2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

pipcsák katalin - Válaszolok
2013.01.02 - 11:35
pipcsák katalin - törölt felhasználó

Sziasztok! III.kerület, Vörösvári úton lévő szalonba műkörmös, manikűröst keresek vendégkör átvételével! S.O.S. a dolog, mert már előre be vannak írva a vendégek :-) Pipcsák Kata 0630-9910-174

Szemerey Kata - Válaszolok
2013.01.02 - 10:36
Szemerey Kata - vendég
Válasz Kála Szépségstúdió - 2012. december 30., vasárnap 20:57 üzenetére

Sziasztok! Sürgősen műkörmöst keresünk váltott műszakba. A szalon a VIII. Kálvária u.3. szám alatt van, a Ruttkai Éva színház mögött. Vendégkör nem kell,mert folyamatosan kuponoztatunk,és a körmösünk már nehezen bírja egyedül! Bérleti díj: 20ezer+rezsi. www.facebook.com/kalaszepsegstudio

Sziasztok!! Érdeklődnék az állás miatt, remélem, még nem telt be!! Kata vagyok 21 éves okleveles műkörömépítő, 2.5 éve kezdtem hobbiként, majd egy szakmabeli barátnőmnek segítettem be hónapokon át a szalonjában, így az Ő 11 éves tapasztalatával minden kis fortélyra megtanított. Barátság és Munka két külön dolog, ezért döntöttem úgy, hogy egyedül szeretnék boldogulni. A szalon nagyon tetszik, a bérleti díj is kedvező, valamint a közelség, hiszen a Kálvin téren lakom, így bármikor gyorsan bent tudnék lenni. A mai világban fontos az olcsó, DE minőségi munka, így nagyon tetszik a kuponos megoldás. Bármilyen kérdésetek van, akár személyesen is be tudok menni hozzátok. Remélem lesz esély a közös munkára, Köszönöm előre is, Szemerey Kata

2013.01.01 - 14:56
Elite Cosmetix Kg

Gyakorlattal rendelkezö Profi körmöst keresünk német nyelvtudással (társalgási szint) bécsi körömstudionkba.Nem szükséges tudnod extrem formákat épiteni, viszont kell tudj sablonozni -tippel nem dolgozunk- franciát épiteni, körömágyhosszabitot használni és disziteni.Max 1,5 ora alatt.A lakás nem megoldott mindenkinek önálloan kell megoldani. Várom a jelentkezéseteket a következö cimre:office@crystalnails.at vagy 004369911718347

2012.12.31 - 17:56
Halmai  Adi

SZIASZTOK..JANUÁRI KEZDÉSSEL KÖRMÖS ÁLLÁST KERESEK,ALKALMAZOTTI VISZONYBAN.A XXIII.ker-ben lakom és lehetőleg a közelben szeretnék elhelyezkedni.a facebookon HALMAI ADRIENN néven vagyok fenn. MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!

2012.12.30 - 23:10
Timár Orsolya

Székesfehérváron keresek műkörmös állást, ahol nem feltétel a vállalkozói. Elérhetőség: orsikorom23@gmail.com

Kála Szépségstúdió - Válaszolok
2012.12.30 - 20:57
Kála Szépségstúdió - vendég

Sziasztok! Sürgősen műkörmöst keresünk váltott műszakba. A szalon a VIII. Kálvária u.3. szám alatt van, a Ruttkai Éva színház mögött. Vendégkör nem kell,mert folyamatosan kuponoztatunk,és a körmösünk már nehezen bírja egyedül! Bérleti díj: 20ezer+rezsi. www.facebook.com/kalaszepsegstudio

Bedőcsné Albert Mónika

Műkörmös,pedikűr állást keresek Győr,Mosonmagyaróvár környékén

Papp Erzsébet - Válaszolok
2012.12.29 - 12:48
Papp Erzsébet - törölt felhasználó

Boldog újévet kívánok mindenkinek!

2012.12.28 - 18:31
Bali Hajnal

Kedves Kollégák, Budapest belvárosában bejáratott, 5. kerületi frekventált helyen elhelyezkedő szépségszalonomba, vendégkörrel rendelkező műkörmös, manikűrös, pedikűrös kolléganőt / kolléganőket keresek. Részletekről a 06-20-9132-963-as mobilszámon érdeklődhettek. Hajni Szalontulajdonos

Papp Alexandra - Válaszolok
2012.12.28 - 15:30
Papp Alexandra - törölt felhasználó

Boldog újévet kívánok mindenkinek :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár