2026. március 22. - Beáta, Izolda, Lea napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
FIGYELEM, FIGYELEM! Álláslehetőség manikűrös-pedikűrös-műkörömépítő számára. A veresegyházi boszorkánysarok -szépségház :) keres GYORSAN !!!! szakembert. Az ottani hölgy hirtelen került kórházba és nem tudta átadni senkinek a helyét, a vendégkört!!! Szép szalon, rendes főnök, jó csapat, jó munkavégzési feltételek és kondíciók!!!!!! Érdeklődés : Burján György-nél 06 20 911 2741 (Hivatkozzatok rám: Szabó Annamária-Gödöllő)
Ezúton is közlöm, hogy az állást betöltötték! :)
Műkörmös munkatársat keresünk a Budaörsi Tesco áruházba. Bejelentett, alkalmazotti munka. Nincs anyag költség, nincs bérleti díj. Ha szeretnél egy fiatalos, vidám csapatban, jó szakemberekkel együtt dolgozni, akkor jelentkezz. Azonnali munka kezdés. Szakmai gyakorlat szükséges! Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és referencia munkákkal a megadott email címen,, vagy telefonon. Bogdán Zsuzsanna zsuzsanna.bogdan82@gmail.com 06203433386
Sziasztok! A X. kerületben lévő Jilly Szépségszalonba keresünk számlaképes, kedves, szépen dolgozó műkörmöst fél vagy egész műszakra. Csak profik jelentkezését várjuk! A vendégkör adott. Fontos, hogy új munkatársunk magára is igényes, kedves, precíz, pontos és kreatív legyen. Érdeklődni a + 36 70 455 3800-ás számon lehet Johannánál. Reméljük hamarosan megtaláljuk új munkatársunkat! www.jilly.hu
Vígszínház mögött, forgalmas helyen, szépségszalonunkba vendégkörrel rendelkező, műkörmöst keresek. Bérleti díj: 20.000,-Ft rezsi költséggel! A szalonban fodrászat, kozmetika, masszázs, pedikűr, szolárium van.
Engem is érdekelne az ajánlat! Küldene egy elérhetőséget?! Köszönöm előre is!
Vígszínház mögött, forgalmas helyen, szépségszalonunkba vendégkörrel rendelkező, műkörmöst keresek. Bérleti díj: 20.000,-Ft rezsi költséggel! A szalonban fodrászat, kozmetika, masszázs, pedikűr, szolárium van.
Hello! Engem érdekelne az állás.Telefonszámot tudsz írni??
Azonnali kezdéssel Balatonfüredre alkalmazotti viszonyba keresek ügyes, gyors műkörmöst! Az anyagokat, gépeket mi biztosítjuk Neked csak az eszközeidet kell hoznod. Fényképes önéletrajzokat és munkáidról egy pár képet kérek az email címre. monicsu80@gmail.com
Műkörmös,pedikűrös,manikűrös állást keresek Győr,Mosonmagyaróvár környékén.több féle képzéseim vannak: talp masszázs ,köröm diploma,3d stb.
KERESEM MUNKAHELYEMET SZIGETSZENTMIKLÓS VAGY,XX,XXI.XXIII.KERÜLETBEN,AHOLL ALKALMAZOTTI MUNKAVISZONYBAN DOLGOZHATOK MINT KEZDŐ MŰKÖRMÖS.ÖT ÉVE VÉGEZTEM A PEDIKŰR-MANIKŰR-MŰKÖRÖMÉPÍTŐ OKJ KÉPZÉST,DE CSAK MINT PEDIKŰRÖS ÉS MASSZŐR DOLGOZTAM MÁSODÁLLÁSBAN,NÉGY HÓNAPJA KEZDTEM EL A ,MŰKÖRMÖZÉST AZÓTA FOLYAMATOSAN KÉPZÉSEKRE JÁROK.2012-BEN ELVÉGEZTEM A 3D MŰSZEMPILLA KÉPZÉST.VÁROM KORREKT MUNKAADÓM JELENTKEZÉSÉT,KÖSZÖNÖM:)sz.erika64@citromail.hu v.70/4155644
Sziasztok! Az V., VI., VIII., XI., vagy a XI. kerületben keresek szépségszalont, vállalkozóival. Profilom: manikűr-pedikűr-műkörömépítés-3D szempilla. Vagy félműszakos lehetőséget, vagy egészműszakosat keresek úgy, hogy nincs váltótárs. Elérhetőségeim: e-mail: prelicsan@gmail.com; vagy tel: 20/529-6266