2026. március 21. - Benedek, Bence, Miklós napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Szolicity szépségszalon - Válaszolok
2013.01.28 - 10:55
Szolicity szépségszalon - törölt felhasználó

Sziasztok! Műkörmöst keresünk Budapest belvárosába (Podmaniczy utca). Egy helyiséget külön testkezelő gépek üzemeltetésére tartunk fenn, géppel rendelkező vállalkozók jelentkezését várjuk. A szalon családi vállalkozásban nyílik. Vendégbarát, családias hangulatban dolgozhatsz. Célunk, hogy ne csak vendégeink, de a velünk együtt dolgozók is elégedettek legyenek, ezért a belvárosi bérleti árakhoz képest mi sokkal kedvezőbb árakon adjuk ki a helyeket. Teljes marketinget, reklámozást (pl Kuponvilág), szórólapozást mi álljuk. A szalonban szoláriumok is várják majd a kedves vendégeket. További információért kérlek hívd Keleti Dórát a 20-9728-533-as számon vagy írj a szolicity@gmail.com e-mail címre

Drevenka Rita - Válaszolok
2013.01.27 - 21:54
Drevenka Rita - vendég

Sziasztok! Százhalombatta és környékén keresek műkörmös állást alkalmazotti jogviszonyban. Rendelkezem Kézápoló és műkörömépítő okj-s bizonyítvánnyal. Tel: 0620/2639653

Mézes Krisztina - Válaszolok
2013.01.27 - 12:55
Mézes Krisztina - törölt felhasználó

Bocsi, véletlenül kétszer írtam a szöveget. Kriszti.

2013.01.27 - 12:52

MŰKÖRMÖS-KÉZÁPOLÓ hölgyet sürgősen keresek magam mellé. Azonnali kezdéssel, pedikűrös szalonomba. Szakmai feltétel, hogy ne kezdő, hanem ügyes kezű, gyakorlott legyen és szeresse munkáját. A hozott vendégkör nagy előnyt jelentene. Nem kérek vállalkozóit és asztalbérleti díjat sem. Az anyagiakat szóban, telefonon, ill. személyesen megbeszéljük. Nem törekszem a kizsákmányoló vállalkozók közé felsorakozni. A szalon a XI. kerületben van, barátságos, technikailag teljesen felszerelve.

2013.01.27 - 12:34

MŰKÖRMÖS-KÉZÁPOLÓ hölgyet sürgősen keresek magam mellé. Azonnali kezdéssel, pedikűrös szalonomba. Szakmai feltétel, hogy ne kezdő, hanem ügyes kezű, gyakorlott legyen és szeresse munkáját. A hozott vendégkör nagy előnyt jelentene. Nem kérek vállalkozóit és asztalbérleti díjat sem. Az anyagiakat szóban, telefonon, ill. személyesen megbeszéljük. Nem törekszem a kizsákmányoló vállalkozók közé felsorakozni. A szalon a XI. kerületben van, barátságos, technikailag teljesen felszerelve. Könnyen megközelíthető helyen.A parkolás ingyenes. Profi műkörmös asztal, világítás.Minden anyagot természetesen hozhat, amivel dolgozni szeret. De helyben is van némi anyag. Ha szeretnél rugalmas barátságos kollégával dolgozni várlak sok szeretettel. Kriszti szalonvezető. Hívásokat telefonra kérek szépen:TEL: 06-70-771-2585 e-mail: pilleszalon@gmail.com

2013.01.27 - 12:33
Szénási Éva
Válasz Derda Veronika - 2013. január 24., csütörtök 07:53 üzenetére

Sziasztok! Műkörmöst keresek érdi szalonba! Alkalmazotti munkaviszony. Csak akkor jelentkezz, ha képes vagy kivárni amíg vendégköröd lesz!

Szia. Engem érdekelne az állás. Érdi vagyok, és alkalmazotti munkaviszonyba keresek állást, épp a vendékörömön dolgozom. Munkáimat szívesen megmutatom. Ha érdekelnek, és még nem töltötték be az állást, kérlek írj nekem a szenasi_eva@citromail.hu e-mailcímre, illetve adok egy telefonszámot is: 06305048127. Nem láttam kiírva elérhetőséget, azért adom meg én. Előre is köszönöm.

Szépségszalon - Válaszolok
2013.01.27 - 07:36
Szépségszalon - vendég

Sziasztok !!VII-ik kerületi Szépségszalonunkban kiadó műkörmös asztal teljes műszakra, fiatalos környezetben. Költségek :30000 Ft /hó (az ár a rezsit is tartalmazza )Érdeklődni :06703970672

Gyollai Nikolett - Válaszolok
2013.01.26 - 22:42
Gyollai Nikolett - törölt felhasználó

Sziasztok! Tavaly áprilisban végeztem el a Crystal Nailsnél Kézápoló és Műkörömépítő tanfolyamot. Ezidáig itthon dolgoztam, de szeretnék főállásban ezzel foglalkozni. Bizonyítvány megszerzése óta többfelé díszítő és továbbképző tanfolyamon vettem részt. Elsősorban kevésbe forgalmas helyen szeretnék dolgozni rutin szerzés céljából. Számla képes vagyok, így a bejelentésemmel az alkalmazó szalonnak nem kell foglalkoznia. Minden alapvető felszereléssel rendelkezem (csiszoló, uv lámpa, porelszívó stb.) Mindkét anyaggal foglalkozom. Néhány munkámról a képeket meg lehet tekinteni a galériában! Elérhetőségeim: 30/940-7657 vagy gyollai15@gmail.com

Géczi-Kruchió Szilvia - Válaszolok
2013.01.26 - 17:20
Géczi-Kruchió Szilvia - törölt felhasználó

Sziasztok! IX. kerületi gyönyörűen felújított üzletbe keresek manikűröst fél műszakra. Pedikűrözésre külön helyiség rendelkezésre áll. Bérleti díj: 17.000 Ft + rezsi Érdeklődni: 06303940740, kruchio.szilvia@gmail.com www.szepitokezeles.hu

2013.01.26 - 13:25
Mohácsi Anett

Sürgősen kéz és lábápoló, műkörömépítőt keresünk XVII. kerületi szalonba! Alkalmazotti munkaviszony, váltott műszak. Elvárások: rugalmas, vállalja a váltott műszakot, mind a három szakmáról van papírja, ha kell hétvégén is dolgozik. Előny: gyógypedikűr, masszőr végzettség. Sürgős, mert keddre már be van írva egy lábápolás! Jelentkezés a megadott számon lehet: 0620/4601081

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár