2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Műkörmös állást keresek Székesfehérváron alkalmazotti munkaviszonyban! Érd: orsikorom23@gmail.com vagy 70/9417680
Sziasztok! Műkörmös állást keresek alkalmazotti munkaviszonyban márciustól. Még tanuló vagyok, de szeretnék elhelyezkedni a szakmában. tel.:06-70-277-9769
Sziasztok! Már nem aktuális az állás!
Műkörmös állást keresek Győr és környékén esetleg Bécsbe. Több mint egy éve végeztem el a tanfolyamot! Munkáimat meg lehet itt tekinteni de szükség esetén küldök fotót. Minden lehetőség érdekel (alkalmazotti ill. vállalkozói). Üdv:Japport Enikő japport.eniko@gmail.com 0620/2538708
Bécsbe keresünk azonnali kezdéssel, ügyes, önâllòan dolgozni tudò Műkörömépìtőt. Teljes munkaidő, alkalmazotti munkaviszony. Alap nèmet tudás szükséges. Èrd. Hétköznap 8 utàn: +36-758-8577
Szia! Aktuális még a munka Bécsbe? Engem még mindig érdekelne csak most jutottam el odáig hogy tudok is lépni ezzel kapcsolatban! Üdv Enikő
Szép napot mindenkinek!Kézápoló és műkörömépítő állást keresek alkalmazotti munkaviszonyban.Zselével és porcelánnal is dolgozom,gyorsan és szépen,illetve hennatestfestéssel is foglalkozom.Nagyon szeretem a munkámat,és az embereket egyaránt.Egy-két munkám megtekinthető itt az oldalon.Üdv:Ildikó temesvariildiko@hotmail.hu Tel:06204978299
FIGYELEM!!! Kedves Kollégák! Külföldre távozásom miatt vendégkör átvételére szakképzett kollégát keresünk alkalmazotti viszonyban! Amit kérünk: Minimum 3 év munka tapasztalat, műköröm, manikűr, pedikűr. Az üzlet a XIII. kerületben a Gyöngyösi utcai metró megállónál található. Részleteket a tulajdonossal tudtok majd megbeszélni. Önéletrajzot a info@studio9.hu email címre küldjétek telefonszámmal.
Szép napot!Győr és környékéről keresek olyan személyt,akinek a kezén gyakorolhatnék anyag árban,és a munkája megengedi a hosszabb körmöket is.
Szép napot mindenkinek! Kézápoló és Műkörömépítő alkalmazotti állást keresek délutáni elfoglaltsággal.Több mint 4 éve csinálom a körmözést.Azóta jó pár tanfolyamon részt vettem.Mindkét anyaggal szívesen dolgozom.Nagyon szeretem a szakmám,és az embereket..Üdv:Klara klarissza06@freemail.hu Tel: 0630/3462250
Sziasztok!:) III.ker.Bécsi út frekventált részén található szépségszalonba keresünk a munkájára igényes,kedves műkörmöst váltott műszakba!A szalonban fodrászat,kozmetika,3D szempilla,sminktetoválás szolgáltatások működnek.A bérleti díj: 35.000- Ft,berendezés biztosítva,csak anyagot kell hozni. Érd.: 0630 393 51 51,vagy nailstyle@freemail.hu!