2026. március 22. - Beáta, Izolda, Lea napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
14.900 ,-Ft
11.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Monorra bevezetett szoláriumba műkörmöst keresek. Érdeklődni: 06 20 322 8493
Sziasztok! Váltótársat keresek 8. ker. Baross utcai üzletbe. (Era banya fodrász tanya) Fiatalos,vidám csapat vár.Érdeklődni Eránál lehet a 0620/322-0568-as számon. Szép napot Mindenkinek!
HŰŰŰŰŰ nem találom álmaim körmösét:-)))) Újpalotai családias szalonba keresem dolgozni tudó és szerető körmösömet.Vállalkozói nem szükséges. Dolgozhatsz egyedül vagy váltóba. 0670-331-97-93
Szia! Áll még az ajánlat?
Sziasztok! február 18-án sikeres vizsgát tettem műkörömépítésből és manikűrből.Keresem leendő munkahelyem Budapesten heti 2-3 alkalommal vagy Székesfehérvár és környékén teljes munkaidőben, alkalmazotti jogviszonyban.Jelenleg tanulok hétvégente,lábápolást, amiből Március 27-én vizsgázom. Munkámra precíz, igényes és maximalista vagyok.A tanfolyam végével szeretném továbbképezni magam,hogy minél többet tudjak nyújtani a vendégeimnek.Szeretek csapatban dolgozni,emberek között lenni.Ha felkeltettem figyelmed, ne habozz ezen a számon elérhetsz!0630/505-22-85
Sziasztok!A 11.Kerületben az Etele úti Hajstúdióba Műkörmöst keresünk! Teljes napra vagy félnapra! Teljes (reggeltől-estig) 25.000Ft rezsivel együtt Félműszakban 15.000Ft rezsivel együtt! Németh Zsanett : 0630-776-48-10
Sziasztok! Az Oktogontól 3 percre lévő szépségszalonba , műkörmösnek asztal kiadó ! Jelenleg gyes-en vagyok ezért mindenképp hosszútávra adnám bérbe a helyemet, olyan hölgy jelentkezését várom aki,igényes a munkájára és rendelkezik minimális vendégkörrel mert sajnos azt nem tudok adni ! A bérleti díj 35000+rezsi/ hó, és két havi kaució szükséges, mert az üzlet magán tulajdon és a saját tulajdon részemet adom bérbe. Nem alkalmazotti munkaviszony !!! Érdeklődéseteket a 0630-9779-138 számon várom
Műkörmös állást keresek, a járulékaimat fizetném magam után, zselével dolgozom már 5. éve. Munkáimat itt megtekintheted. Heti 3 napra keresek, Szentendre, Budakalász, Békásmegyer, Dunakeszi, esetleg Újpest központ környékén. 70-347-9339
Sziasztok! Manikűr-pedikűr-műkörmös állást keresek állandó délutánra, illetve hétvégére. Csillám tetoválást is csinálok. Teljes felszereléssel, és alkalmazotti munkaviszonyban. Xv. ker és környéke előnyben. Egy pár munkám megtekinthető a www.napsugar-mukorom.hupont.hu oldalon. Annamari: 06-30-539-51-74
Mukormos allast keresek,bejelentessel v legalábbis ugy h jaradekot fizetnem.13Kerulet es kornyeken. Munkaim a facebookon megtekintheto.Andrea Vizes.06205026708
Műkörmöst keresünk a XVIII. kerületbe, forgalmas, jól megközelíthető helyen lévő, családias és kellemes környezetű szalonba: hétfő, kedd, szerda és csütörtöki napokra (igény szerint vasárnap is lehet dolgozni). Minimális vendég van, vállalkozói szükséges! Vendégkör bővítésében és szakmailag is tudunk segíteni! Érdeklődni és jelentkezni lehet: Eliotnál 0630-602-16-17