2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.01.09 - 11:00
Baksa Gabriella

Sziasztok! Márciusban végzem el a szakmát, mint műkörömépítő, gyógypedikűrös. Keresem leendő helyemet.Székesfehérváron vagy környékén.

Mézes Krisztina - Válaszolok
2013.01.09 - 09:44
Mézes Krisztina - törölt felhasználó

sziasztok! Kedves műkörmös hölgyek S.O.S szeretnék magam mellé pedikűrös szalonomba felvenni egy ügyes kezű hölgyet műkörmözni és manikűrözni. Vállalkozói ig. nem kérek, valamint asztalbérleti pénzt sem Ha van kedved jelentkezzél, egy családias harmónikus helyre, mely technikailag totál felszerelt, hozhatod a saját anyagaidat, és nekem is van bőven. Egy kérésem van: Némi vendégkör, kialakulóban lévő vendégkör, vagy már esetleg sok vendég. telefonon vagy személyesen elmondom az anyagi hátteret hogy gondolom. Hívjatok nyugodtan pilleszalon@gmail.com tel.06-70-771-2585 Kriszti

pipcsák katalin - Válaszolok
2013.01.09 - 06:57
pipcsák katalin - törölt felhasználó
Válasz pipcsák katalin - 2013. január 2., szerda 11:35 üzenetére

Sziasztok! III.kerület, Vörösvári úton lévő szalonba műkörmös, manikűröst keresek vendégkör átvételével! S.O.S. a dolog, mert már előre be vannak írva a vendégek :-) Pipcsák Kata 0630-9910-174

köszönöm az érdeklődést, már tárgytalan. :-)

PASKA BERNADETT - Válaszolok
2013.01.08 - 21:01
PASKA BERNADETT - vendég

Győr-Révfalu-Vizivárosban újonnan nyílt exkluzív fodrász szalonban manikűr-műkörmös hely,25ezer ft rezsivel kiadó.70-9473097

Xénia - Válaszolok
2013.01.08 - 20:13
Xénia - törölt felhasználó
Válasz Kis Jusztina - 2013. január 8., kedd 12:24 üzenetére

Sztori: 2012.11.23-12.10ig dolgoztam egy szalonban műkörmösként. Bejelentve 2 órára, 27ezres alapbérrel, plusz 60%-os jutalékkal. Új szalon, gyér vendégkör, saját zsebből fizetett alapanyagok... Hamar kiderült számomra, hogy ez ráfizetés lesz, ezért felmondtam. A munkáltatóm most fizette ki a decemberi fizetésem, ami 6320! Ft volt szerinte.... holott 24ezret körmöztem össze, aminek ugye alapból több a 60%-a... erre jönne rá a havi fix időarányos része. A munkáltató állítja, hogy ennyi jár, mondván "ráfizetés" voltam neki. Most hajtom a pénzem, de gyanítom, hogy soha nem fogom látni a járandóságomat... :( Szerintetek ilyenkor mi van? Mit lehet tenni? (a jutalékban csak szóbeli egyesség útján állapodtunk meg) Bocsi, hogy ide írok, de már nem tudom mit kell ilyenkor tenni.... Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni! Tina

Kedves Jusztina! Sajnos a szó elszáll, ezért csak azzal tudsz bárhová is fordulni, ami le van írva. Érdemes ehhez mindenképpen ragaszkodni, még ha nem is hivatalos munkaszerződés, de akár külön leírni egy megállapodást.

2013.01.08 - 16:40
Kiss Fanni

Sziasztok! Szalont keresek 3d szempillázáshoz! Csak heti pár nap érdekelne!

2013.01.08 - 14:48
Kovács Róbertné
Válasz Horváth Zsanett - 2013. január 3., csütörtök 12:44 üzenetére

Sziasztok! Gyakorlattal rendelkező Kéz és Lábápoló Műkörömépítő kolléganőt keresünk alkalmazotti munkaviszonyba (illeve érdekelne minket másodállásos, részmunkaidős kolléganő is)a XII.kerületbe, forgalmas, jól megközelíthető helyen.Vendégkör bővítésében és szakmailag is tudunk segíteni! Érdeklődni és jelentkezni lehet: 06 30 4349662 Minden nap:07h és 20h között!

Szia Zsanett. Jelenleg én is a XII. kerületben dolgozom, de hamarosan bezár az üzlet. Jelentős vendégkörrel keresnék másik helyet magamnak. érdekelnének a feltételek és az, hogy pontosan merre lenne az üzlet ha még aktuális. köszönettel: Kovácsné Kriszti

Belecz Petra - Válaszolok
2013.01.08 - 13:15
Belecz Petra - törölt felhasználó
Válasz pipcsák katalin - 2013. január 2., szerda 11:35 üzenetére

Sziasztok! III.kerület, Vörösvári úton lévő szalonba műkörmös, manikűröst keresek vendégkör átvételével! S.O.S. a dolog, mert már előre be vannak írva a vendégek :-) Pipcsák Kata 0630-9910-174

Szia! Aktuális még a hirdetésed? Érdekelne a dolog. 70/4180350

Belecz Petra - Válaszolok
2013.01.08 - 13:10
Belecz Petra - törölt felhasználó

Sziasztok! Műkörmös állást keresek, lehetőleg alkalmazottként a XIII. kerületben. Munkáim itt megtekinthetőek!

Kis Jusztina - Válaszolok
2013.01.08 - 12:24
Kis Jusztina - törölt felhasználó

Sztori: 2012.11.23-12.10ig dolgoztam egy szalonban műkörmösként. Bejelentve 2 órára, 27ezres alapbérrel, plusz 60%-os jutalékkal. Új szalon, gyér vendégkör, saját zsebből fizetett alapanyagok... Hamar kiderült számomra, hogy ez ráfizetés lesz, ezért felmondtam. A munkáltatóm most fizette ki a decemberi fizetésem, ami 6320! Ft volt szerinte.... holott 24ezret körmöztem össze, aminek ugye alapból több a 60%-a... erre jönne rá a havi fix időarányos része. A munkáltató állítja, hogy ennyi jár, mondván "ráfizetés" voltam neki. Most hajtom a pénzem, de gyanítom, hogy soha nem fogom látni a járandóságomat... :( Szerintetek ilyenkor mi van? Mit lehet tenni? (a jutalékban csak szóbeli egyesség útján állapodtunk meg) Bocsi, hogy ide írok, de már nem tudom mit kell ilyenkor tenni.... Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni! Tina

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár