2026. március 22. - Beáta, Izolda, Lea napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.03.17 - 15:28
Nikolett Back

S.O.S.Műkörmöst és pedikűröst keresünk szalonunkba kedvező feltételekkel! Azonnali kezdés lehetséges,fél-és egész műszakban is! Lehetsz kezdő vagy gyakorlott körmös várunk szeretettel csapatunkba :) Elérhetőség:06306193498

Mihalyi Mariann - Válaszolok
2013.03.16 - 17:30
Mihalyi Mariann - vendég

Sziasztok! Budapesten az 5. (egy nagyon exkluzív szalonba) kerületbe műkörmöst/pedikűröst keresek akár azonnali kezdéssel váltóműszakba! 06-20-4-99-4-707-es számon várom a jelentkezéseket! Előre is Köszönöm!!!!

Zelnik Enikő - Válaszolok
2013.03.16 - 17:14
Zelnik Enikő - vendég

Műkörmös munkatársat keresünk a Budaörsi Tesco áruházba. Bejelentett, alkalmazotti munka. Nincs anyag költség, nincs bérleti díj. Ha szeretnél egy fiatalos, vidám csapatban, jó szakemberekkel együtt dolgozni, akkor jelentkezz. Azonnali munka kezdés. Szakmai gyakorlat szükséges! Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és referencia munkákkal a megadott email címen,, vagy telefonon. Bogdán Zsuzsanna zsuzsanna.bogdan82@gmail.com 06203433386

2013.03.16 - 12:50
Marokházi Nikolett

Sziasztok! Műkörmös állást keresek Dunakeszi, Újpest, Rákospalota környékén heti 2-3 napra. Manikűrt pedikűrt és műkörmöt is csinálok. Saját anyagokkal rendelkezem. Bejáratott szalonba szeretnék dolgozni egy fiatalos csapatban. Tel: 06202560889

Barkócziné Sz.Erika

Keresem munkahelyemet Szigetszentmiklós vagy a XX.XXI.XXIII.kerületben ahol alkalmazotti munkaviszonyban dolgozhatok,mint kezdő műkörmös.Öt éve végeztem a pedikűr-manikűr-műkörömépítő OKJ képzést,de csak mint pedikűrös és masszőr dolgoztam másodállásban.Négy hónapja kezdtem el a műkörmözést,folyamatosan képzésekre járok.2012-ben elvégeztem a 3D szempilla stylist képzést is.Várom korrekt munkaadóm jelentkezését köszönöm:)sz.erika@citromail.hu

2013.03.14 - 15:21
Katona Piroska

Bejelentett (max. 4 órára) manikűr, pedikűr és műkörmös állást keresek fő vagy mellékállásba! Aki tud kérem szóljon!

2013.03.14 - 12:45
Lukovics Eszter
Válasz Lukovics Eszter - 2013. január 31., csütörtök 13:40 üzenetére

Sziasztok! Műkörmös állást keresek alkalmazotti munkaviszonyban Budapesten, Szentendrén és vonzáskörében. Februárban fejezem be a műkörmös tanfolyamot, amivel okleveles kézápoló és műkörömépítő leszek. Hobbiszinten már több mint egy éve foglalkozom műkörömépítéssel. A segítséget előre is köszönöm. Elérhetőségem: lukovicseszti@freemail.hu

A hirdetésem már nem aktuális!

2013.03.14 - 12:21
KÁ
Válasz - 2013. március 14., csütörtök 12:20 üzenetére

Műkörmös-pedikűrös helyet keresek Újpest-Központban, vagy közvetlen közelében! (legfeljebb 1-2 megállóval arrébb). Amit szeretnék: teljes műszak, váltótárs nélkül, eltakarható (függöny, paraván stb) pedikűrös résszel. Jelenlegi helyemen ez nem megoldható sajnos. Vendégkörrel, teljes felszereléssel tudok menni. kiralyagnes26@gmail.com, vagy 0670-386-4205

Kifelejtettem: vállalkozó vagyok, alkalmazotti státusz nem érdekel.

2013.03.14 - 12:20
KÁ

Műkörmös-pedikűrös helyet keresek Újpest-Központban, vagy közvetlen közelében! (legfeljebb 1-2 megállóval arrébb). Amit szeretnék: teljes műszak, váltótárs nélkül, eltakarható (függöny, paraván stb) pedikűrös résszel. Jelenlegi helyemen ez nem megoldható sajnos. Vendégkörrel, teljes felszereléssel tudok menni. kiralyagnes26@gmail.com, vagy 0670-386-4205

2013.03.13 - 09:13
Deim Mónika

Sziasztok! Műkörmöst keresünk a 6. kerületi Bajcsy-Zsilinszky úton (közel a metróhoz) Symmetric Hairculture szalonba. Kedvező feltételekkel, rugalmasak vagyunk :) Részletekért kérlek hívd Anitát: 0620/221 39 71

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár