2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Farkas Erika - Válaszolok
2012.12.12 - 10:40
Farkas Erika - vendég
Válasz D. Noémi - 2012. december 11., kedd 12:18 üzenetére

Sziasztok! Két éve folyamatosan dolgozom a szakmában vidéken, és úgy alakult, hogy még decemberben felköltözöm Budapestre. Nem szeretnék vállalkozóként dolgozni, viszont bármi más megoldás érdekel. Vendégköröm egy része már Pesten is megvan, illetve van, aki követne, így csak a megfelelő helyet keresem. :) A XIII. kerület és környéke lenne a legideálisabb helyileg. Munkaidőt tekintve rugalmas vagyok, sokszor előfordult, hogy vasárnap is dolgoztam, vagy késő este. Munkáim megtekinthetőek itt az oldalon, illetve ha van rá igény, küldök fényképes önéletrajzot. Üdv.: Drávai Noémi (mobil: +36-30/26-77-132)

Farkas Erika - Válaszolok2012.12.12 - 10:38 Januártól keresek zuglóba,9 éve bejáratott nagyon forgalmas üzletbe beeső vendégekhez is, ÜGYEs, Kitartó, Megmizható körmöst.Tapasztalat előny, a havi munka idő :teljes műszak h-p ig 10-19 ig. Ezért a bérleti rezsivel 30/hó. Fodrász és kozmetikus is van, családias pozitiv gondolkodású a hely.Érd:06302237376

Farkas Erika - Válaszolok
2012.12.12 - 10:38
Farkas Erika - vendég

Januártól keresek zuglóba,9 éve bejáratott nagyon forgalmas üzletbe beeső vendégekhez is, ÜGYEs, Kitartó, Megmizható körmöst.Tapasztalat előny, a havi munka idő :teljes műszak h-p ig 10-19 ig. Ezért a bérleti rezsivel 30/hó. Fodrász és kozmetikus is van, családias pozitiv gondolkodású a hely.Érd:06302237376

Sajgó Nikolett - Válaszolok
2012.12.12 - 08:31
Sajgó Nikolett - vendég
Válasz Kapiné Zsuzsanna - 2012. december 11., kedd 10:17 üzenetére

Sunshine Szolárium-Király u 96 szám alatti üzletbe műkörmös kolleganőt keresek,akinek van saját felszerelése és tapasztalata. Gyere be hozzám vagy írj nekem és megbeszélünk mindent. kapine79@freemail.hu

Szia engem érdekelne nagyon!Én most jelenleg a saját üzletemben dolgozom ami szintén egy szoli 3éve üzemeltetem...de sajnos január 1.-től be kell zárnom!!pénteken esetleg bemehetnék hozzád??Köszönöm előre is a válaszod:Nikol

2012.12.11 - 20:54
Timár Orsolya

Székesfehérváron keresek kiadó helyet, ahol nem feltétel a vállalkozói.Elérhetőség: orsikorom23@gmail.com

2012.12.11 - 19:30
Japport Enikő
Válasz Orbánné Anna - 2012. december 2., vasárnap 15:01 üzenetére

Győrben müködő bejáratott kozmetikába műkörmöst keresek alkalmazotti munkaviszonyba!!!Akár Azonnali kezdéssel!!!!!!!Jelentkezni 30-5523109

Szia! Aktuális még az állás? Engem érdekelne! Üdv Enikő

2012.12.11 - 19:28
Japport Enikő
Válasz simon nikoletta - 2012. december 1., szombat 21:02 üzenetére

Bécsbe keresűnk azonnali kezdéssel, ügyes, gyakorlott önàllóan dolgozni tudó Műkörömèpítőt. Előzetes pròbamunka, alap német szükséges. Èrd. Telefonon. Hétköznap este 8 utàn. +36-30-758-8577dsva

Szia! Aktuális még az állás? Ha igen akkor engem érdekelne. Munkáim itt megtekinthetők! Illetve tudok küldeni neked önéletrajzot illetve munkáimat is! Üdv Enikő

Kapiné Zsuzsanna - Válaszolok
2012.12.11 - 15:51
Kapiné Zsuzsanna  - vendég
Válasz D. Noémi - 2012. december 11., kedd 12:18 üzenetére

Sziasztok! Két éve folyamatosan dolgozom a szakmában vidéken, és úgy alakult, hogy még decemberben felköltözöm Budapestre. Nem szeretnék vállalkozóként dolgozni, viszont bármi más megoldás érdekel. Vendégköröm egy része már Pesten is megvan, illetve van, aki követne, így csak a megfelelő helyet keresem. :) A XIII. kerület és környéke lenne a legideálisabb helyileg. Munkaidőt tekintve rugalmas vagyok, sokszor előfordult, hogy vasárnap is dolgoztam, vagy késő este. Munkáim megtekinthetőek itt az oldalon, illetve ha van rá igény, küldök fényképes önéletrajzot. Üdv.: Drávai Noémi (mobil: +36-30/26-77-132)

Szia Noémi ! VI.kerület nem érdekel ? Forgalmas helyen levő szolárium üzletbe keresek műkörmös kolleganőt.Ha érdekel privátba is irhatsz.kapine@freemail.hu Zsuzsi

2012.12.11 - 12:18
D. Noémi

Kapiné Zsuzsanna - Válaszolok
2012.12.11 - 10:17
Kapiné Zsuzsanna  - vendég

Sunshine Szolárium-Király u 96 szám alatti üzletbe műkörmös kolleganőt keresek,akinek van saját felszerelése és tapasztalata. Gyere be hozzám vagy írj nekem és megbeszélünk mindent. kapine79@freemail.hu

Jakab Edit - Válaszolok
2012.12.09 - 19:56
Jakab Edit - vendég

Sziasztok! 9 éve folyamatosan a szakmában dolgozom. Másod helyemet keresem, akár azonnali kezdéssel! Egyéni vállalkozó vagyok. De alkalmazotti jogviszony is lehetséges. K-CS-SZ-i egész napokra keresek munkát. Lehetőség szerint a pedikűr is megoldható legyen Nagyon szeretem a munkámat, igény szerint vasárnap is dolgozom. Főleg a déli régiót preferálom. Üdvözlettel: Jakab Edit, 06-20-919-82-29

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár