2026. március 22. - Beáta, Izolda, Lea napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Szabó Annamária - Válaszolok
2013.03.19 - 19:26
Szabó Annamária - törölt felhasználó
Válasz Szabó Annamária - 2013. március 7., csütörtök 20:54 üzenetére

FIGYELEM, FIGYELEM! Álláslehetőség manikűrös-pedikűrös-műkörömépítő számára. A veresegyházi boszorkánysarok -szépségház :) keres GYORSAN !!!! szakembert. Az ottani hölgy hirtelen került kórházba és nem tudta átadni senkinek a helyét, a vendégkört!!! Szép szalon, rendes főnök, jó csapat, jó munkavégzési feltételek és kondíciók!!!!!! Érdeklődés : Burján György-nél 06 20 911 2741 (Hivatkozzatok rám: Szabó Annamária-Gödöllő)

Ezúton is közlöm, hogy az állást betöltötték! :)

Zelnik Enikő - Válaszolok
2013.03.19 - 18:24
Zelnik Enikő - vendég

Műkörmös munkatársat keresünk a Budaörsi Tesco áruházba. Bejelentett, alkalmazotti munka. Nincs anyag költség, nincs bérleti díj. Ha szeretnél egy fiatalos, vidám csapatban, jó szakemberekkel együtt dolgozni, akkor jelentkezz. Azonnali munka kezdés. Szakmai gyakorlat szükséges! Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és referencia munkákkal a megadott email címen,, vagy telefonon. Bogdán Zsuzsanna zsuzsanna.bogdan82@gmail.com 06203433386

Szabó Johanna - Válaszolok
2013.03.19 - 15:34
Szabó Johanna - vendég

Sziasztok! A X. kerületben lévő Jilly Szépségszalonba keresünk számlaképes, kedves, szépen dolgozó műkörmöst fél vagy egész műszakra. Csak profik jelentkezését várjuk! A vendégkör adott. Fontos, hogy új munkatársunk magára is igényes, kedves, precíz, pontos és kreatív legyen. Érdeklődni a + 36 70 455 3800-ás számon lehet Johannánál. Reméljük hamarosan megtaláljuk új munkatársunkat! www.jilly.hu

2013.03.19 - 11:10
Filcsik Dóri
Válasz Pálfi Adalbert - 2013. március 18., hétfő 17:05 üzenetére

Vígszínház mögött, forgalmas helyen, szépségszalonunkba vendégkörrel rendelkező, műkörmöst keresek. Bérleti díj: 20.000,-Ft rezsi költséggel! A szalonban fodrászat, kozmetika, masszázs, pedikűr, szolárium van.

Engem is érdekelne az ajánlat! Küldene egy elérhetőséget?! Köszönöm előre is!

Horváth Zsanett - Válaszolok
2013.03.18 - 17:38
Horváth Zsanett - törölt felhasználó
Válasz Pálfi Adalbert - 2013. március 18., hétfő 17:05 üzenetére

Vígszínház mögött, forgalmas helyen, szépségszalonunkba vendégkörrel rendelkező, műkörmöst keresek. Bérleti díj: 20.000,-Ft rezsi költséggel! A szalonban fodrászat, kozmetika, masszázs, pedikűr, szolárium van.

Hello! Engem érdekelne az állás.Telefonszámot tudsz írni??

Pálfi Adalbert - Válaszolok
2013.03.18 - 17:05
Pálfi Adalbert - vendég

MONAILS szalon - Csuhai Mónika

Azonnali kezdéssel Balatonfüredre alkalmazotti viszonyba keresek ügyes, gyors műkörmöst! Az anyagokat, gépeket mi biztosítjuk Neked csak az eszközeidet kell hoznod. Fényképes önéletrajzokat és munkáidról egy pár képet kérek az email címre. monicsu80@gmail.com

Bedőcsné Albert Mónika

Műkörmös,pedikűrös,manikűrös állást keresek Győr,Mosonmagyaróvár környékén.több féle képzéseim vannak: talp masszázs ,köröm diploma,3d stb.

Barkócziné Sz.Erika

KERESEM MUNKAHELYEMET SZIGETSZENTMIKLÓS VAGY,XX,XXI.XXIII.KERÜLETBEN,AHOLL ALKALMAZOTTI MUNKAVISZONYBAN DOLGOZHATOK MINT KEZDŐ MŰKÖRMÖS.ÖT ÉVE VÉGEZTEM A PEDIKŰR-MANIKŰR-MŰKÖRÖMÉPÍTŐ OKJ KÉPZÉST,DE CSAK MINT PEDIKŰRÖS ÉS MASSZŐR DOLGOZTAM MÁSODÁLLÁSBAN,NÉGY HÓNAPJA KEZDTEM EL A ,MŰKÖRMÖZÉST AZÓTA FOLYAMATOSAN KÉPZÉSEKRE JÁROK.2012-BEN ELVÉGEZTEM A 3D MŰSZEMPILLA KÉPZÉST.VÁROM KORREKT MUNKAADÓM JELENTKEZÉSÉT,KÖSZÖNÖM:)sz.erika64@citromail.hu v.70/4155644

2013.03.17 - 21:31
Horváth Andrea

Sziasztok! Az V., VI., VIII., XI., vagy a XI. kerületben keresek szépségszalont, vállalkozóival. Profilom: manikűr-pedikűr-műkörömépítés-3D szempilla. Vagy félműszakos lehetőséget, vagy egészműszakosat keresek úgy, hogy nincs váltótárs. Elérhetőségeim: e-mail: prelicsan@gmail.com; vagy tel: 20/529-6266

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár