2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Műkörmöst felveszünk váltott műszakba. Folyamatosan kuponoztatunk,és elég sok vendég van, pörgős hely. Bérleti díj: 17e+rezsi. Vállalkozói nem feltétel. email: kalaszepsegstudio@freemail.hu www.facebook.com/kalaszepsegstudio
Szia! Érdekelne a hely ha aktuális még. Bérleti díj rezsivel együtt kb. mennyi szokott lenni általában? Munkáimról néhány képet találsz itt is,de ha kíváncsi vagy,hogy dolgozom,bármikor megnézheted.A munkámra természetesen garanciát vállalok,1 éve dolgozom a szakmában,vállalkozóim nincs. e-mail:gebio@citromail.hu Üdv: Horváth Zsanett
Sziasztok! Műkörmös állást keresek alkalmazotti jogviszonyban. :-)
Kála Szépségstúdió! Érdeklődöm, hogy melyik kerületben található a stúdió? Üdv.: Drávai Noémi
Kedves Noémi! A szalon a VIII. Kálvária u.3. szám alatt van, a Ruttkai Éva színház mögött. Üdv!
Kedves Karolina ! Esetleg betudsz jönni hozzám Pénteken vagy Szombaton az üzletbe ott mindent megbeszélünk.Személyesen jobb a kommunikáció. Köszönettel:Kapiné Zsuzsanna
Kedves Katalin! Nekem két ünnep közöttől lenne aktuális. Amennyiben ez megfelel, felkeresnélek benneteket!
Sziasztok! Műkörmöst felveszünk váltott műszakba. Folyamatosan kuponoztatunk,és elég sok vendég van, pörgős hely. Bérleti díj: 17e+rezsi. Vállalkozói nem feltétel. email: kalaszepsegstudio@freemail.hu www.facebook.com/kalaszepsegstudio
Kála Szépségstúdió! Érdeklődöm, hogy melyik kerületben található a stúdió? Üdv.: Drávai Noémi
Azonnali kezdéssel keressük, mükörmörmös, manikürös,pedikürös csapattårsunkat II. ker. Kertvårosåban lévö szalonba. Mi adjuk az alapanyagokat,a fizetést, Te adod a tudåsod. A személyes talålkozora kérlel hozz magaddal fényképes önéletrajzot. Gulyås Nagy Szabina 0620-253-2798
Szia!Aktuális még az állás?Engem érdekelne,alkalmazottként.Van saját felszerelésem!Munkáimról képeket itt találsz és a http://www.facebook.com/media/set/?set=a.191863207617269.48306.178330018970588&type=3 Üdvözlettel:Kovács Karolina
Kedves Karolina ! Esetleg betudsz jönni hozzám Pénteken vagy Szombaton az üzletbe ott mindent megbeszélünk.Személyesen jobb a kommunikáció. Köszönettel:Kapiné Zsuzsanna
Szia engem érdekelne nagyon!Én most jelenleg a saját üzletemben dolgozom ami szintén egy szoli 3éve üzemeltetem...de sajnos január 1.-től be kell zárnom!!pénteken esetleg bemehetnék hozzád??Köszönöm előre is a válaszod:Nikol
Kedves Nikolett ! Igen várlak sok szeretettel Pénteken az üzletbe. 9-21 óráig ott vagyok. Ott mindent megbeszélünk. Köszönettel:Kapiné Zsuzsanna
Sziasztok! Bejelentett ,teljes munkaidős manikűr, műkörömépítő állást keresek,kezdődő vendégköröm van,nagyon imádom csinálni, és lelkes vagyok, saját anyagimmal dolgozom. munkáimról látsz itt képeket. elérhetőségeim 06-20-9117424 vagy vicgas@freemail.hu
Sunshine Szolárium-Király u 96 szám alatti üzletbe műkörmös kolleganőt keresek,akinek van saját felszerelése és tapasztalata. Gyere be hozzám vagy írj nekem és megbeszélünk mindent. kapine79@freemail.hu
Szia!Aktuális még az állás?Engem érdekelne,alkalmazottként.Van saját felszerelésem!Munkáimról képeket itt találsz és a http://www.facebook.com/media/set/?set=a.191863207617269.48306.178330018970588&type=3 Üdvözlettel:Kovács Karolina