2026. március 22. - Beáta, Izolda, Lea napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Dobák Dóra - Válaszolok
2013.02.19 - 13:47
Dobák Dóra - vendég

Sziasztok!!! November 2.-én megnyílt masszázsszalonomba keresek pedikűröst. Lehetőleg saját vállalkozással rendelkezzen, eszközöket nem tudok biztosítani. További információkért kérlek jelentkezz a 20/593-74-03-as telefonszámon. Szalon: IV. kerület Káposztásmegyer I. lakótelep

G. Orsi - Válaszolok
2013.02.19 - 11:25
G. Orsi - törölt felhasználó
Válasz Kósa Krisztina - 2013. február 19., kedd 10:18 üzenetére

:) örülök, hogy sikerült mégis elérnünk egymást, tetszenek a munkáid, holnap akkor egyeztetünk :)

Köszönöm ennek örülök, akkor holnap:-)

Kósa Krisztina - Válaszolok
2013.02.19 - 10:18
Kósa Krisztina - törölt felhasználó
Válasz G. Orsi - 2013. február 19., kedd 10:08 üzenetére

Szia! Érdekelne az állás, de sztem nem jó számot írtál, nekem azt mondja be előfizető nem kapcsolható:-( Ha esetleg lehetséges mail-ben írj nekem a feltételekről , időbeosztásról, stb. gorsi76@mailbox.hu Munkáimat itt megtekintheted. Köszönöm

:) örülök, hogy sikerült mégis elérnünk egymást, tetszenek a munkáid, holnap akkor egyeztetünk :)

G. Orsi - Válaszolok
2013.02.19 - 10:08
G. Orsi - törölt felhasználó
Válasz Kósa Krisztina - 2013. február 19., kedd 08:22 üzenetére

Műkörmöst, pedikűröst, fodrászt keresek Újpesten ( Káposztásmegyer I. ) lévő Szépségszalonomba, vállalkozói igazolvánnyal vagy cégen keresztüli bejelentéssel. Azonnali kezdéssel !!! Érdeklődni : Krisztina 06-20-282-18-09

Szia! Érdekelne az állás, de sztem nem jó számot írtál, nekem azt mondja be előfizető nem kapcsolható:-( Ha esetleg lehetséges mail-ben írj nekem a feltételekről , időbeosztásról, stb. gorsi76@mailbox.hu Munkáimat itt megtekintheted. Köszönöm

Kósa Krisztina - Válaszolok
2013.02.19 - 08:22
Kósa Krisztina - törölt felhasználó

Műkörmöst, pedikűröst, fodrászt keresek Újpesten ( Káposztásmegyer I. ) lévő Szépségszalonomba, vállalkozói igazolvánnyal vagy cégen keresztüli bejelentéssel. Azonnali kezdéssel !!! Érdeklődni : Krisztina 06-20-282-18-09

Géczi-Kruchió Szilvia - Válaszolok
2013.02.18 - 10:27
Géczi-Kruchió Szilvia - törölt felhasználó

Sziasztok! IX. kerületi gyönyörűen felújított üzletbe keresek manikűröst fél vagy egész műszakra. Pedikűrözésre külön helyiség rendelkezésre áll. Bérleti díj: fél műszak: 22.000 Ft rezsivel együtt egész műszak: 35.000 Ft rezsivel együtt. Érdeklődni: 06303940740, kruchio.szilvia@gmail.com www.szepitokezeles.hu

2013.02.17 - 19:53
PASKA BERNADETT

Győr-Révfalu-Vizivárosban újonnan nyílt exkluzív fodrász szalonban manikűr-műkörmös hely,25ezer ft rezsivel kiadó.70-9473097

XI. ker.-i EU 0,3 Csokibarna Szolárium  Kreatív Műköröm Stúdió

Műkörmös váltótársnak a teljes bevétele megtartása mellett ingyen asztal, szoláriumozás, szórólap, internetes honlap és facebook üzleti oldal megjelenés a szolárium gépek kezeléséért a XI. ker.-i Szolárium Műköröm Studióban. Vállalkozói engedély vagy céges bejelentés szükséges. Tel: 06/20-571-0101 http://www.szolarium.extra.hu http://www.facebook.com/SzolariumMukoromStudio.Ujbuda

2013.02.15 - 22:36
Nail Harmony

Pólus Centerben hamarosan nyíló műkörmös szigetünkre keresünk alkalmazotti munkaviszonyba, zselés műköröm építésben, és gél lakkozásban jártas kolléganőket. Szakmai önéletrajozot, és referencia munkákat az alábbi emailcímre várjuk : nailharmonykft@gmail.com Kovács Viktória 06307554825

Machon Melinda (Illusion Körömszalon)

Kedves Műkörmösök! Az Illusion Körömszalon csapatát szeretnénk négy főre bővíteni. Teljes műszakra, minimum alap vendégkörrel rendelkező munkájára és önmagára igényes kézápoló műkörömépítő kollégát keresünk. Ha szereted a szakmát és szeretnél jó csapatban, elegáns szalonban dolgozni várunk szeretettel. A szalonról bővebb információkat találtok a www.illusionsalon.hu oldalon illetve itt a Facebookon. Üdv, Melinda 0630/3907254

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár