2026. március 22. - Beáta, Izolda, Lea napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
14.900 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!!! November 2.-én megnyílt masszázsszalonomba keresek pedikűröst. Lehetőleg saját vállalkozással rendelkezzen, eszközöket nem tudok biztosítani. További információkért kérlek jelentkezz a 20/593-74-03-as telefonszámon. Szalon: IV. kerület Káposztásmegyer I. lakótelep
:) örülök, hogy sikerült mégis elérnünk egymást, tetszenek a munkáid, holnap akkor egyeztetünk :)
Köszönöm ennek örülök, akkor holnap:-)
Szia! Érdekelne az állás, de sztem nem jó számot írtál, nekem azt mondja be előfizető nem kapcsolható:-( Ha esetleg lehetséges mail-ben írj nekem a feltételekről , időbeosztásról, stb. gorsi76@mailbox.hu Munkáimat itt megtekintheted. Köszönöm
:) örülök, hogy sikerült mégis elérnünk egymást, tetszenek a munkáid, holnap akkor egyeztetünk :)
Műkörmöst, pedikűröst, fodrászt keresek Újpesten ( Káposztásmegyer I. ) lévő Szépségszalonomba, vállalkozói igazolvánnyal vagy cégen keresztüli bejelentéssel. Azonnali kezdéssel !!! Érdeklődni : Krisztina 06-20-282-18-09
Szia! Érdekelne az állás, de sztem nem jó számot írtál, nekem azt mondja be előfizető nem kapcsolható:-( Ha esetleg lehetséges mail-ben írj nekem a feltételekről , időbeosztásról, stb. gorsi76@mailbox.hu Munkáimat itt megtekintheted. Köszönöm
Műkörmöst, pedikűröst, fodrászt keresek Újpesten ( Káposztásmegyer I. ) lévő Szépségszalonomba, vállalkozói igazolvánnyal vagy cégen keresztüli bejelentéssel. Azonnali kezdéssel !!! Érdeklődni : Krisztina 06-20-282-18-09
Sziasztok! IX. kerületi gyönyörűen felújított üzletbe keresek manikűröst fél vagy egész műszakra. Pedikűrözésre külön helyiség rendelkezésre áll. Bérleti díj: fél műszak: 22.000 Ft rezsivel együtt egész műszak: 35.000 Ft rezsivel együtt. Érdeklődni: 06303940740, kruchio.szilvia@gmail.com www.szepitokezeles.hu
Győr-Révfalu-Vizivárosban újonnan nyílt exkluzív fodrász szalonban manikűr-műkörmös hely,25ezer ft rezsivel kiadó.70-9473097
Műkörmös váltótársnak a teljes bevétele megtartása mellett ingyen asztal, szoláriumozás, szórólap, internetes honlap és facebook üzleti oldal megjelenés a szolárium gépek kezeléséért a XI. ker.-i Szolárium Műköröm Studióban. Vállalkozói engedély vagy céges bejelentés szükséges. Tel: 06/20-571-0101 http://www.szolarium.extra.hu http://www.facebook.com/SzolariumMukoromStudio.Ujbuda
Pólus Centerben hamarosan nyíló műkörmös szigetünkre keresünk alkalmazotti munkaviszonyba, zselés műköröm építésben, és gél lakkozásban jártas kolléganőket. Szakmai önéletrajozot, és referencia munkákat az alábbi emailcímre várjuk : nailharmonykft@gmail.com Kovács Viktória 06307554825
Kedves Műkörmösök! Az Illusion Körömszalon csapatát szeretnénk négy főre bővíteni. Teljes műszakra, minimum alap vendégkörrel rendelkező munkájára és önmagára igényes kézápoló műkörömépítő kollégát keresünk. Ha szereted a szakmát és szeretnél jó csapatban, elegáns szalonban dolgozni várunk szeretettel. A szalonról bővebb információkat találtok a www.illusionsalon.hu oldalon illetve itt a Facebookon. Üdv, Melinda 0630/3907254