2025. december 15. - Valér, Detre napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
2025. december 15. - Valér, Detre napja van.
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Műkörmös (akár pedikűrös is lehet) kolléganőt keresek Szentendrére, bérleti jogviszonnyal. Érdeklődni lehet: 06-20 9-277-277
Vendégeímmel keresem ùj helyem ahol manikűr-pedìkűrt-műkörmöt tudok biztosítani.2007 òta vagyok körmös.Munkãimat meglehet tekinteni az adatlapomon. Elérhetőségem: Borbèly Maria 06/70-530-7473
Szia, én műkörmös munkatársat keresek Szentendrére. Ez jó lenne neked? Elérhetőségem: ria.dama@gmail.com, vagy a 06-20 9-277-277
Gurulós körmös bőröndöt vennék, bolti ár alatt. Akinek van ilyen, kérem jelezze itt: kiralyagnes26@gmail.com
Bocsi, rossz helyre írtam.
Sziasztok! 4 órás állást keresek Budapesten vagy Veszprém megyében. Pedikűr, manikűr, Shellack.Címem:somogyi_kriszti@t-online.hu
Műkörmöst keresünk a XVIII. kerületbe, forgalmas, jól megközelíthető helyen lévő, családias és kellemes környezetű szalonba: hétfő, kedd, szerda és csütörtöki napokra (igény szerint vasárnap is lehet dolgozni). Minimális vendég van, vállalkozói szükséges! Vendégkör bővítésében és szakmailag is tudunk segíteni! Érdeklődni és jelentkezni lehet: Eliotnál 0630-602-16-17
Gurulós körmös bőröndöt vennék, bolti ár alatt. Akinek van ilyen, kérem jelezze itt: kiralyagnes26@gmail.com
Sziasztok!Váltótársat keresek 8. ker. fodrász üzletbe.(Era banya fodrász tanya,Baross u. 41.) Fiatalos,vidám csapat vár.Napi váltásban dolgoznánk,hétvégén és ünnepnapokon az üzlet zárva tart.Az asztalpénz 1250 Ft/nap.Érdeklődni Eránál lehet a 0620/322-0568-as számon. Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok ! Műkörmös és Pedikűrös állást keresek alkalmazottként teljes műszakra lehetőleg a belvárosban .... Crystal Nails -nel végeztem és mindkettő szakmát szívesen csinálom . Elérhetőségem : 0630 9399174 vagy 06307718092
Vendégeímmel keresem ùj helyem ahol manikűr-pedìkűrt-műkörmöt tudok biztosítani.2007 òta vagyok körmös.Munkãimat meglehet tekinteni az adatlapomon. Elérhetőségem: Borbèly Maria 06/70-530-7473
Meglévő vendégkörrel keresek kiadó helyet mindennapos körmözéshez Gyálon,vagyközvetlen környékén.Esetleg XVIII.kerületben. 6 éve vagyok körmös,minőséget és precizitást kapnak a vendégek tőlem. Elérhetőségem:30/834-5479 Szolnoki Zsuzsa