2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.11.28 - 15:04
Bakos Emoke

Bocsánat, még az előzőhöz: szombat-vasárnap 10-16 óráig várjuk a jelentkezőket!

2012.11.28 - 15:02
Bakos Emoke

Ügyesen és gyorsan dolgozó műkörmösöket keresünk Villám Manikűr pultunkba alkalmazotti státuszba! A jelentkezőket szombat-vasárnap várjuk egy rövid beszélgetésre és max 1-2 óra próbamunkára! Cím: Bp. 1097 Könyves Kálmán körút 12-14, Lurdy Ház: földszinten a mozival szemben

2012.11.28 - 12:19
Krajnyák Zsuzsanna
Válasz Krajnyák Zsuzsanna - 2012. november 15., csütörtök 21:03 üzenetére

Azt nem ajánlanám neki....2 hónapnál tovább ott nem marad meg körmös és már megfordultak ott egy páran. Engem is hívtak, de áldom az eszem hogy nem mentem....Tudnék mesélni...:)

Szeretném kijavítani az előző hozzaszólásomat,mivel torolni nem tudom.....valótlan dolgokat állítottam:nagyon jo hely,csak ajánlani tudom;)

2012.11.28 - 08:45
A - törölt felhasználó

Sziasztok! Kézápoló és műkörömépítő állást keresek Piliscsaba és környékén, vagy a Nyugati környékén. Darabos Évinél végeztem a nyáron, tehát még kezdő vagyok. Ha esetleg valaki tud segíteni, azt megköszönném!Elérhető vagyok a 20/427 11 24-es telefonszámon. Köszönöm! Szép napot Mindenkinek!

Machon Melinda (Illusion Körömszalon)

Sziasztok! Az Illusion Körömszalonban igényesen kialakított helység pedikűrösnek kiadó. A szalonról a www.illusionsalon.hu illetve a https://www.facebook.com/IllusionKoromszalon oldalon találtok képeket. További információkat pedig az alábbi számon 06-30/3907254 kaphattok. M. Melinda

VALÈRIA-ÙJPEST - Válaszolok
2012.11.26 - 22:20
VALÈRIA-ÙJPEST - törölt felhasználó

5 éves műkörmös szakmai tapasztalattal keresem második helyemet forgalmas vendégkörrel rendelkező helyen ahol fodrászat kozmetika és egyéb szolgáltatás is van.Jelenleg Újpesten dolgozom.Váltott műszak,de heti pár nap is érdekel.Tevékenységembe tartozik még a pedikűr,talpmasszázs is. Preferált helyek 13.kerület ill a Szent István krt. 06707759739 Munkáim megtekinthetők : www.valerynails.blogspot.com

Horváth Béla - Válaszolok
2012.11.26 - 15:29
Horváth Béla - vendég
Válasz VALÈRIA-ÙJPEST - 2012. november 26., hétfő 09:09 üzenetére

5 éves műkörmös szakmai tapasztalattal keresem második helyemet forgalmas vendégkörrel rendelkező helyen ahol fodrászat kozmetika és egyéb szolgáltatás is van.Jelenleg Újpesten dolgozom.Váltott műszak,de heti pár nap is érdekel.Tevékenységembe tartozik még a pedikűr,talpmasszázs is.06707759739 munkáim: www.valerynails.blogspot.com vagy itt a z oldalon.

A Corvin negyed közlében a Nagykörúton működő-bevezetett Szépségszalonunkba keresünk Sürgősen manikűr-pedikűr-műkörmös kollégákat vállalkozói vagy alkalmazotti bérleti díjas rendszerben. Vendégkör előnyt jelent, de Nem Feltétel! Jelentkezni a +36 70 944-3225-ös telefonszámon vagy az info@horvathszalon.hu email címen lehet az önéletrajz beküldésével.

Horváth Béla - Válaszolok
2012.11.26 - 15:28
Horváth Béla - vendég

A Corvin negyed közelében a Nagykörúton működő-bevezetett Szépségszalonunkba keresünk Sürgősen manikűr-pedikűr-műkörmös kollégákat vállalkozói vagy alkalmazotti bérleti díjas rendszerben. Vendégkör előnyt jelent, de Nem Feltétel! Jelentkezni a +36 70 944-3225-ös telefonszámon vagy az info@horvathszalon.hu email címen lehet az önéletrajz beküldésével.

2012.11.26 - 11:11
Szabó Alexandra

Sziasztok! :) Manikűr,pedikűr,műkörmös állást keresek Veszprémben valamint Ajkán és környékén :))

VALÈRIA-ÙJPEST - Válaszolok
2012.11.26 - 09:09
VALÈRIA-ÙJPEST - törölt felhasználó

5 éves műkörmös szakmai tapasztalattal keresem második helyemet forgalmas vendégkörrel rendelkező helyen ahol fodrászat kozmetika és egyéb szolgáltatás is van.Jelenleg Újpesten dolgozom.Váltott műszak,de heti pár nap is érdekel.Tevékenységembe tartozik még a pedikűr,talpmasszázs is.06707759739 munkáim: www.valerynails.blogspot.com vagy itt a z oldalon.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár