2026. március 22. - Beáta, Izolda, Lea napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.02.07 - 19:09
Baksa Gabriella

Most végzem (február 18-án), mint műkörmös és manikűrös.Márciusban pedig a pedikürt illetve gyógypedikürt. Keresem Munkahelyem Székesfehérvár vagy környékén. Igényes, szép munkát adok ki a kezeim közül.Precíz vagyok és maximalista a szakmát illetően.Szeretem és szeretném is továbbképezni magam, mert élvezem és érdekel. telefonszámom:0630/5052285 e-mail:baksa.gabriella@gmail.com

Géczi-Kruchió Szilvia - Válaszolok
2013.02.07 - 17:04
Géczi-Kruchió Szilvia - törölt felhasználó

Sziasztok! IX. kerületi gyönyörűen felújított üzletbe keresek manikűröst fél vagy egész műszakra. Pedikűrözésre külön helyiség rendelkezésre áll. Bérleti díj: fél műszak: 22.000 Ft rezsivel együtt egész műszak: 35.000 Ft rezsivel együtt Érdeklődni: 06303940740, kruchio.szilvia@gmail.com www.szepitokezeles.hu

2013.02.07 - 13:10
Nagy Gabriella

Most végeztem a Crystal Nails-nél mint, Manikűr és Műkörömépítő. A műkörömépítést szeretném, minél profibb szintre fejleszteni. A legjobb műkörömépítőktől tanulhattam.Továbbképzésekre folyamatosan járok, technikaira és díszítőre egyaránt. Belvárosban vagy a 18-19. kerületben szeretnék elhelyezkedni alkalmazotti viszonyban. Telefonszámom: 0630 375 6155 E-mail: hello.gaby16@hotmail.com

Szabó Júlia - Válaszolok
2013.02.07 - 08:52
Szabó Júlia - törölt felhasználó

Keresek munkájára igényes MANIKŰRÖST ,MŰKÖRMÖST a XII. kerület , MOM Park közelében nyíló üzletembe. Vállalkozói igazolvány szükséges. Vendégkör előny . Az első 3 havi bérleti díjból kedvezményt kapsz!! Jelentkezés és részletek az alábbi telefonszámon: Júlia: 0630 292 7776 E-mail:julaykozmetika@freemail.hu

Mézes Krisztina - Válaszolok
2013.02.07 - 06:41
Mézes Krisztina - törölt felhasználó

MŰKÖRMÖS-KÉZÁPOLÓ hölgyet keresek Budapesti, XI. kerületi pedikűr (körmös) szalonomba, nagyon sürgősen. Azonnali kezdéssel. Feltételek: Gyakorlott (nem kezdő), ügyeskezű legyen, és munkáját szeresse. Ha rendelkezik némi vendégkörrel pozitív lenne. A szalon tecnikailag felszerelt profi műkörmös asztallal, nagyítós világítással. Barátságos, családias miliő. Minden holmit hozhat, amivel dolgozni szeret. Kivétel porcelán. Rugalmas vagyok barátságos, könnyű velem kijönni. Nem kérek vállalkozóit, és asztalbérleti díjat sem. Az anyagiakat telefonon szóban, vagy élőben megbeszélnénk. Nem kizsákmányoló szalonként szeretnék működni, nem ámítani, hanem hogy a körmösöm maximálisan jól járjon anyagilag. Várom szeretettel a jelentkezéseket. Kriszti Tel: 06-70-771-2585 pilleszalon@gmail.com

Machon Melinda (Illusion Körömszalon)

Kedves Műkörmösök! Budán a második kerület forgalmas részén lévő igényesen kialakított körömszalonba műkörmös manikűrösnek asztal kiadó. Teljes műszakra, minimum alap vendégkörrel rendelkező munkájára és magára igényes kollégát keresek. Ha szereted a szakmát és szeretnél jó csapatban, elegáns szalonban dolgozni várunk szeretettel. A szalonról bővebb információkat találtok a www.illusionsalon.hu illetve a www.facebook.com/illusionkoromszalon oldalakon. Üdv, M. Melinda 0630/3907254

2013.02.06 - 21:30
Kurucz Renáta
Válasz Zámbori Viktória Gabriella - 2013. január 14., hétfő 10:58 üzenetére

Sziasztok! Debrecenben keresek kiadó műkörmös helyet. A CN-nél végeztem szeptemberben.20/3109108

Szia! Debrecen mellett Ebesen tudnék neked műkörmös műszakot ajánlani! Ha kezdő vagy és nincs még vendégköröd az sem gond, mert én biztosítok számodra vendéget! A fél vendégkörömet szeretném valakinek átadni, mert megváltozott életkörülményeim miatt már nem tudok annyit dolgozni! Forgalmas helyen van a szalon, melyben dolgozok még kozmetikus, fodrász, masszőr, szolárium! Ha még érdekel a dolog, írj!

SKIN Gyanta Szalon - Válaszolok
2013.02.06 - 19:55
SKIN Gyanta Szalon - törölt felhasználó

Gyönyörűen kialakított szépségszalonban műkörmös helyiség kiadó!!! VI. kerületi szépségszalonunk nagyon várja leendő (elsősorban vállalkozói engedéllyel rendelkező) kolléganőjét, mert a vendégeink sokszor jelzik a manikűrös hiányát, így a vendégkör már biztosított! :) Ha érdekelne a lehetőség, az alábbi számon tudsz a további információkról tájékozódni: 06205141349

SKIN Gyanta Szalon - Válaszolok
2013.02.06 - 19:43
SKIN Gyanta Szalon - törölt felhasználó
Válasz Szalkó Tímea - 2013. február 6., szerda 17:08 üzenetére

Engem érdekel a lehetőség, sajnos a megadott telefonszám nem elérhető. :( írtam e-mailt az infos címre, válaszát várva Tímea

Szia! Köszi az érdeklődést és az észrevételt, valóban rosszul szerepel a telefonszám, 06205141349 a helyes!:)

Szalkó Tímea - Válaszolok
2013.02.06 - 17:08
Szalkó Tímea - törölt felhasználó
Válasz SKIN Gyanta Szalon - 2013. február 6., szerda 12:05 üzenetére

Gyönyörűen kialakított szépségszalonban műkörmös helyiség kiadó!!! VI. kerületi szépségszalonunk nagyon várja leendő (elsősorban vállalkozói engedéllyel rendelkező) kolléganőjét, mert a vendégeink sokszor jelzik a manikűrös hiányát, így a vendégkör már biztosított! :) Ha érdekelne a lehetőség, az alábbi számon tudsz a további információkról tájékozódni: 06205141348

Engem érdekel a lehetőség, sajnos a megadott telefonszám nem elérhető. :( írtam e-mailt az infos címre, válaszát várva Tímea

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár