem marad meg körmös és már megfordultak ott egy páran. Engem is hívtak, de áldom az eszem hogy nem mentem....Tudnék mesélni...:)
Szeretném kijavítani az előző hozzaszólásomat,mivel torolni nem tudom.....valótlan dolgokat állítottam:nagyon jo hely,csak ajánlani tudom;)
Sziasztok! Kézápoló és műkörömépítő állást keresek Piliscsaba és környékén, vagy a Nyugati környékén. Darabos Évinél végeztem a nyáron, tehát még kezdő vagyok. Ha esetleg valaki tud segíteni, azt megköszönném!Elérhető vagyok a 20/427 11 24-es telefonszámon. Köszönöm! Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok! Az Illusion Körömszalonban igényesen kialakított helység pedikűrösnek kiadó. A szalonról a www.illusionsalon.hu illetve a https://www.facebook.com/IllusionKoromszalon oldalon találtok képeket. További információkat pedig az alábbi számon 06-30/3907254 kaphattok. M. Melinda
5 éves műkörmös szakmai tapasztalattal keresem második helyemet forgalmas vendégkörrel rendelkező helyen ahol fodrászat kozmetika és egyéb szolgáltatás is van.Jelenleg Újpesten dolgozom.Váltott műszak,de heti pár nap is érdekel.Tevékenységembe tartozik még a pedikűr,talpmasszázs is. Preferált helyek 13.kerület ill a Szent István krt. 06707759739 Munkáim megtekinthetők : www.valerynails.blogspot.com
5 éves műkörmös szakmai tapasztalattal keresem második helyemet forgalmas vendégkörrel rendelkező helyen ahol fodrászat kozmetika és egyéb szolgáltatás is van.Jelenleg Újpesten dolgozom.Váltott műszak,de heti pár nap is érdekel.Tevékenységembe tartozik még a pedikűr,talpmasszázs is.06707759739 munkáim: www.valerynails.blogspot.com vagy itt a z oldalon.
A Corvin negyed közlében a Nagykörúton működő-bevezetett Szépségszalonunkba keresünk Sürgősen manikűr-pedikűr-műkörmös kollégákat vállalkozói vagy alkalmazotti bérleti díjas rendszerben. Vendégkör előnyt jelent, de Nem Feltétel! Jelentkezni a +36 70 944-3225-ös telefonszámon vagy az info@horvathszalon.hu email címen lehet az önéletrajz beküldésével.
A Corvin negyed közelében a Nagykörúton működő-bevezetett Szépségszalonunkba keresünk Sürgősen manikűr-pedikűr-műkörmös kollégákat vállalkozói vagy alkalmazotti bérleti díjas rendszerben. Vendégkör előnyt jelent, de Nem Feltétel! Jelentkezni a +36 70 944-3225-ös telefonszámon vagy az info@horvathszalon.hu email címen lehet az önéletrajz beküldésével.
Sziasztok! :) Manikűr,pedikűr,műkörmös állást keresek Veszprémben valamint Ajkán és környékén :))
5 éves műkörmös szakmai tapasztalattal keresem második helyemet forgalmas vendégkörrel rendelkező helyen ahol fodrászat kozmetika és egyéb szolgáltatás is van.Jelenleg Újpesten dolgozom.Váltott műszak,de heti pár nap is érdekel.Tevékenységembe tartozik még a pedikűr,talpmasszázs is.06707759739 munkáim: www.valerynails.blogspot.com vagy itt a z oldalon.